Brezplačni mlinček | Hitro Pošiljanje | Zastonj Poštnina nad 29€ | info@vaporizer.si

Pomoč pri nakupu vaporizerja

Pomoč pri nakupu vaporizerja

Tudi če ste šele začetnik in niste seznanjeni z uporabo vaporizerjev, ste zagotovo že slišali ta izraz.  Nekateri ta izraz povezujejo z elektronskimi cigareti za tekočine, ampak zadeva je drugačna – vaporizerji iz naše ponudbe so namenjeni uparjevanju suhih zelišč.
Uporaba vaporizerjev v primerjavi z drugimi alternativami pomeni, da iz izbranega zelišča pridobimo čim boljšo izkušnjo.

  1. Izbira vaporizerja

Kljub poplavi različnih modelov na trgu, se najde za vsakogar tisti pravi. Izberite vrsto, ki vam bo dala največ možnosti za uporabo in bo ustrezala vašim načinom življenja. Na primer če ste bolj domači tip ali radi poklepetate s svojo družbo na kavču je namizni vaporizer popoln za vas. Taki so po navadi večji, težje prenosljivi in za delovanje potrebujejo neprekinjeno električno povezavo. Delujejo na princip toplega zraka ali grelne komore. Grelna komora je večinoma večja od prenosnih vaporizerjev.  Inhaliramo lahko po cevi ali pa s pomočjo balona, katerega napolni para.
Za bolj terenske je primeren prenosni vaporizer. Taki so cenejši in delujejo na baterijo. So lahko prenosljivi in enostavnejši za uporabo.

Kljub temu, da poznamo dve različni skupini vaporizerjev, se tudi prenosni med sabo razlikujejo (po kvaliteti grelne komore, nastavljivosti temperature, prikaza funkcij…)

  1. Dodatki za vaporizer

Ob nakupom vaporizerja moraš biti pozoren na vse dodatke vključene v osnovni paket in specifikacije, ki jih ima naprava. Veliko je takih, ki v osnovi ne nudijo polnilca, baterije in osnovnih želenih dodatkov za čiščenje izdelka.
Nekateri modeli vaporizerjev prihajajo z možnostjo dokupa dodatkov sekundarnega pomena, ki uporabniku izboljšajo izkušnjo vaporiranja (npr. dodatne baterije, naboji za zelišča, silikonski nastavki, vodni filtri, polnilne postaje, avto polnilci, ipd…)

Baterija povprečnega prenosnega vaporizerja zdrži do 1 uro uporabe. Večina prenosljivih vaporizerjev ima vgrajeno baterijo, v zadnjem letu so se pa začeli pojavljati taki z menjalno baterijo. Takšne baterije lahko polnimo z zunanjim stenskim polnilcem in si lahko zagotovimo dodatno baterijo. Dodatna baterija je pa odlična izbira za vse terenske tipe ljudi ali avanturiste, saj bo polna baterija vedno v žepu in pripravljena na uporabo.

Naboji za zelišča so prav tako ”The it” dodatek, ki se je prvič pojavil pred letom dni. To so manjši zabojčki, katere napolnimo z zelišči in jih menjamo po vsaki uporabi – tako se izognemo rednemu čiščenju in polnjenja vsebine naprave – prav tako se podaljša življenjska doba naprave, saj zelišča ne damo direktno v grelno komoro.

  1. Vaporizer in vzdrževanje

Pri uporabi vaporizerja ni dima. Za začetek ne pretiravajte z uporabo. Začnite počasi in se postopoma prilagajajte svojim potrebam. Če ste pred nakupom vaporizerja uporabljali drugačno metodo uživanja zelišč, bo ta metoda občutno drugačna.

Vaporizer je kot avto ali mobilnik… tehnologija potrebuje dobro vzdrževanje, da deluje gladko in učinkovito. Pred uporabo natančno preberite navodila in se držite navedenih pravil, da bo vaša naprava delovala dlje, kot je predpisano.  Npr. baterijo dajte polniti takrat, ko je ta čisto prazna in ne prekinjajte polnjenja, dokler ni popolnoma napolnjena.

Čiščenje vaporizerja je enostavno. S pomočjo priloženih dodatkov, ga očistite vedno po in pred uporabo. Ustnik in mrežice priporočamo, da jih očistite pod vrelo vodo ali s predpisanimi sredstvi za čiščenje (TH cleaner).
Če se vam uniči mrežica, filter ali ustnik lahko nadomestne dele vedno dobite pri prodajalcu.

  1. Nakup vaporizerja pri nas

Naša ponudba vključuje kakovostne osnovne modele nizko cenovnega razreda, pa tudi izboljšane višje cenovnega razreda. Eden izmed najbolj prodajanih osnovnih modelov je Titan Hebe in Focusvape PRO.

| Vaporizer
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Primerjaj izdelke
  • Total (0)
Primerjaj
0