Brezplačni mlinček | Hitro Pošiljanje | Zastonj Poštnina nad 29€ | info@vaporizer.si

Najboljši vaporizer zelišč s ceno do 150€

Najboljši vaporizer zelišč s ceno do 150€

Ali se težko odločite za primeren vaporizer suhih zelišč cenovnega ranga pod 150€ in vas zanima, kateri vaporizer nudi največ za vaš denar in kakšne so prednosti in slabosti različnih modelov? Razvoj prenosnih vaporizerjev v zadnjih letih cveti hitreje kot konoplja v jeseni, na trgu pa je vedno več proizvajalcev in znamk vaporizerjev, zato je zadnje čase moč najti že presenetljivo kakovostne in dobre naprave za manj kot 150€ ali celo manj kot 100€.

Na kaj naj bom pozoren pri nakupu?

Od dobrega vaporizerja s ceno pod 150€, sta vas ločila le dva koraka. Prvi korak je bil najti zanesljivega in ugodnega prodajalca s preverjenimi in testiranimi vaporizerji. Menimo, da boste z našo ponudbo ugodnih vaporizerjev in dodatkov zanje več kot le zadovoljni, zadovoljstvo z vašo bodočo napravo pa si boste delili z mnogimi slovenskimi uporabniki, ki nam dnevno posredujejo skoraj izključno pozitivne povratne informacije o delovanju različnih vaporizerjev iz naše ponudbe.
V ponudbi naše spletne trgovine lahko najdete le preverjeno dobre naprave, ki so bile pred spletno objavo ponudbe dolgotrajno testirane tudi iz strani naše ekipe vaporizer.si

 

Predstavili vam bomo najbolj priljubljene naprave Focusvape PRO, Atmos Vicod in Titan Hebe ter opisali razlike med njimi in izpostavili tudi morebitne slabosti. 
Vse informacije v tem članku so nove (marec 2018), v kolikor pa informacije iščete tudi po tujih spletnih virih, vam toplo priporočamo da ste pozorni na datum članka oziroma se izogibate starejših člankov. Razvoj vaporizerjev napreduje zelo hitro in nekatere podatke iz npr. 2013 lahko smatramo kot zastarele.

»Testiranje vaporizerjev je najljubši del naše službe. Najprej jih testiramo sami z ekipo in če nas naprave prepričajo, sledi testiranje še s prijatelji in znanci. Običajno nas takšna test-druženja obogatijo z mnogimi informacijami in resničnimi prvimi vtisi, ki nam pomagajo vzdrževati dobro ponudbo. Vemo, kaj uporabniki želijo in jim ponudimo točno to.« Vodja prodaje, vaporizer.si

Focusvape PRO je trenutno absolutni favorit mnogih uporabnikov, slovenskih in tujih. OLED ekran se odlično prilega na lep in moderen dizajn Focusvape PRO. Uporaba naprave je sila preprosta, saj jo kontroliramo le z dvema gumboma za višanje in nižanje temperature. Focusvape PRO se od svoje prejšnje verzije Focusvape razlikuje tudi v boljši bateriji, ki jo lahko polnite in zamenjate, saj v kompletu prejmete Samsung 18650 3,200mAh.
Focusvape PRO je eden izmed redkih prenosni premium vaporizer, ki nudi menjavo baterije, vibracijsko opozorilo, nastavljiv zračni tok, ločen zračni pretok od komponent ter veliko izjemnih dodatkov kot so Focusvape vodni filter (Waterbubbler), naboji za zelišča, adapter za bong in še več. Po kakovosti in praktičnosti uporabe sodi Focusvape Pro v najvišji razred vaporizerjev.
Naprava je zelo vzdržljiva proti udarcem in poškodbam z nadpovprečno pričakovano življenjsko dobo. Garancija 12 mesecev. Povezava do izdelka.

focusvape-pro-vaporizer

Glavna prednost Focusvape-a je jasna  – možnost menjave baterije! Vaporizer je izjemno kakovosten z mnogimi prednostmi, kot je naprimer sistem vibracije, ki uporabnika opozori, da je naprava pripravljena za inhalacijo ali pa možnost kontroliranja zračnega pretoka. Focusvape je »oblečen« v kakovostno imitacijo usnja, ki vaporizer varuje pred padci in poškodbami, za piko na i pa usnje izgleda fenomenalno. Naprava je od ostalih, ki smo jih primerjali, občutno težja (350g), zaradi kakovostnih delov in natančne končne obdelave ter steklenega ustnika pa daje tudi celosten občutek visoke kakovosti. Treba je omeniti pohvale vreden steklen ustnik, ki ga lahko po potrebi preprosto razstavimo in očistimo, sestavljen pa je iz dveh kovinskih filtrirnih mrežic, keramičnega filtra in steklenega ustnika, skozi katerega uporabnik inhalira.
Mnogim uporabnikom pa se zatakne pri nastavitvah, saj vaporizer nima ekrana s temperaturo, pač pa temperaturo prikazujejo različne led lučke, napravo pa se uporablja z enim samim gumbom. Način je sicer zelo praktičen, saj lahko celotno delovanje in spreminjanje temperature upravljate miže z eno roko. Kljub temu je vključitev naprave v pripravljenost, vključitev gretja in spreminjanje temperature z enim samim gumbom nekoliko težavnejše za razumevanje. Focusvape je primeren za vse, ki vam tehnologija ne predstavlja težav, starejša populacija pa se lažje znajde z vaporizerjem Viva ali Lativa.
Baterija je original LG ali Samsung, dodatne pa lahko naročite na vaporizer.si. Baterije lahko polnite posebej v priloženem polnilcu ali pa s priloženim usb kablom, ki ga vključite na eni strani v napravo in na drugi v USB adapter. Povezava do izdelka.

