Svetovanje: info@vaporizer.si (24/7) | Naročanje: 040 585 215 (09.00-18.00) | Vaporizerji so za suha zelišča. Elektronskih cigaret/tekočin ne prodajamo.

Vax Plus 2v1

wax-vaporizer
Vax Plus Vaporizer za Zelišča SlovenijaVax Plus VaporizerVax Plus Slovenijawax-vaporizer-vapeVAX-PLUS-VAPE

Vax Plus 2v1

5 Reviews

Izjemni VAX PLUS pride v kompletu z menjalno baterijo, priloženim vodnim filtrom in velikim OLED ekranom in z gumbi na touch.

 

Opis izdelka

Vax Plus

Vax Plus je revolucionarni žepni vaporizer, ki za delovanje uporablja združeno najnovejšo tehnologijo s preprosto praktičnostjo in uporabnostjo naprave.VAX PLUS vaporizer Vax Plus je tako izpopolnjena naprava, da bi še najzahtevnejši kritiki težko našli kakršnokoli kritiko. Vax Plus je sestavljen iz kakovostnih in močnih materialov kot sta steklo ter kovina, za gretje pa poskrbi najnovejša keramična komora, ki se lahko poleg hitrega segrevanja in čistosti pare pohvali še z izjemno velikostjo – 2x večjo od večine konkurenčnih naprav, za več zelišč! Naprava je močna ter odporna na udarce, hkrati pa vizualno zelo privlačna in moderna.

Velik in svetel OLED ekran na sredini naprave jasno prikazuje temperaturo, hkrati pa lahko na njem vidimo nivo baterije ter ključavnico iz nastavitev. Temperaturo si lahko poljubno spreminjamo z touch screen gumbi, skala pa je nastavljiva na 10° : od 150°C do kar 250°C kar je res visoka temperatura za prenosni vaporizer. Vax Plus je v osnovi namenjen uparjevanju zelišč, a je v paketu priložen vložek za smole in ekstraktov. Enostavno vstavite vložek s smolo v grelno komoro in začnite uparjevati.

Uporabnik lahko z napravo upravlja kar se da preprosto, saj ima naprava z zaklepom ekrana ločeno nastavljanje in uporabo. Če upoštevamo dejstvo, da lahko napravo le prvič nastavimo ter jo nato uporabljamo le z gumbom za vklop in izklop, je preprostost uporabe primernejša tudi za starejše osebe ali tiste s težavnejšim rokovanjem (parkinson).

 

 

Velika komora za veliko zelišč

Vax Plus ima izjemno hitro in učinkovito keramično grelno komoro, ki je veliko večja od konkurenčnih ter tako primerna za uparjevanje tudi do  0.4 – 0.5g posušenih in zmletih suhih zelišč. Keramična komora temelji na novejši tehnologiji, ki napravo hitro segreje in nudi izjemno kakovostno paro že komaj 20 – 35 sekund po vklopu naprave. Kakovosten ustnik iz kovine ter stekla paro prijetno ohladi na najprimernejšo temperaturo za uživanje.

 

Vaporizer  2v1 za smole

Vax Plus 2v1 je idealen za uparjevanje zelišč vendar pa s priloženim kovinskim vložkom za smole, Vax Plus odlično upari tudi gostejše in redkejše smole (smolnata olja). Vložek za smole prejmete že v osnovnem kompletu, pri nakupu pa lahko naročite tudi dodatne vložke.

 

Menjalna baterijaLG Focusvape baterija

Priložena baterija 300mAh velikosti 18650 bo povprečnemu uporabniku zadostovala za večkratno uporabo, pred potrebo po ponovnim polnjenjem. Baterijo lahko polnite kar v napravi s priloženim USB – micro USB kablom, ali pa se odločite za nakup dodatnega zunanjega polnilca. Za dostop in menjavo baterije je treba sneti pokrov iz hrbtne strani naprave. Ob nakupu se lahko odločite za nakup dodatnih baterij, saj je na terenu vedno dobra ideja s seboj vzeti rezervno napolnjeno baterijo.

