Trgovina in Svetovalnica: info@vaporizer.si / 031 444 200 | Vaporizerji so za suha zelišča. Niso elektronski cigareti in niso tobačni/nikotinski izdelki.

Airistech Viva

Airistech Viva

15 Reviews

Atraktiven, mali, diskreten in zmogljiv vaporizer Vicod Atmos je dobra izbira tudi za začetnike. Para je res odličnega okusa! Nova pakiranja vsebujejo še dodaten rezervni ustnik, za isto ceno.

Garancija: 12 mesecev

79,90€ akcijska cena le 69,90€ + Brezplačna poštnina 

 

79,90 

Ni na zalogi

Opis

VAPORIZER VICOD | Predstavitev

atmos-vicod-ocenaVicod je nov, inovativen in tehnično izpopolnjen vaporizer, ki se je na ameriškem trgu pojavil komaj v začetku leta 2015 in z neverjetno hitrostjo zasedel prodajne police večine ameriških trgovin z vaporizerji, sedaj pa smo končno dočakali Evropsko različico tega fenomenalnega vaporizerja, ki nudi zelo veliko za vaš denar, celo več od nekaterih občutno dražjih konkurenčnih izdelkov.
Najprej uporabnika pozitivno presenetita že oblika, ki se odlično prilega v dlan in vizualna podoba naprave, saj jo je moč dobiti v raznih nevtralnih ali živih barvah, kakršnih najverjetneje ni pri nobenih drugih konkurenčnih izdelkih. Kljub majhnosti ima vaporizer Vicod vse lastnosti vrhunske naprave, saj s svojo baterijo nudi več kot enourno nemoteno uporabo, inovativna hitro-grelna keramična grelna komora pa poskrbi za najboljše izparevanje zelišč, katerih pare se v inovativnem ustniku pred inhalacijo dobro premeša in prijetno ohladi.

Naprava ima vgrajen kakovosten OLED ekran, k vam poleg temperature izparevanja prikazuje še nivo baterije ter stopinje želene temperature med nastavljanjem, ki jih lahko spreminjamo tudi med samo uporabo.
Inovativen vaporizer Vicod je patentiran, kar pomeni, da določenih prednostih tega vaporizerja nikoli ne bomo našli pri nobenem drugem proizvajalcu.

Keramična grelna komora

Vaporizer Viva MnenjeKeramična grelna komora oziroma pečica je inovativna novost, ki je konkurenčne izdelke z navadno (kovinsko) grelno komoro pustila daleč za seboj. Razlika? Keramična grelna komora se na nastavljeno temperaturo segreje že v 10-25 sekundah (odvisno od nastavitev), zaradi narave materialov pa se skoraj izniči možnost nastanka zažganin (prežganih zelišč), ki so lahko ob nepazljivosti pri navadnih grelnih komorah precej moteča nadloga (zaradi čiščenja).
Poleg boljše kakovosti pare in hitrejše (10-25 sec.)priprave naprave na uporabo, nudi keramična grelna komora tudi druge prednosti, kot je »varčevanje z energijo«, saj se keramična grelna pečica v vaporizerju Viva ohlaja počasneje in drži delovno temperaturo tudi po izklopu. Ta možnost pride še kako prav v situacijah, ko se naprava zaradi varnostnega sistema (po 5 minutah uporabe) izklopi, mi pa želimo nadaljevati z uparjevanjem, kljub temu, da nismo takoj opazili, da je treba napravo ponovno vključiti.

VAPORIZER VICOD | Kakovost pare

Vaporizer Vicod nudi zelo kakovostno in aromatično paro, ki pozitivno preseneti tudi izkušene uporabnike z dolgoletnimi izkušnjami. Zaradi možnosti natančne nastavitve temperature (od 149°C do 224°C), katero si naprava po izklopu zapomni, si lahko vsak uporabnik po želji prilagodi nivo, moč in gostoto pare, ki jo želi. Zaradi inovativne hitro-grelne keramične komore so vstavljena zelišča na izparevanje pripravljena  že 10-25 sekund po vklopu, način segrevanja brez neposrednega stika z grelnimi elementi, pa omogoča nastanek izjemno kakovostne pare, ki se lahko primerja le s paro najkakovostnejših vaporizerjev na svetu. Kljub majhnosti naprave, pa ima ustnik dovolj dolg, da se para pred inhaliranjem prijetno ohladi in pri tem pomeša s svežim zrakom.
Vicod ima na vrhu naprave (pod ustnikom) dodatne zračnike, ki preprečujejo prekomerno segrevanje naprave in hkrati dovajajo svež zrak za boljšo kakovost pare.

Kakovosten OLED ekran

Kakovosten OLED ekran prikazuje nivo baterije, trenutno nastavljeno temperaturo in želeno temperaturo, katero naprava doseže že nekaj sekund po vklopu. Med segrevanjem na želeno temperauto, se na ekranu izpiše beseda »heat«, ki pomeni gretje, ko pa želeno temperaturo doseže, to uporabniku pove z besedo »warm«, ki pomeni, da je naprava segreta in primerna za začetek inhalacije.

Majhnost & Diskretnost naprave

Kljub temu, da je Vicod eden izmed najmanjših in najlažjih žepnih vaporizerjev na trgu, se lahko pohvali z vrhunskimi specifikacijami in dobro baterijo.
Dimenzije: 130 x 27 x 27mm
Teža: komaj 70g
Vaporizer ne bo moteč v nobenem žepu ali torbici, zato je kot tak eden izmed najbolj diskretnih vaporizerjev na trgu.