Titan Hebe je eden izmed prvih vaporizerjev, ki je zaradi nižje cene in visokih sposobnosti ter LED ekrana postal znan in priljubljen po vsem svetu. Žal proizvajalci naprave niso pravilno patentirali, zato se je na trgu pojavila poplava cenenih ponaredkov, a Titan Dva originalnega proizvajalca z celoletno garancijo (v naši ponudbi) je kljub starejšemu tipu kovinske grelne komore, zelo zmogljiv in priljubljen vaporizer. Nudi kar dobro paro, ki je pri normalnih temperaturah uporabe tudi dokaj ohlajena, pri višjih nastavljenih temperaturah, pa je potrebno uporabiti priložen silikonski nastavek za ustnik, ki paro dodatno ohladi. Titan Dva se od Vicod, Lative in Focusvape-a razlikuje po veliko večji grelni komori (za do 0.4g), a hkrati se zaradi drugačne grelne komore zelišča pripravljajo skoraj 1 minuto.
Uporabniki imajo najprej nekoliko težav z nastavitvami, saj ima Titan Dva dva dvojni način delovanja in sicer stadij pripravljenosti in stadij vključenega gretja suhih zelišč, zato se komu zgodi, da misli da naprava ne deluje pravilno. Napravo težje nastavimo ponoči oziroma v temi, saj je ekran osvetljen le med gretjem naprave, v stadiju pripravljenosti pa ne. Čiščenje naprave je preprosto Povezava do izdelka.
Ko način delovanja enkrat spoznamo, pa postane precej preprost.

Vaporizer VICOD ATMOS je že na prvi pogled večini všeč zaradi majhne a privlačne oblike in živih barv. Po domače povedano je Vicod tisti vaporizer, za katerega se najprej zagrebe največ ljudi, ko jim na pladnju ponudiš različne modele že-napolnjenih vaporizerjev za testiranje. Malo zato ker je tako privlačen in ima velik in jasen ekran, malo pa tudi zato ker vedo kako dober okus pare jih čaka. Uporaba je zelo preprosta in prav nikomur ne povzroča težav, saj je potrebno napravo le vključiti in prilagoditi temperaturo z gumboma + in -. Tudi dolgoročna uporaba zahteva nekoliko manj dela in čiščenja kot pri konkurenčnih izdelkih, večinoma zaradi širokega ustnika, ki je dostopen za krtačenje ali pa samo »hiter curek« vroče vode izpod hišne pipe. Tudi uporabnikom, ki so po uporabi ali pa že po naravi bolj nerodne narave je naprava pisana na kožo saj je naprava precej vzdržljiva na udarce, edine poškodbe ob udarcih v naših primerih pa so nastale na ustniku, ki pa ni ravno visok strošek (7,90€ na vaporizer.si)  in ga je v vsakem primeru priporočljivo nadomestiti z novim vsakih 6 mesecev.
Veliko uporabnikov pritegne odlična para, ki jo nudi Viva. Na uporabo je pripravljena že nekaj sekund po vklopu, zaradi inovativne keramične grelne komore in večjega ustnika, ki predstavlja več kot 1/4 naprave, je para res zelo okusna in prijetno ohlajena.
Odličen OLED ekran, ki ima veliko boljšo ločljivost od ekrana na Titan Hebe, je osvetljen, razločen in lepo viden tako podnevi kot ponoči, prikaz nivoja baterije na napravi (+-15%) pa bi res lahko bil natančnejši.
Majhen, atraktiven, lahek in diskreten vaporizer Vicod Atmos je pogosta izbira ljubiteljev uparjevanja, pogosto pa navduši tudi začetnike in tiste uporabnike, ki vse do testiranja Vive, s preteklimi izkušnjami vaporizerjev niso bili zadovoljni. Povezava do izdelka.

Vaporizer Vax Plus je zmogljiv prenosni vaporizer z menjalno baterijo 18650 s kapaciteto 3200mAh. Vax Plus za svojo ceno že v osnovnem paketu ponuja razne uporabne dodatke, kot je vložek za olja in smole ter vodni filter. Vložek za olja in smole spremeni iz uparjevalnika za suha zelišča v uparjalnik smol in olj v parih sekundah. Precizno oblikovana komora poskrvi za enakomerno segrevanje vsebine. Vodni filter pa še dodatno omehča paro in jo naredi prijetnejšo za uporabo. V primerjavi z drugimi vaporizerji je ta za kanček težji za uporabo, saj za nastavitev temperature zahteva, da ga na hitro stresemo, da se aktivira zaslon na dotik. Kar se tiče same grelne komore, ima ta keramično, ki enakomerno zagreje zelišča in nudi kakovostno in okusno paro.  Povezava do izdelka.

