Brezplačni mlinček | Hitro Pošiljanje | Zastonj Poštnina nad 29€ | info@vaporizer.si
PRIPOROČAMO

FENiX PRO – ECA™ Konvekcija

(3 mnenja strank)
Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 4
Primerjaj
10
EXPERT OCENAPoglej oceno

FENiX PRO je novi član družine FENiX, z najnovejšo konvekcijsko tehnologijo. Patentirana ECA konvekcijska tehnologija je zelo napredovala od zadnje konvekcijske tehnologije. FENiX PRO vaporizer je edinstven, močen in kompakten in poleg tega eleganten, preprost za uporabo in zelo priročen.

149,00 

 • TORBICA ZA NOŠENJE – mala ČRNA - 4,90 
  VLOŽEK ZA SMOLE – FX MINI, ÄRIS, FENIX PRO - 6,90 
  VLOŽEK ZA ZELIŠČA – FX MINI, ÄRIS, FENIX PRO - 6,90 
  USB ADAPTER 5V/2A - 4,90 
  TORBICA ZA NOŠENJE RDEČA - 6,90 
  WOLKENKRAFT ÄRIS Konvekcijska spirala - 7,90 
  WOLKENKRAFT ÄRIS Steklen ustnik (črn) - 6,90 
  WOLKENKRAFT ÄRIS Steklen ustnik (prosojno črn) - 6,90 
  WOLKENKRAFT ÄRIS Steklen ustnik (prozoren) - 6,90 

Product total

Options total

Grand total

Opis

FENiX PRO Predstavitev

FENiX PRO je novi član družine FENiX, z najnovejšo konvekcijsko tehnologijo. Patentirana ECA konvekcijska tehnologija je zelo napredovala od zadnje konvekcijske tehnologije. FENiX PRO je edinstven, močen in kompakten vse v eni napravi. Spretno združuje inovacije, oblikovanje, priročnost in prijaznost do uporabnika. Tehnološko vodljiv, enostaven za uporabo, izjemno priročen brez kompromisov glede kvalitete izdelave te naprave. Kakovostne materiale je mogoče videti, občutiti in okusiti.

Eleganten in moderen dizajn

Ker je FENiX Pro visokotehnološki izdelek, je moral proizvajalec izboljšati tudi zasnovo in izjemnim zmogljivostim naprave prilagodil tudi privlačen dizajn. FENiX Pro ni le najbolj napreden zeliščni vaporizer na trgu, tudi videti je tako. Sestavlja ga elegantno mat črno ohišje, z ustnikom iz črnega stekla. Vse to je zapakirano v zelo kompaktnih dimenzijah; 5.2 x 2.5 x 8.4c cm (brez steklenega ustnika) in samo 5.2 x 2.5 x 10.2 cm z ustnikom. Medtem ko drugi proizvajalci sklepajo kompromise s tehnologijami ali dizajni, FENiX Pro brez kompromisov združuje oboje. Poleg tega ima 2300 mAh baterija, ki zagotavlja dolge seje preden je potrebno baterijo ponovno napolniti.

Revolucionarno patentirana ECA tehnologija

ECA pomeni Easy Care Airpath in je edinstvena inovacija – ne, revolucija! Kanal za zrak in ogrevanje ni več skrit v napravi, ampak ga lahko vidite, natančneje, vidite lahko skozi njega. Enostavno odstranite enota ustnika naprave in na spodnjem delu izvlečete palčko, s katero lahko celotno magnetno komoro potisnete iz naprave. Sedaj je zračni kanal popolnoma izpostavljen. To je nekaj povsem novega, kar do sedaj še ni bilo videno. Ker je zračni kanal popolnoma viden, ga je enostavno očistiti. Včasih ste lahko očistili samo grelno komoro. V teh primerih je v napravi izginilo veliko manjših delcev zelišč, pri FENiX Pro to ni več problem. ECA nudi učinkovito konvekcijsko ogrevanje, naprava pa se segrevanje v manj kot 25 sekundah. Temperaturo lahko do stopinje natančno nastavljate enostavno z dvema gumboma, in se giblje med 160 – 221° C .

FENiX PRO LED zaslon

FENiX Pro ima velik in jasen LED zaslon, na katerem lahko vidimo temperaturo, časovnik in nivo baterije. Velik 0,96-palčni dvojni zaslon prikazuje (podobno kot pri FENiX 2.0) nastavljeno in hkrati tudi dejansko temperaturo. A to še ni vse: zaslon je bil razdeljen na dva dela, kar ne prikazuje samo temperature, temveč tudi nastavljeni in dejanski čas ter nivo baterije. Zgornje območje zaslona je rezervirano za temperature, spodnje pa za čas. Nastavljiv časovnik na dvojnem zaslonu LED omogoča prosto izbiranje časa uparjevanja med 3 in 6 minutami, preden se samodejno izklopi. Na zaslonu si lahko ogledate čas, ki se odšteva. Po potrebi ga lahko tudi podaljšate ali krajšate. Vibracijska funkcija zagotavlja že znane mehanizme hitrih povratnih informacij in signalizira doseganje temperature, vklopa in izklopa itd.

