Brezplačni mlinček | Hitro Pošiljanje | Zastonj Poštnina nad 29€ | info@vaporizer.si

Yocan iShred

Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 1
Primerjaj
7.5
EXPERT OCENAPoglej oceno

Izjemni Yocan iShred ima na dnu naprave kar grinder ali mlinček.

le 89,90€ + Brezplačna poštnina 

89,90 

Ni na zalogi

Opis

Yocan iShred

Yocan iShred je prenosni vaporizer namenjen uparejvanju suhih zelišč. Od drugih vaporizerjev se loči po svoji unikatni obliki in dizajnu. Na dnu naprave je mlinček ali “grinder”, ki zelišča zmelje v perfektno velikost za uporabo. Velika keramična grelna komora enakomerno segreje zelišča in je ključ do čiste in okusne pare. Ustnikov posebni filtrerni sistem ima mrežico s posebno mešalno buciko, ki omogoča, da lahko vsebino med uporabo premešamo.

Keramična grelna komorayocan-ishred-grelna-komora

Yocan iShred nudi veliko grelno komoro, v katero lahko spravite do 0.35g. Grelna komora je narejena iz keramike, ki nudi čisto in okusno paro zelišč, brez izgorevanja. Zelišča se segrejejo enakomerno že nekaj sekund po vklopu naprave. Vsebino komore lahko med uporabo premešate – enostavno zavijte ustnik, brez da ga snamete, saj je pod njem posebna mešalna bucika, ki poskrbi tudi za lažji zračni pretok.

Mlinčekyocan-ishred-mlincek

Unikatna lasnost te naprave je seveda mlinček, ki se nahaja na dnu naprave. Mlinček je sestavljen iz dveh delov; del z zobniki in filtrirna mreža za mikro delce, kamor lahko spravite nekaj zelišč za na pot.

Temperatura

Temperatura je nastavljiva in vidna na OLED ekranu, ki prikazuje indikator baterije, odštevalni čas do prenehanja ogrevanja in temperaturo. Precizno nastavljiva temperatura omogoča, da si uporabnik najde najboljšo točko za uparjevanje.
Priporočljiva pa je nastavitev na 180°C.
Napravo nastavimo v °C tako, da pridržimo gumb za vklop in gumb za povečanje temperature hkrati.

Varnostni sistem

Naprava preneha s segrevanjem po 5tih minutih. Za nadaljno uporabo še malo pridržite gumb za vklop.
Baterija
Yocan iShred ima zmogljivo vgrajeno baterijo kapacitete 2600mAh standarda 18650. Napravo polnite s priloženim USB kablom – polnjenje traja 3 ure. Polnjenje naprave z kabli drugačne napetosti lahko poškoduje baterijo in napravo – v takih primerih garancija ni več mogoča.
Naprava opozori, ko je baterija prazna z indikatorjem lučke, ki začne utripati.

 

Uporaba:
Ko prejmete napravo, priporočamo, da jo 3x sterilizirate. To naredimo tako, da napravo vključimo in nastavimok na najvišjo temperaturo. Pustimo, da se segreva sama do 3 seje.
Napravo vključimo tako, da 5x hitro zaporedoma pritisnemo gumb za vklop, pridržimo še 3 sekunde, da se naprava prične segrevati. Temperaturo enostavno refguliramo z gumbi < >.
Naprava se preneha segrevati po 5ih minutih uporabe, zaradi varnostnega sistema. Za nadaljno uporabo in segrevanje še za 3 sekunde pridržimo glavni gumb.
Med uporabo je priporočljivo, da rahlo zavijete z ustnikom (brez da ga snamete), da notranja mešalna bucika premeša zelišča, za večji izkoristek.
V paketu boste prejeli:
1* napravo Yocan iShred
1* Mikro USB kabel
1* Krtačka
1* Navodila: Slovenka in angleška

Dodatne informacije

Specifikacije: Yocan iShred

Zaslon

Da

Barva
Uporabno za
Nastavljiva temperatura

Od 90°C do 240°C

Čas priprave

Prostornina komore

0,2 g

Tip komore

Kondukcijski

ECA™ (Easy Care Airpath)

Ne

Čas polnjenja

2 – 3 ure

Avto izklop

Da

Dimenzije (mm)

145 x 27

Teža (g)

150

Proizvajalec
Garancija

12 mesecev

Videoposnetki

Videoposnetki: Yocan iShred

| Vaporizer
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Primerjaj izdelke
  • Total (0)
Primerjaj
0