Trgovina in Svetovalnica: info@vaporizer.si / 031 444 200 | Vaporizerji so za suha zelišča. Niso elektronski cigareti in niso tobačni/nikotinski izdelki.

Focusvape PRO S

Focusvape PRO S

13 Reviews

Focusvape Pro S je z dobrim razlogom najbolj prodajana naprava v naši ponudbi. Vaporizer nudi vse, kar bi si lahko želeli.
Focusvape PRO (imitacija usnja) se počasi umika iz ponudbe – na zalogi imamo le Focusvape PRO S, ki je najnovejša in nadgrajena različica Focusvape PRO.

139,90€ akcijska ponudba 119,90 (Focusvape PRO S)+ brezplačna poštnina Gratis Mlinček za zelišča

 

139,90  119,90 

  Product total

  Options total

  Grand total

  Opis

  Focusvape Pro S

  Focusvape PRO vaporizer SlovenijaNovi Focusvape PRO z Oled ekranom nudi vse in še več, kot bi si lahko novi ali izkušeni uporabniki želeli. Visokokakovostna premium naprava Focusvape pride v kompletu z vsemi osnovnimi pripomočki, ki jih potrebujete za uparjevanje, po želji pa lahko pri naročilu dodatno naročite še druge priročne dodatke kot so rezervna baterija, adapter za bong, rezervni filter, avto polnilec
  Focusvape in Focusvape Pro sta ta trenutek najbolj vroča izdeleka med vejperji po celem svetu, saj je edina Premium naprava, ki za tako nizko ceno nudi prav vse in še več! LCD ekran, Menjava baterije, sistem vibriranja, velika keramična komora, do stopinje natančna regulacija temperature in še in še. Z nakupom dodatka, pa je primeren tudi za uparjevanje olja in smole in kot tak je tudi eden izmed najzmogljivejših premium 3 v 1 (olja, smole, zelišča) vaporizerjev na trgu.

  OLED ekran

  Focusvape Pro ima vgrajen kakovosten OLED ekran, kateri prikazuje temperaturo ter nivo baterije. Uporabniku omogoča hitro in enostavno kontroliranje temperature med 150°°C in 240°C, do stopinje natančno. Tako si lahko vsak uporabnik popolnoma prilagodi gretje naprave lastnim potrebam, saj nekatera zelišča potrebujejo višjo temperaturo za izhlapevanje kot druga, hkrati pa se z različno temperaturo spreminja tudi gostota pare.

  Zmogljivejša baterija

  Kljub dobri zmogljivosti baterije pri osnovni Focusvape napravi, ima novi Focusvape Pro zmogljivejši sistem, ki omogoča uporabo ene izmed najzmogljivejših Samsungovih 18650 baterij, s kar 3200mAh kapacitete.

  Večina konkurenčnih vaporizerjev ima integrirano baterijo, ki s časom izgubi del moči, hkrati pa se lahko zgodi, da je naprava prazna, ravno ko jo najbolj potrebujete.  Menjava baterije v vaporizerju je bila dolga leta le želja, vsi pa smo vedeli, da bo razvoj tehnologije slej kot prej omogočil menjavo in slutili, da bo to predstavljalo manjšo revolucijo na področju prenosnih vaporizerjev. Focusvape se lahko pohvali s preprosto menjavo originalne Samsung baterije, rezervno pa lahko naročite že pri nakupu naprave ter naknadno na vaporizer.si

  Do stopinje natančen prikaz temperature

  Pri Focusvape Pro lahko izbirate med katerokoli poljubno temperaturo med 150°C in 240°C ali pa jo preprosto kontrolirate z gumboma za višanje > in nižanje < temperature, tudi med samo uporabo. Način uporabe je zaradi OLED ekrana in jasnega prikaza temperature precej preprost in funkcionalen.

  Materiali

  Sestavljen je iz precizno obdelanih barvnih kovin, ki oddajajo zlat lesk, ter iz stekla, keramike in kakovostne gume, ki imitira usnje. Focusvape je obdan z eleganco iz vseh strani, v roki pa je čutiti zelo kakovosten, težak in neuničljiv. Gumijasta imitacija usnja pa napravo še dodatno varuje pred udarci in praskami kar v kombinaciji z močnimi kovinami napravo resnično naredi skoraj neuničljivo.

  Vibracija

  Focusvape uporabnika na pripravljenost opozori kar z vibriranjem. Precej praktična lastnost, ki si je poleg Focusvape-a ne prislužuje skoraj nobena druga naprava na trgu. Ko se zelišča v napravi segrejejo na želeno temperaturo, naprava zavibrira.
  Ta lastnost z uporabo naprave doma pred kavčem morda ni najbolj nujna, a pride še kako prav pri zunanji oziroma terenski uporabi.