Kako uporabljati FENiX PRO

FENiX PRO je enostavne in je za uporabo pripravljen v minutki. Napravi preprosto odstranimo magnetni ustnik, napolnimo komoro z zeliščem in jo zapremo z ustnikom. Napravo vklopimo s 5 kratnim hitrim pritiskom na zgornji gumb. Vaporizer se instantno začne segrevati, nastavimo le še temperaturo in počakamo, da se naprava segreje. Segrevanje traja nekje med 20 in 25 sekund in je naznanjena z vibracijo naprave. In tako je vaporizator pripravljen za uporabo.

V paketu dobite:

 • 1x FENiX Pro vaporizer
 • 1x gumijasti nastavek za filter in filter
 • 1x krtačka za čiščenje
 • 1x palčka za odpiranje grelne komore
 • 1x USB kabel
 • 1x navodila za uporabo
10EXPERT OCENA
FENiX PRO z Konvekcijsko ECA Tehnologijo
FENiX PRO je novi član družine FENiX, z najnovejšo konvekcijsko tehnologijo. Patentirana ECA konvekcijska tehnologija je zelo napredovala od zadnje konvekcijske tehnologije. FENiX PRO vaporizer je edinstven, močen in kompakten in poleg tega eleganten, preprost za uporabo in zelo priročen.
Hitrost priprave in uparjevanja
10
Baterija
9.5
Okus in Kakovost Pare
10
PREDNOSTI
 • Zelo hitro uparjevanje, oblak nudi že po 20 sekundah
 • Para izjemno okusna in kakovostna
 • Preprosta uporaba, skoraj ni potrebe po čiščenju
 • Najnovejša 2019/2020 ECA tehnologija
SLABOSTI
 • Pogosta razprodaja zaradi popularnosti

Dodatne informacije

Specifikacije: FENiX PRO – ECA™ Konvekcija

Zaslon

Da

Barva
Uporabno za
Nastavljiva temperatura

Od 160 °C do 221°C

Čas priprave

Prostornina komore

0,3 g

Tip komore

Konvekcijski

ECA™ (Easy Care Airpath)

Da

Čas polnjenja

1 – 2 uri

Avto izklop

Da

Dimenzije (mm)

52 x 25 x 84

Teža (g)

130

Proizvajalec
Garancija

12 mesecev (baterija 6 mesecev)

Videoposnetki

Videoposnetki: FENiX PRO – ECA™ Konvekcija

Mnenja (3)

3 ocen za FENiX PRO – ECA™ Konvekcija

4.7 od 5
2
1
0
0
0
Napiši oceno
Prikaži vse Najbolj Koristno Višje ocenjeni Nižje ocenjeni
 1. pot_ata

  Za Fenix pro sem se odločil predvsem zaradi tega ker ima komponente za čiščenje narejene tako da se z lahkoto
  razstavi.
  Pri polnenju ni nekih žlebov kamor bi se materjal nabiral, zatikal zato je polnenje zelo preprosto. Sama komora za uparjevanje je iz inoxa in se nič ne prijemlje gor. Pri praznenju je ponavadi treba materjal malo “požokat” in za to nam pride prav priložena kovinska paličica ki služi kot izmetač za dno komore. Cela zadeva se sestavlja z magneti in je res fensi šmensi. Baterijo sem omenil kot najslabši del te naprave. Pri uporabi doma ne bo težav da nam bo zmanjkalo baterije. Če pa se odpravimo ven in imamo po možnosti družbo pa zna bit problem ker napravica zmore le kakih 5 uparjevanj na 190°C. Sicer se baterija napolni hitro ampak se zelo hitro tudi prazni. zato dam bateriji oceno 5/10.
  Proizvajalci bi morali bolj stremet k mobilnosti oz. možnosti da imaš s seboj rezervno baterijo… tuki pa MFLB zmaga nad vsemi. Vsekakor pa thumbs up za Vaporizer.si … hvala za darila in priložen polnilec.

  + PREDNOSTI Preprosto za čiščenje kompaktna velikost - paše v dlan Velikost komore za uparjevanje ni plastičnega priokusa na pari
  - SLABOSTI: zgolj in le: švoh baterija
  Koristno(2) Nekoristno(0)You have already voted this
 2. Kaja H

  Neki novega. Dizajn je res kul, boljše pare pa še z vaporizerjem nisem dobila.

  Koristno(2) Nekoristno(0)You have already voted this
 3. Marjancic

  Mel sem prejsnjega fenixa in je bil ok zato sem nabavil se tega. Drzi to glede goste pare, nben drug veporajzer ne da celega oblaka sploh pa ne tko hitro. Redko pisem opise in priporocam kaj sam tale so zasluz.

  + PREDNOSTI Veliki oblaki
  - SLABOSTI: Ni jih
  Koristno(3) Nekoristno(0)You have already voted this

  Dodaj svojo oceno

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  | Vaporizer
  Logo
  Login/Register access is temporary disabled
  Primerjaj izdelke
  • Total (0)
  Primerjaj
  0