VAX+

Vaporizer Lativa je po specifikacijah skoraj enaka vaporizerju Vicod Atmos , le da je zaradi drugačnega zračenja in oblike sestava pare bolj močna in gosta. Lativa ima drugačno oziroma nekoliko večjo obliko od Vicod z večjim OLED okranom, drugačen sistem zračenja in izolacije komore in manjšega ustnika pa nudi bolj gosto in močno paro. Ker je para v Lativi lahko močnejša in gostejša kot pri drugih izdelkih, pa zanjo obstaja dodatek steklenega filtra z ustnikom, katerega lahko napolnite s hladno vodo in inhalirate paro, ki jo bo dodatno očistila in prijetno ohladila še voda. Brez vodnega filtra je pri neprevidnosti in najvišjih temperaturah lahko para precej segreta. Uporabniki so z Lativo zadovoljni, a poseben čar ji doda uporaba z vodnim filtrom. Lativa je najverjetneje ena izmed najbolj ugodnih naprav z dodatkom vodnega filtra na trgu.
Pri naročilu ji lahko dokupite tudi polnilno postajo (stojalo z micro usb vtičem), ki jo prejmete v enaki barvi kot napravo. Med polnjenjem v polnilni napravi, ki je opremljena s privlačnimi LED lučkami, bo vaša naprava stala pokončno in vam omogočala boljši pogled na nivo polnjenja. Povezava do naprave.

 

Pri izbiri vaporizerja se je potrebno zavedati, da tipične izpostavljene specifikacije (baterija, temperatura, tip pečice) izdelka niso edino pomembno pri izbiranju vaporizerja, saj vsaka naprava pride z dodatnimi prednostmi in pa lastnostmi, ki nekaterim uporabnikom ugajajo in drugim ne.

 

[question]
Še vedno ne veste kateri je najbolj primeren za vas?
[/question]
Nasploh želite največ za svoj denar? Najverjetneje vas bo navdušil Focusvape Pro

Morda zaradi najljubših zelišč prisegate na diskretnost in si želite najmanjši in najlažji vaporizer? V tem primeru bo za vas najboljša izbira vaporizer Vicod Atmos.

Vam več kot to, pomeni videz naprave? Vizualno zaradi oblike in barv izstopa vaporizer Titan Hebe, zaradi kakovosti, teže in premium materialov pa Focusvape Pro.

Želite najbolj vzdržljivo napravo, ki vas verjetno ne bo pustila na cedilu tudi ob padcu na tla? Vse naprave so precej vzdržljive, a tukaj brez dvoma izstopa Focusvape PRO, ki že izgleda kot neuničljiv, obnaša pa se prav tako.

Želite napravo, s katero lahko uparite tudi olja in smole, ne le suhih zelišč? Focusvape nudi dodatek za Olja in smole, a je bil zaradi sprememb zakona ZOUTPI (11.3.2017) umaknjen iz ponudbe. Prav tako smo umaknili ponudbo elektronskih cigaret.

Si želite tudi vodni filter? Vodni filter visoke kakovosti nudita Focusvape in Focusvape Pro. Vgrajeni vodni filter pa ima novi Adventurer.
Iščete napravo, ki ji je moč zamenjati baterijo kar na terenu? Focusvape Pro je ena izmed edinih tovrstnih naprav, ki omogoča menjavo baterije. V kolikor ste tip človeka, ki preživi veliko časa na terenu je izbira vaporizerja z možnostjo menjave baterije odlična izbira. Toplo priporočamo naročilo dodatnih baterij pri nakupu.

Vam je pomembno, da je naprava hitro pripravljena? Po vklopu gretja kateregakoli vaporizerja, se začno zelišča v grelni komori segrevat, pri enih hitreje, pri drugih počasneje. Vse zgoraj naštete naprave, razen Titana, imajo keramične hitro grelne komore (10-25sekund), kovinska komora v Titanu pa za segrevanje potrebuje minuto ali več.

 

 

 1. a za komoro mi pa ne bote povedali ker to me še vedno zanima razlika kere hitreje grejejo kere počasneje

 2. Zahvaljujemo se za vse povratne informacije, v zvezi s tem člankom. Sprotno ga nadgrajujemo!

  Lep pozdrav, Admin

 3. a napisete vec o keramicni pa navadni komori

  • Pozdravljeni,

   odgovor na vaše vprašanje smo objavili na dnu članka, med zadnjimi nasveti.
   Najlepša hvala za sodelovanje, če vas še kaj zanima le postavite vprašanje.

   Lep pozdrav,
   Admin

| Vaporizer
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Primerjaj izdelke
 • Total (0)
Primerjaj
0