  Nastavljiv zračni pretok

  Dobesedno pika na i, v svetu vaporiziranja. S Focusvape-om si lahko sedaj nastavimo želen zračni pretok oziroma reguliramo količino svežega zraka, ki ga spustimo skozi uparjena zelišča. Zapremo lahko 1/3, 2/3 ali kar 3/3 oziroma celoten zračni pretok, na pari se to pozna v gostoti in okusu, uporabniku pa nudi dodatne užitke in možnosti uporabe.

  Steklen Pyrex ustnik

  Ustnika, s tako učinkovitim sistemom filtriranja in Pyrexovega stekla, še nismo videli. Kombinacija zlate kovine in stekla naredi ustnik tudi vizualno privlačen, zaradi preprostega navoja, pa so sestavni deli na notranji strani ustnika preprosto dostopni. V notranjosti je sestavljen na način dvojne ali trojne filtracije na način fina mrežica + keramični filter + groba mrežica. Zaradi ustnika je para še toliko bolj prijetno ohlajena.

  Ločen zračni pretok

  Focusvape je eden izmed edinih vaporizerjev, ki za mešanje pare uporablja popolnoma ločen vhodni zračni sistem od kakršnihkoli drugih notranjih delov (čipov ipd.) naprave, ter tako nudi paro brez napake. Okus je vedno bogat in aromatičen, saj se k pari ni primešalo nič drugega, kot sveži zrak in zelišča. To ni toliko prednost Focusvape, kot slabost konkurenčnih naprav, tudi tistih, iz veliko višjega cenovnega ranga.

  Polnjenje

  Focusvape lahko polnimo na dva načina, s priloženim polnilcem ali pa s skritim Micro USB vhodom, ki ga najdemo pod premičnim navojem zračnega toka.
  Tako polnilec kot naprava, bosta napolnjeno baterijo sporočila s spremembo led luči v zeleno.

  Dodatki in Rezervni deli

  Pri samem naročilu je moč naročiti mnogo dodatkov ali pa rezervnih delov. Pri tem upoštevajte, da so nekateri izmed dodatkov že v osnovnem paketu, a so zaradi obrabljivosti tudi v dodatni ponudbi.

   

  samsung-18650-3200mah-batteryBaterija Samsung – Focusvape nudi možnost menjave baterije, zato je napolnjena rezervna baterija v žepu vedno dobra ideja. Baterija je original 18650 Samsung, 3200mAh.


  Vaporizer Olja in SmoleVložek za Smole
  – Keramični nepogrešljiv dodatek za v grelno komoro, ki omogoča enostavno segrevanje smol. Z nakupom dodatka postane Focusvape primeren za uporabo aromatičnih smol v namene aromaterapije.

  Kovinski vložek za olja – Kovinski vložek omogoča uparjevanje olj in tekoči, saj vsebuje vato za vpoj tekočine. zamašek pa poskrbi, da se vsebina v napravi ne poliva.


  Naboj za Zelišča FocusvapeNaboj za zelišča
  –  Naboj se po velikosti popolnoma prilega velikosti grelne komore na napravi, izdelan pa je iz nerjavečega jekla. Terenska menjava suhih zelišč, z vnaprej napolnjenim nabojem, vzame le nekaj sekund časa. Naprave po uporabi z nabojem ni potrebno niti čistiti, saj zelišča izgubijo neposreden stik z grelno komoro. Z nakupom dveh nabojev prejmete še neprodušno držalo (obesek) za 2 naboja.

  Focusvape silikonski nastavekSilikonski ustnik/nastavek – Klub popolnosti Focusvape-ovega ustnika s prvovrstno Pyrex stekleno konico, nekateri uporabniki raje inhalirajo skozi gumiran mehkejši ustnik, kot skozi steklen nastavek. Hkrati pa vas lahko lasten silikonski ustnik brani pred bacili, v kolikor napravo med uporabo s kom delite.

  Vodni Filter FocusvapePremium Vodni filter – Vodni filter Fosucvape PRO pride v lastni embalaži in je eden izmed najbolje ocenjenih vodnih filtrov za vaporizerje. Poleg kakovosti in dobre filtracije ga odlikuje preprostost uporabe. Nakup filtra je ugodnejši ob nakupu naprave, kot posamično. (Opomba* pred uporabo preberite navodila – snamete lahko le narobe/”na glavo” obrnjen filter, da voda prej odteče)

  Zunanji Polnilec Focusvape – V kolikor ne želite naprave polniti le prek USB polnilnega kabla, lahko dodatno naročite zunanji polnilec, v katerega kar vstavite baterijo, za lažje polnjenje. Polnilec pride z 1m kabla in evropskim vtičem.

