Brezplačni mlinček | Hitro Pošiljanje | Zastonj Poštnina nad 29€ | info@vaporizer.si

Pogoji poslovanja vaporizer.si

Pogoji poslovanja spletne trgovine vaporizer.si

PODATKI O STRANEH

Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb tako splošnih pogojev kot tudi pogojev uporabe spletne trgovine ali portala.

INFORMACIJE O CENAH

Vse cene na spletni strani www.vaporizer.si so navedene v evrih (€). Cene so redne in/ali akcijske s popusti, če gre za slednje, je to jasno označeno. Zaradi narave poslovanja se lahko cene pogosto in hitro spreminjajo, zato si pridržujemo pravico do sprememb cen brez predhodnega obvestila. Cene veljajo v primeru plačila s spodaj navedenimi načini plačila in pod pogoji poslovanja. Če se cena izdelka med obdelavo naročila spremeni, bo ponudnik plačal ceno, navedeno v trenutku naročila. Cene izdelkov na naši spletni strani so na voljo do odprodaje zalog.

POGOJI UPORABE PORTALA VAPORIZER.SI

  • Dovoliti morate uporabo piškotkov (Preveri več…)
  • Obisk portala ni dovoljen osebam starosti pod 18 let
  • Strinjati se morate z GDPR shranjevanjem podatkov

POGOJI NAKUPA

Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema vse Pogoje uporabe portala vaporizer.si in potrjuje, da je polnoletna (18+) oseba . Prav tako kupec z nakupom potrjuje, da bo napravo za vaporiziranje uporabljal le v zakonite namene.

PLAČILNI POGOJI

V spletni trgovini www.vaporizer.si lahko trenutno plačate na naslednje načine:
po povzetju: naročilo plačate ob prevzemu pošiljke z gotovino poštarju Pošte Slovenije
po predračunu/na TRR: na vaš e-poštni naslov pošljemo naročilnico s podatki za plačilo, takoj po prejetem plačilu z vaše strani pa vam odpremimo plačano blago
– s PayPalom (Trenutno ni mogoče)

Za naročila vrednosti nad 200,00€ je mogoče le predplačilo na TRR. Za plačilo po povzetju Pošta Slovenije kupcu zaračuna provizijo, zato je znesek odkupnine za 1,05€ višji.

Podatke za nakazilo naročnik prejme v avtomatičnem povratnem e-mail sporočilu po oddaji naročila. Dodatni podatki:
IBAN SI56 6100 0002 4507 688, Naslovnik ELEKTRIČNI SKIRO d.o.o., Spodnji kraj 015, 1000 Ljubljana, BIC: HDELSI22, NAMEN: *številka naročila*, REFERENCA: SI 00 *številka naročila*. Za hitrejšo obravnavo podatkov, nam lahko kopijo potrdila o plačilu posredujete na email info@vaporizer.si

DOSTAVA BLAGA

Podjetjež, naročila obdela še isti dan, pošlje pa še isti ali naslednji dan. Če naročenega blaga ni na zalogi, Vas obvestimo in se osebno dogovorimo o predvidenem dobavnem roku.
Če naročilo ni mogoče realizirati pod navedenimi pogoji, si prodajalna www.vaporizer.si pridržuje pravico, da zavrne Vaše naročilo.
Blago pošiljamo preko Pošte Slovenije. Pri vseh načinih plačila je cena pošiljanja za sne 5.00€, razen izrednih situacijah, ki imajo jasno navedeno drugačno ceno poštnine.
Za naročila vrednosti nad 45,00€ je poštnina brezplačna.

ODSTOP OD NAKUPA in VRAČILO BLAGA

V skladu s 43.č čl. ZVPot:
Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

Pri odstopu nas morate predhodno obvestiti na email naslov info@vaporizer.si
Ko napravo vračate, naj paket vsebuje:  napravo z embalažo račun, vaše TRR podatke (številko računa in naslov za vračilo kupnine) in potrjen (podpisan) garancijski list.
Blago mora biti nerabljeno, nepoškodovano, v nespremenjeni količini in originalni embalaži. Pravica do vračila ne velja, če je blago uporabljeno ali brez originalnih etiket ali je bilo poškodovano pri nepravilni uporabi, razen če se obravnava kot reklamacija in je bilo blago v takem stanju že pred prejemom.

Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v tridesetih dneh po sporočilu o odstopu.
Pri oddaji pošiljke je pomembno, da kupec na Pošti Slovenije pridobi Potrdilo o oddaji pošiljke (dokazilo o oddaji pošiljke), ter da je vsebina škatle/paketa obložena, tako da se izdelek ali embalaža nikakor ne moreta poškodovati. Kupnino podjetje kupcu povrne takoj po prejemu blaga, oziroma najkasneje v zakonsko predpisanem roku (14 dni), sicer pa se kupnini pribijejo obresti v višini ene desetine odkupnine vsakih 30 dni.

Blago se vrne na sedež podjetja ali na drugače dogovorjeni naslov.

V kolikor podjetje ne more odposlati vašega naročila zaradi pomankanja zalog, težav z dobavo ali kateregakoli drugega vzroke, si pridržuje pravido do preklica vašega naročila.

REKLAMACIJA

V primeru, da ste prejeli izdelek, ki je poškodovan ali nepravilno delujoč, ga lahko reklamirate v roku 8 dni od dneva prejema izdelka, mi pa vam ga nemudoma zamenjamo z novim. Stroške menjave izdelka krije prodajalec.  Pri oddaji pošiljke je pomembno, da na Pošti Slovenije pridobite Potrdilo o oddaji pošiljke (dokazilo o oddaji pošiljke). V primeru nezmožnosti menjave in posledično vračila kupnine, se le ta vrne na vaš transakcijski račun in ne kot kupnina pri vračilu izdelka. Po 8 dneh, reklamacija ni več mogoča, pač pa v prvih 12 mesecih garancija.

VSA VRAČILA

Podjetje ne sprejema paketov z odkupnino.
Strošek vračila (pošiljanja) pri menjavah in vračilih bremeni kupca, strošek menjave (povratnega pošiljanja) pa prodajalca.
Strošek vračila (pošiljanja) pri reklamacijah in garancijskih popravilih, bremeni prodajalca – vendar se strošek pošiljanja vrne kupcu na transakcijski račun in nikoli kot kupnina pri vračilu paketa.

PODJETJE

Dolgi naziv PRS: ELEKTRIČNI SKIRO, trgovina in ostale storitve, d.o.o.
Sedež podjetja: Spodnji kraj 015, 2391 Prevalje
Davčna številka: 77343760
Matična: 8701156000
Status: POSLOVNI SUBJEKT POSLUJE
Zavezanec za DDV:NE
SKD: G47.910 – Trgovina na drobno po pošti ali po internetu
Datum vpisa: 26.2.2016
IBAN SI56 6100 0002 4507 688 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)

 

GARANCIJA

V kolikor imate težave s kupljeno napravo, ki je v garancijskem roku in ste jo (glede na pogoje iz garancijskega lista) uporabljali pravilno, lahko koristite garancijo, s katero vam bomo zagotovili popravilo naprave, menjavo dela naprave ali menjavo naprave.
V potrebe popravila blaga na garancijo, v kolikor je to v garancijsko predpisanem roku, potrebujete potrjen (podpisan) garancijski list, ki ste ga prejeli z nakupom naprave. Upoštevajo se garancije vseh nakupov na spletni strani www.vaporizer.si, za nakupe, opravljene drugod, se v potrebe garancijskega popravila obrnite na prodajalca.
Napravo zapakirajte (pogoji pošiljanja navedeni pri VRAČILU BLAGA) skupaj s potrjenim garancijskim listom in jo pošljite na sedež podjetja ali na naslov, ki vam ga bomo ob predhodnjem obvestilu navedli.
Pred pošiljanjem nas o težavi obvestite na info@vaporizer.si

TAJNOST PODATKOV

Za korektno izpolnitev naročila potrebujemo nekatere vaše osebne podatke. Vse podatke bomo obdržali v tajnosti in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Pogodba o nakupu (račun) bo hranjena na sedežu podjetja in dostop do nje je možen samo kupcu in prodajalcu.

PRAVNO OBVESTILO

V prodajalni www.vaporizer.si so vsi podatki in slike izdelkov, prikazani na spletni strani, zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja. Vse fotografije izdelkov so lahko simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

| Vaporizer
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Primerjaj izdelke
  • Total (0)
Primerjaj
0