Brezplačni mlinček | Hitro Pošiljanje | Zastonj Poštnina nad 29€ | info@vaporizer.si

FAQ (Pogosta vprašanja)

Če imate vprašanje, ki ga ni na spodnjem seznamu, nam ga pošljite na email naslov info@vaporizer.si in ga bomo, skupaj z odgovorom, z velikim veseljem objavili še isti dan!

 


Kaj je vaporizer?

Vaporizer je naprava, s katero uparimo ali sublimiramo suha zelišča. Vaporizer lahko z izparevanjem aktivnih sestavin zelišč deluje kot osvežilec zraka v prostoru, nekateri tipi naprav pa nudijo tudi možnost inhalacija. Vaporizatorji so se sicer razvijali v Nemčiji in Kanadi, primarno za industrijsko (tudi medicinsko) konopljo, sicer pa se vaporizerje lahko uporablja za meto, meliso, timijan, materino dušico, žajbelj (proti prehladu), kamilico in ostala suha neškodljiva zelišča.

Ali res pri vaporiziranju ni vonja?

Vonj po zeliščih, katere vaporiziramo, je zelo blag in neprepoznaven. Lahko bi rekli, da je vonj približno 70% manj močan in drugačen (bolj blag), bolj podoben vonju čaja kot dima. Kakovostni namizni vaporizerji (npr. Arizer Extreme Q) nudijo opcijo osveževanja neprijetnega vonja v prostorih.

Pri kakšni temperaturi uparjevalnik upari zelišča?

Od 100°C Do 260°C, odvisno od tipa oziroma modela vaporizerja. Boljši modeli imajo pogosto možnost nastavitve različnih temperatur, zato si lahko temperaturo sami prilagodimo našim potrebam.

Kako vem, da z napravo ne bom razočaran?

V ponudbi imamo le najboljše in najbolj popularne vaporizerje, visoke kakovosti in znanih proizvajalcev. Manjših in manj kakovostnih (PEN) vaporizerjev nimamo v ponudbi, saj z njimi ni mogoče doživeti prave izkušnje vaporiziranja. Manjši in nekvalitetni uparjevalniki pogosto ne dosežejo dovolj visoke temperature, imajo prešibko baterijo ali pa se preveč pregrevajo, hkrati pa so znani po tem, da se pogosto pokvarijo. Nekvalitetnih vaporizerjev ne nudimo, saj ne želimo, da bi bila prva uporabnikova izkušnja vaporiziranja slaba ali nevšečna.
Uporabnikom želimo ponuditi le najboljše vaporizerje, kateri bodo presegli njihova pričakovanja.

Ali je moj nakup v vaši prodajalni diskreten in varen?

Spletna trgovina vaporizer.si spoštuje ZakonoN o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), zato smo zavezani k varovanju osebnih podatkov svojih strank. Vaš nakup tako ostaja varen, pošiljamo pa v nevtralni (diskretni) embalaži.

Zakaj ponekod uporabljajo besedo vaporizator, drugod pa vaporizer?

Vaporizer je pravilna slovenska beseda. Vaporizator pa je nepravilna in se tako praviloma ne uporablja.

Kakšni so načini možnega plačila?

Plačate lahko s Plačilom po povzetju (kurirju Pošte Slovenije), s PayPalom ali predplačilom na TRR. Pri plačilu po povzetju vam Pošta Slovenije zaračuna še provizijo v višini 1,05€ za zneske do 98,00€ in 1,07% za zneske med 98 in 398 €.

Cena poštnine?

Poštnina, ki vključuje pakiranje in pošiljanje, stane 5.00€, nad 45€ pa je poštnina brezplačna.

Če danes naročim, kdaj prejmem paket?

Med tednom se naša ekipa trudi pošiljati vsakodnevno, razen v primerih, ko nas preseneti višja sila. Če naročite med ponedeljkom in petkom do 16.00 ure, lahko paket pričakujete že naslednji dan.
Izdelke, ki jih nimamo na zalogi, lahko pričakujete med 3-6 delovnih dneh, oziroma vas o natančnem datumu sami obvestimo.

Kje pa dobim zelišča?

Žal vam tu ne moremo pomagati drugače, kot z nasveti. Navadna zelišča ali semena prodaja večina dobrih cvetličarn, travniška zelišča pa rastejo tudi v naravi, le posušiti jih je treba.

| Vaporizer
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Primerjaj izdelke
  • Total (0)
Primerjaj
0