VICOD | Dodatne prednosti

Poleg majhnosti, atraktivnosti in vizualne privlačnosti ima Viva tudi mnoge druge prednosti.

Gumbi naprave so osvetljeni in primerni tudi za nočno uporabo. Po vklopu / med segrevanjem naprave gumbi svetijo utripajoče. Ko je naprava pripravljena, prenehajo utripati.

Skupaj z napravo prejmete zložljivi USB polnilec, ter majhen hišni polnilec za naše evropske vtičnice. Zaradi majhnosti hišnega polnilca in zložljivosti kabla, je naprava z dodatki lažje prenosljiva. Pri tem priporočamo tudi prenosno torbico iz naše ponudbe, saj lahko vanjo spravite napravo, polnilec, krtačko za čiščenje, grinder in zelišča.

VAPORIZER VICOD | Rezervni deli na vaporizer.si

V ponudbi na vaporizer.si imamo vse dodatke za vaporizer Vivo, ki jih boste kadarkoli potrebovali. Najpogosteje je potrebna menjava filtrirne mreže, ploščka za namestitev filtrirne mreže ali pa celotnega ustnika ob morebitni poškodbi naprave. V ponudbi imamo tudi dodatne zložljive polnilne USB kable in primerne USB adapterje z evropskim vtičem.

OPOZORILO: Napravo polnite le s priloženim polnilcem. Ne uporabljajte tujih polnilnih naprav, saj lahko morebitna drugačna specifikacija vpliva na nepravilno delovanje baterije.

Dodatki in rezervni deli

Torbica – Prenosna univerzalna torbica meri 20 x 10 x 4 cm, kar zadostuje za napravo, adapter, pribor, mlinček ter zelišča. Odpira se z zadrgo (po “ekvatorju”), na notranji strani pa ima prišite priročne mrežaste žepe.

Rezervni ustnik – En ustnik prejmete skupaj z napravo, ker pa je to obrabljiv del, se lahko zgodi, da boste čez čas želeli novega. Ustnik se loči na plastični del in snemljiv kovinski plošček s filtrom, cena in naročilo velja za komplet.

(3)Filtrirne mrežice – Filtrirno mrežico je ob redni uporabi naprave priporočljivo menjati vsakih nekaj tednov (po potrebi), zato so najbolj pogosto dodane k naročilu. Na potreben čas menjave vpliva skrb za čistočo naprave in kakovost in vlažnost zelišč.

Čistilo THCLEANER- Gre za cenjeno univerzalno čistilo Nizozemskega proizvajalca, ki topi in odstranjuje madeže rastlinskega izvora. Primeren je tudi za večkratno (do 3x) uporabo. Uporaba; odstranjevanje madežev z namakanjem in mokrim krtačenjem. Količina: 500ml

Ostalo – Iščete še kakšen dodatek, ki ni na seznamu? Na dnu strani je kontaktni obrazec, s katerim nam lahko pošljete hitro povpraševanje.

 

V kompletu z vaporizer VICOD boste prejeli:

  • Vaporizer VICOD (naprava)
  • Zložljivi USB polnilni kabel
  • Hišni EU USB adapter
  • Orodje za tlačenje in praznjenje komore
  • 3 rezervne filtrirne mrežice
  • Rezerven ustnik (v paketu sta dva)
  • Čistilna krtačka
  • Navodila za uporabo v slovenskem jeziku

Več o vaporizerjih lahko preberete v ang. jeziku na wikipediji.


Dobro je poznati navodila za uporabo in upoštevati naše nasvete:

  • Ustnik odstranite z načinom »zloma« v hrbtno stran naprave, kot je označeno v navodilih. Ustnika ne odstranjujte drugače, kot je prikazano.
  • Pod ustnikom se nahaja grelna komora ali pečica, v katero vstavite pripravljena zelišča.
  • Vstavite med 0.1g in 0.4g zmletih suhih zelišč (granulat: 1-5mm).
  • Za vključitev naprave, petkrat zapored hitro pritisnite glavni gumb Φ
  • Za pre-nastavitev naprave iz Fahrenheitov (°F) v Celzije (°C), istočasno pritisnite in pridržite (2-5sec) glavni gumb Φ ter gumb za nižanje temperature, označen z –

Dodatne informacije

Barva

Črna, Rdeča, Zelena, Modra, Bela

Čas

60-70 minut

Delovanje

OLED, Keramična (hitra) pečica

Čas priprave

15-25 sekund

Temperatura

Od 149°C do 224°C

Prostornina

Za 0.2g

Polnjenje

Micro usb, 3 ure, Kabel priložen, EU adapter priložen

Avto izklop

Po 5 minutah

Dimenzije

95 x 25 x 25, Ustnik še 30mm, Trapez globina

Teža (g)

70

Preprostost

Izjemno preprosta uporaba – 5/5

Navodila

Slovenska, Nemška, Angleška

Garancija

12 mesecev

Sprejmem uporabo piškotkov & Shranjevanje podatkov GDPR & Sem starejši/a od 18 let.

- Dovoljujem uporabo piškotkov (Preberi več) - Sprejmem shranjevanje podatkov (piškotki, skripte) po zakonodaji GDPR - Star sem več kot 18 let

Zapri