Brezplačni mlinček | Hitro Pošiljanje | Zastonj Poštnina nad 29€ | info@vaporizer.si
RAZPRODAJA

Herb-e vaporizer – Majhen pametni vaporizer

Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 1
Primerjaj

Herb-e  vaporizerje glede na svojo majhnost izjemno zmogljiv vaporizer z okusno paro. Je izjemno preprost za uporabo s pametnima “HAPPY” in “ANGRY” načinoma uporabe.

69,90 

1 na zalogi

Opis

Herb-e Vaporizer by Migwapor – A small smart vaporizer

Herb-e je eden izmed najmanjših in najbolj diskretnih prenosnih vaporizerjev na trgu. A naj vas manjhnost ne zavede, saj nudi zelo okusno paro z načinom pametnega uparjevanja. Njegova prednost je predvsem hitro uživanje zelišč in preprostost uporabe. Tudi z dizajnom se lahko pohvali, saj ima kovinsko ohišje z ovojem, ki spominja na karbon.
Tako majhnega vaporizerja, ki bi nudil tako veliko za svojo ceno, še nikoli ni bilo v ponudbi. Revolucionarni Herb-e preseneti marsikaterega izkušenega uporabnika in čez noč postane nov najljubši vaporizer, kljub nizki ceni.
Izgled je naravnost odličen, ima veliko komoro in precej zmogljivo baterijo, je zelo preprost za uporabo, baterija se polni zelo hitro, usnik na magnet, hkrati pa ima v kompletu vse oziroma še več kot pa potrebujete za osnovno uporabo. Dodatni indikacijski robotek, ki se mu svetijo oči, pa je le pika na i.

 

Herb-e vaporizer | okus in kakovost pare

Herb-e kljub svoji majhnosti in prenosljivosti nudi nadstandardno paro ter precej veliko komoro. Zelišča se segrevajo in uparjujejo hitro, a zelo enakomerno brez kakršnihkoli zažganin. Para je gosta in zelo okusna, saj ima grelno komoro iz nerjavečega jekla in popolnoma ločen zračni dotok, tako da je paro pomeša s svežim in čistim zrakom.
Ima zelo veliko grelno komoro, ki se po velikosti volumna brez težav primerja s komorami večjih naprav. Hkrati ima zmogljivo baterijo, ki nudi večkratno uporabo, pred ponovnim polnjenjem.

 

Indikacija so luči – Oči pametnega robotka

Herb-e nekoliko spominja na znanega filmskega robotka Wall-e. Na napravi je narisan majhen robotek, katerega oči so hkrati indikacijska opozorila za delovanje naprave. Upozarjajo nas na to ali je naprava vključena, Kateri je način uporabe, ali se naprava segreva oziroma je že pripravljena na uporabo, ter na prazno baterijo.

Herb-e način uporabe

Herb-e vaporizer undi dva načina pametnega uparjevanja.

HAPPY MODE – predstavlja normalni način uporabe in je tudi nastavljen tako, da je normalni način izbran avtomatično, ob vklopu naprave. V normalnem načinu se bodo indikacijskemu robotku oči svetile oranžno. Ko se bo segreval, približno 35 sekund, bodo oranžne luči utripale. Ko bo pripravljen na uporabo, pa bodo začele svetiti.

ANGRY MODE – predstavlja “hud” oziroma močan način pametnega uparjevanje. Preklop je zelo preprost, saj je treba le za nekaj sekund pridržati glavni oziroma edini gumb na napravi in že se bodo robotku zasvetile rdeče oči (led). To pomeni, da ste ga uspešno nastavili v Angry mode. Lučke bodo za nekaj sekund utripale, saj se bodo zelišča segrevala na višjo temperaturo, nato pa bodo začele svetiti, kar pomeni da je pripravljen za uporabo.

 

Kaj prejmete v kompletu Herb-e Vaporizer?

1x Napravo Herb-e od Migvapor
1x Pinceta za Čiščenje
1x Krtačka za Čiščenje
1x Tlačilno Orodje
1x USB Kabel za Polnjenje
1x Silikonski Nastavek za Ustnik
2x Alkoholna krpica za čiščenje
1x Navodila (Tudi v Slovenskem Jeziku)

When you buy, Vaporizer.si gives you a grinder or grinder for dried herbs free of charge.

Dodatne informacije

Specifikacije: Herb-e vaporizer – Majhen pametni vaporizer

Zaslon

LED indikacije

Barva
Uporabno za
Nastavljiva temperatura

Neznano

Čas priprave

Prostornina komore

0,2 g

Tip komore

Kondukcijski

ECA™ (Easy Care Airpath)

Ne

Čas polnjenja

60 minut

Avto izklop

Po 3 min

Garancija

12 mesecev (baterija 6 mesecev)

Dimenzije (mm)

110 x 23 x 14

Teža (g)

44

Videoposnetki

Videoposnetki: Herb-e vaporizer – Majhen pametni vaporizer

Mnenja (0)

Ocene Uporabnikov

0.0 od 5
0
0
0
0
0
Napiši oceno

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi, ki bo ocenil “Herb-e vaporizer – Majhen pametni vaporizer”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

| Vaporizer
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Primerjaj izdelke
  • Total (0)
Primerjaj
0