Svetovanje: info@vaporizer.si (24/7) | Naročanje: 040 585 215 (09.00-18.00) | Vaporizerji so za suha zelišča. Elektronskih cigaret/tekočin ne prodajamo.

Extreme Q Arizer

Arizer Q Extreme
Arizer Q ExtremeArizer ExtremeVaporizer.si Extreme Qvaporizer-arizer

Extreme Q Arizer

4 Reviews

Vaporizer Extreme Q Arizer je edini namizni vaporizer (uparjevalnik), ki nudi, poleg cevi, tudi možnost uporabe z balonom/vrečko. Vaporizer lahko upravljamo tudi z daljincem, pohvali pa se lahko s posebnimi modrimi lučmi (daljinsko nastavljivimi), ki dodajo vaporizerju tudi izjemno moderen in futurističen izgled.

Uporabniki so nas opozorili, da nekatere prodajalne (tudi slovenske) prodajajo cenene kopije/ponaredke te naprave. V kolikor nakupa ne želite opraviti pri nas, ki zagotavljamo original, od prodajalca zahtevajte vse originalne serijske številke na napravi, da jo lahko registrirate pri proizvajalcu na http://arizer.com/warranty.
V kolikor vam prodajalec tega ne more zagotoviti, ne opravite nakupa. Ponarejene naprave ne delujejo pravilno.

4.75 out of 5 based on 4 customer ratings
(4 ocen kupcev)
199,90  189,90 

Na zalogi

Opis izdelka

Extreme Q Arizer | Predstavitev

Vaporizer Extreme Q Arizer je (poleg Vulcana) edini namizni vaporizer (uparjevalnik), ki nudi možnost inhalacije na balon/vrečko in hkrati edini, ki nudi opcijo uporabe tako z balonom kot s cevko, vendar je to le ena izmen mnogih prednosti tega vaporizerja. Extreme Q Arizer lahko upravljamo tudi z daljincem, pohvali pa se lahko s posebnimi modrimi lučmi (daljinsko nastavljivimi), ki dodajo vaporizerju tudi izjemno moderen in futurističen izgled. Pohvali se lahko s kanadsko kvaliteto izdelave.
Njegova uporaba je kljub mnogim funkcijam zelo preprosta, vse osnovne funkcije pa je moč spreminjati z daljincem.
Pri Extreme Q Arizerju vas nikoli ne rabi skrbeti za vzdržljivost baterije, saj je samo-stoječi oziroma “namizni” vaporizer, ki je priključen v hišno vtičnico.
Ima večjo pečico, ki omogoča nemoteno kajenje večih oseb, zato je še posebej primeren za razne družabne dogodke in zabave, njegovi raznorazni dodatki (cev, vodna pipa, balon) pa poskrbijo za ne-monotono delovanje.
Črka “Q” v imenu vaporizerja Extreme Q Arizer, predstavlja besedo “quiet”, ki v Slovenščini pomeni “tiho”. Extreme Q Arizer ima vgrajen enega izmed najboljših in najbolj tihih ventilatorjev na svetu.

Extreme Q Arizer | Komplet

V kompletu prejmete vse potrebne dodatke za trojno delovanje.
Prvi način je uporaba daljše cevi, katero namestite na vrh vaporizerja ter na drugi cevi inhalirate paro. V tem načinu priporočamo, da je ventilator (ang.”fan”) izklopljen. Za nameščanje ali dodajanje drugih steklenih dodatkov na cev, priporočamo, da jo zaradi manjše možne lomljivosti pred tem segrejete s toplo vodo.
Drugi način je uporaba namiznega vaporizerja Extreme Q Arizer z balonom, katerega prejmete v kompletu. V ta namen je v kompletu steklen nastavek s krajšo plastično cevjo, na katero le pripnete balon, vključite ventilator (3 hitrosti ventilatorja), ki bo balon napolnil s paro. Ko balon snamete, s prstom zatesnite izhod pare, med inhalacijo pa le umaknite prst.
Tretji način je steklena posodica, katere namen je osvežitev zraka ali prekrivanje slabega vonja v prostoru. V odprto posodico lahko vstavite različna suha zelišča, ki jih lahko po želji osvežite z aromatičnimi olji. Za tretji način prav tako kot pri drugem, vključite ventilator.

Extreme Q Arizer | Nastavitve

Na napravi so 4 gumbi. Eden za vklop in izklop naprave, drugi za upravljanje menija, tretji in četrti pa sta za višanje in nižanje želene temperature ali spremembe v meniju.
Meni ima 6 različnih nastavitev, med katerimi brskamo z večkratnim zaporednim pritiskom gumba meni (ali pa z daljinskim upravljalnikom). V prvem meniju lahko vklopimo ali izklopimo zvok naprave, v drugem meniju lahko nastavljamo čas, v katerem se bo naprava sama avtomatično izklopila (priporočamo 1h). V tretjem meniju lahko spreminjamo želeno temperaturo, vendar za to funkcijo, ni potrebno uporabljati meni, saj lahko temperaturo vedno nastavljamo z tretjim in četrtim gumbom. V četrtem meniju lahko nastavljamo vklop/izklop in hitrost delovanja ventilatorja, ki ima tri hitrostne razrede. V kolikor se vam ne mudi, priporočamo hitrost 1, ki je najpočasnejša, vendar poskrbi za najvišjo kakovost pare. V petem meniju lahko vklopite ali izklopite modre LED lučke (priročno ponoči), v šestem meniju pa izbirate med stopinjami Celzija (°C) in Fahrenheiti (°C).

Extreme Q Arizer | Daljinski upravljalnik

S priloženim daljincem, lahko vse zgoraj opisane nastavitve spreminjate preprosto in z enim gumbom. Daljinski upravljalnik je visoke kvalitete in dober domet do naprave.

Extreme Q Arizer | Rezervni deli, garancija in dodatki

Spletna trgovina vaporizer.si nudi vse obstoječe dodatke in rezervne dele. V kolikor ponesreči zlomite kakšen steklen dodatek ali pa potrebujete nov filter, daljinec in podobno, ste lahko brez skrbi. Extreme Q prihaja od Kanadskega proizvajalca Arizer, ki na izdelek nudi enoletno garancijo.

4 reviews for Extreme Q Arizer

 1. 5 od 5

  :

  Čao, pred nakupom sem testirala Extreme Q in Volcano. Hja nekoliko avšasto nevem kateri je boljši, vem pa kateri je lepši! Extreme Q imam že en mesece in sem zelo zadovoljna. Priporočam! :) čawčaw
 2. 4 od 5

  :

  Zelo zadovoljen. Hvala.
 3. 5 od 5

  :

  Zdravo, zadeva je top in jo priporočam vsakomur. Sicer nisem nikoli testiral volcanota a s temle fix ni kaj izgubit + balon, daljinec. Ga nebi zamenjal za volcanota pa tudi če bi bil zastonj. :)
 4. 5 od 5

  :

  Kot rečeno je to mislim da enen najboljših vaporizerjev oziroma mu je konkurečen le Volcan. Ubistvo ima tale celo več funkcij in daljinec...je za premislit :) Pozdravljeni, Julijan

Podaj svojo oceno

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo všeč tudi

Sprejmem uporabo piškotkov & Shranjevanje podatkov GDPR & Sem starejši/a od 18 let.

- Dovoljujem uporabo piškotkov (Preberi več) - Sprejmem shranjevanje podatkov (piškotki, skripte) po zakonodaji GDPR - Star sem več kot 18 let

Zapri