Brezplačni mlinček | Hitro Pošiljanje | Zastonj Poštnina nad 29€ | info@vaporizer.si

Namizni ali prenosni vaporizer – kaj izbrati?

Namizni ali prenosni vaporizer – kaj izbrati?

Ob poplavi raznoraznih namiznih in prenosnih vaporizerjev se težko odločimo, kateri bi bil za nas najboljši. Razni ponudniki debatirajo in se odločujejo, kateri način je boljši. Medtem ko razglabljamo prednosti in slabosti obeh načinov, mnogi menimo, da imajo prenosni vaporizerji nekaj jasnih  dejavnikov, ki bodo pozitivno presenetile vsakega ljubitelja vaporiranja.

 1. So prenosni

Zaradi njihove majhne velikosti in dejstva, da so popolnoma brezžični, so taki vaporizerji kot nalašč za tiste, ki si radi privoščijo izkušnjo vaporiranja na poti. Si lahko predstavljate, da ves čas nosite sabo namizni vaporizer? To bi šele bilo eno težko in neprijetno ”potovanje”.

 1. So diskretni

Če ste ”vaper” zadržane in sramežljive narave, oziroma ne radi izpostavljate svojega hobija drugim, je prenosni vaporizer seveda najboljša izbira. Večina takih vaporizerjev se odlično prilega v dlan in ponuja hitre in enostavne nastavitve. Tudi sama naprava je izjemno tiha v primerjavi z namiznimi, kateri imajo po navadi glasen zvok tipk ali glasen zračni pretok.

 1. So takoj pripravljeni za uporabo

Vaporizerji, ki so prenosni ponujajo manj nastavitev, kot namizni vaporizer, je njihova uporaba hitra in enostavna. Prednost je tudi v tem, da če še niste doživeli izkušnje z vaporizerji, lahko hitro ugotovite kako deluje prenosni vaporizer – tudi brez navodil.

 1. Prenosni vaporizer je cenejši

Za kvaliteten namizni vaporizer bi odšteli tudi do 600€, medtem ko bi za prenosni vaporizer visoke kvalitete odšteli  do okoli 200€.

 1. So kvalitetni in učinkoviti

Ko je govora o kvaliteti in učinkovitosti izkušnje z prenosnim vaporizerjem, je kakovost uporabe primerljiva z namiznim vaporizerjem. Na trgu se je v zadnjem letu pojavilo veliko takih, ki so kompatibilni z večino materiali. Na primer: smole, olja, suha zelišča..
Vaporizerji v naši ponudbi so večinoma namenjeni uparjevanju suhih zelišč – teh je na trgu največ. Iz naše ponudbe – Focusvape ali Focusvape PRO imata možnost dokupa dodatka vložka za olja in smole. To je posodica katero vstavimo v grelno komoro vaporizerja, v posodico pa damo poljubno sestavino – olja ali smole.

 1. Odličen za družbo. Prejšn vikend pr kolegu “pokali” balone ob tekmi. Fenomenalna zadevca… da ne govorim kolk blo smeha xD
  Sama si bom pa omislila kaj bol prenosnega, pa cenejšega, ker nism redna uporabnica 🙂
  Marjanca, PEACE OUT!

| Vaporizer
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Primerjaj izdelke
 • Total (0)
Primerjaj
0