 

Funkcija zaklepa in odklepa “stresi”

Zelo zanimiva varnostna funkcija Vax Plus je zaklepanje in odklepanje naprave na način “stresi”. Preprosto enkrat zatresite napravo v katerokoli smer, da se ta odklene ali zaklene, kakor prikazuje ikona ključavnice na OLED ekranu. Ta funkcija je odlična, da se touch screen ne sproži pomotoma med uporabo. Naprava si po zaklepu zapomni predhodno nastavitev, zato lahko napravo le enkrat nastavite ter zaklenete, nato pa jo vedno uporabljate le z gumbom za vklop in izklop (na dnu naprave).

 

Vodni filtervodni-filter

Vax Plus ima že v osnovnem kompletu priložen kakovostni steklen vodni filter (water bubbler), ki paro iz naprave še dodatno ohladi, prefiltrira in okrepi okus vaših najljubših zelišč. Če ga želite rabiti, je treba le sneti stekleni ustnik in namestiti vodni filter z natočene nekaj hladne vode. Ker se lahko stekleni izdelki ob malo neprevidnosti hitro razbijejo, ali pa jih uporablja več oseb, lahko ob naročilu naročite dodatni (rezervni) vodni filter za vaš Vax Plus.

 


Hitra navodila za uporabo in naši nasveti

 

  Za vklop naprave najdete drsni gumb na dnu naprave. Zatresi napravo za odklepanje zaslona. Nato z + ali – nastavi na poljubno temperaturo (popolna temperatura za suha zelišča je 180°/185°)
  Ponovno zatresi napravo za zaklep ekrana. Na napravi so tri animirane puščice ki kažejo na vrh – to pomeni segrevanje naprave.
  Pomni: Naprava se zaklene sama po 20 sekundah neuporabe.
  Prepričajte se, da je naprava pravilno napolnjena in obrjena.

  Polnenje naprave
  Pred prvi uporabi naprave polnite od 3 do 4 ure. Za nadaljno polnenje upoštevajte čas 1,5 do 2 uri.
  Ne uporabljajte naprave med polnenjem – to lahko škoduje napravi. Prav tako ne uporabljajte drugih polnilcev, ki niso priloženi k napravi – v takem primeru garancija ne velja. Prekomerno polnenje naprave lahko uniči življensko dobo baterije.

  Naprava ima varnostni sistem – po 5 minutah se izklopi / preide v stanje pripravljenosti

   

  V osnovnem kompletu VAX PLUS boste prejeli:

  1 * Vax Plus naprava
  1 * Original 3,000mAh high-drain battery
  1 * Micro usb polnilni kabel (5pin)
  1 * Vložek za smole
  2 * Stekleni ustnik (1* kratki, 1* Vodni filter)
  1 * Pripomoček za odstranjevanje/tlačenje
  1 * Krtačka
  1* Garancijska kartica
  1 * Navodila za uporabo (Slovenska, Ang)

   

  5 reviews for Vax Plus 2v1

  1. 5 od 5

   :

   Kdaj bo spet na zalogi? Navdušena nad izdelkom.. ga potrebujem za rojstni dan :) Sem pisala na mail. Hvala! 😊
  2. 5 od 5

   :

   Super naprava!!
  3. 5 od 5

   :

   dobra stvar predvsem menjava baterije mi je bila nujna
  4. 5 od 5

   :

   Ga priporočam da velik več od sebe ko rizle
  5. 5 od 5

   :

   Zdravo! Vaxplus sem kupil oktobra lani in mi je do danes lepo služil. Razbil se mi je ustnik a mi ga lahko posljete posebej? Pa vzel bi še eno bateriji. Pa še srečnega zdravega uspešnega 2018 ;) ;) Jernej

  Podaj svojo oceno

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  *

  Sprejmem uporabo piškotkov & Sem starejši/a od 18 let.

  - Dovoljujem uporabo piškotkov (Preberi več) - Star sem več kot 18 let

  Zapri