  Avto adapter – Elegantnost avto usb adapterja sovpada z videzom naprave Focusvape. Avto adapter je na voljo v črni in beli barvi.. Barvo želenega avto adapterja dopišite v komentar pri oddaji naročila, sicer pošljemo črnega. (Opomba* kabel je prilžen v osnovnem Focusvape kompletu)


  Focusvape filter mrežiceRezervne mrežice
  – V osnovnem paketu prejmete 3 rezervne (in 1 že vstavljeno) filter mrežico/plošček. V filter/ustnik lahko vstavite največ 2. Ker se lahko obrabijo, med čiščenjem izgubijo ali pa se vam jih ne ljubi čistiti, lahko naročite dodatne. (Opomba * Čiščenje je izjemno preprosto s čistilom THcleaner)

  Nastavek za bong (steklen) – Focusvape PRO je mnoge prepričal že samo s preprostostjo nastavka za na ustnik, ki lahko napravo poveže z bongom. Namesti se ga namesto steklenega Pyrex ustnika. Na voljo je 14mm in 18mm.


  Bong Adapter Vaporizer FocusvapeNastavek za bong (kovinski)
  – Kakovosten, iz nerjavečega jekla in univerzalnim dizajnom, je ravno ta nastavek hitro pospešil popularnost same naprave Focusvape. Ima lastni navoj s filtrom in se ga namesti enako kot ustnik. Za mnoge ljubitelje travniških zelišč je ta adapter prelomna točka v plus vaporiziranju nad drugimi metodami uživanja. Univerzalna velikost za 14 in 18mm.


  Stekleni ustnikRezervni ustnik
  – Stekleni del ustnika je narejen iz kakovostne Pyrex steklovine. V osnovnem paketu je priložen 1 rezervni ustnik, z obkljukanjem tega dodatka lahko naročite dodatnega.


  Čiščenje vaporizerja Krtačka in TlačilkaKrtačka & Tlačilka
  – Tlačilno orodje/tlačilka je sestavljena iz nerjavečega jekla in je masivnejša od vseh konkurenčnih, z dovolj širokim držalom za močan prijem. Krtačka pa je le krtačka, dovolj dolga da jo lahko uporabnik preloži na pol za enostavnejše krtačenje.

  Čistilo THcleaner – Čistilo 500ml prihaja od kakovostnega Nizozemskega proizvajalca in je specializirano za čiščenje vaporizerjev, bongov in pip. Z “namakanjem čez noč” odlično razmasti in očisti olja ter smole vseh zelišč iz ustnika, filtra in filtrirnih mrežic. Količina nenevarnega čistila zadostuje za 1-2 leti.

   

  V osnovnem kompletu Focusvape PRO boste prejeli:

  1 * focusvape PRO naprava
  1 * Original Samsung 3,200mAh high-drain battery
  1 * Micro usb polnilni kabel (5pin)
  1 * Rezerven stekleni ustnik
  1 * Pripomoček za odstranjevanje/tlačenje
  1 * Silikonski nastavek za ustnik
  1 * Krtačka
  3 * Filter mrežice
  1 * Navodila za uporabo (Slo, Ang, Nem Špa, Fr)

   

  Video predstavitev Focusvape (Video za Focusvape PRO je v izdelavi):

   

  Dodatne informacije

  Barva

  Črna, Bela, Modra

  Čas

  60 minut

  Delovanje

  Keramična (hitra) pečica, menjava baterije, vibracijski sistem

  Čas priprave

  15-25 sekund

  Temperatura

  160°C, 170°C, 180°C, 190°C, 200°C, 220°C

  Prostornina

  Za 0.5g

  Polnjenje

  z zunanjim polnilcem, ali z Micro USB, 2-3 uri, Kabel priložen, EU polnilec priložen

  Avto izklop

  Po 5 minutah

  Dimenzije

  172 x 23,6 (mm)

  Teža (g)

  180g

  Preprostost

  Srednje lahka uporaba

  Navodila

  Slovenska, Nemška, Angleška, Francoska, Španska

  Garancija

  12 mesecev

  Sprejmem uporabo piškotkov & Shranjevanje podatkov GDPR & Sem starejši/a od 18 let.

  - Dovoljujem uporabo piškotkov (Preberi več) - Sprejmem shranjevanje podatkov (piškotki, skripte) po zakonodaji GDPR - Star sem več kot 18 let

  Zapri