Brezplačni mlinček | Hitro Pošiljanje | Zastonj Poštnina nad 29€ | info@vaporizer.si

VOLCANO DIGIT

Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 2
Primerjaj
10
EXPERT OCENAPoglej oceno

Volcano Digit namizni vaporizer

459,90 

Ni na zalogi

Opis

VOLCANO DIGIT

Volcano DIGIT je znan po tem, da je, poleg precej sorodnega modela Volcano Classic (starejša različica), najbolj kakovosten. Po mnenju mnogih je tudi najbolj prestižni namizni vaporizer na trgu. Nemški proizvajalec z 15-letno tradicijo izdelovanja in razvijanja vaporizerjev. Poskrbel je, da je izdelek sestavljen iz najbolj kakovostnih materialov in delov, posledično pa nudi paro najvišje možne kakovosti, ki nudi neopisljive užitke pri inhaliranju na balon.

Izbirate lahko med dvema kompletoma vaporizerja Volcano Classic. Easy Valve, katerega prednost je preprostost uporabe (preprosta sklopka z balonom), ter Solid Valve, namenjen naprednim uporabnikom, ki želijo določati velikost uporabljenega balona (nekoliko težji način uporabe). Volcano Classic ne uporablja starega načina inhaliranja skozi cev, pač pa uporablja sistem polnjenja balonov/vrečk, ki uporabnika ne vežejo k zadrževanju ob sami napravi, saj je balon prenosljiv. Sistem z balonom pare se je izkazal kot najbolj učinkovit, hkrati pa je zelo primeren za kakšne zabave ali druženja, saj ga lahko uporablja večje število ljudi.

VOLCANO DIGIT – PRESTIŽ IN KAKOVOST

Kvaliteta izdelave je tako visoka, da je težko primerljiva s katerokoli drugo sorodno napravo na trgu. Naprava je pod strogim nadzorom proizvajalca Storz and Bickel izdelana in sestavljena v Nemčiji. Zaradi visoke kakovosti izdelave, pa se je podjetja proizvajalca prijelo reklo »When Storz and Bickel does something, they do it right.«.

Tudi baloni (vrečke) za uporabo Volcanota so nadstandardno visoke kakovosti, sestavljene pa so iz visoko-odpornega poliestra, ki balonu omogoča višjo odpornost proti visokim temperaturam in strganinam.

VOLCANO DIGIT – KAKOVOST PARE

Para Volcanota je ocenjena kot najbolj kakovostna para pri vaporizerjih. To pomeni, da ima para odlično razmerje med gostoto, temperaturo in aromo, kar uporabnikom nudi največje užitke pri inhalaciji. Temperatura na napravi je spremenljiva z analognim smernim gumbom, temperaturo pa lahko nastavimo vse do 226°C. Temperatura segrevanja je ravno pravšnja tako za suha zelišča kot za utekočinjene koncentrate.

Velika prednost vaporizerja Volcano Classic je velika in prostorna grelna pečica, kamor lahko spravite večje količine zelišč. Hkrati pa ima večjo grelno površino, kar omogoča enakomerno gretje in optimalno izparevanje zelišč ali koncentratov. Konvekcijski način segrevanja pa kakovosti pare doda še »višnjo na vrh smetane«, kar kvaliteto pare spravi na najvišjo možno stopnjo.

Pri uporabi ne smemo pozabiti, da je para v balonu najbolj efektivna prvih 30 minut.

VIDEZ IN OBČUTKI

Volcano Classic je zaradi vseh kakovostnih delov in sestave tudi na videz in dotik precej stabilen ter modernega videza. Kovinsko zunanje ohišje, ga ne le brani pred udarninami ali padcem, pač pa poskrbi tudi za višjo težo ter lep, sijoč sijaj naprave.

VOLCANO DIGIT – PREPROSTOST UPORABE

Preprostost uporabe je ena izmed prednosti vseh Volcano vaporizerjev. Znan je (predvsem komplet Easy Valve kit) kot eden izmed najhitreje pripravljenih in hitrih vaporizerjev za uporabo.

Delovanje je preprosto: napolnite posodo s suhimi zelišči (ali aromatično tekočino), zaprite posodo. Vključite segrevanje, namestite vrhnji komplet (Easy ali Solid Valve). Po nekaj sekundah vključenega ventilatorja, se bo balon že začel polnit z okusno in aromatično paro. Ko je balon poln le izključite ventilator, namestite ustnik in uživate v inhaliranju polnega balona.

Namestitveni set Easy Valve, kot že ime pove, je bolj priročen za nove uporabnike in uporabnike, ki si želijo preprostost uporabe, saj je set »v naprej pripravljen« in ga le namestite ter uporabljate. Z njim boste več kot zadovoljni.

Namestitveni set Solid Valve je bolj ekonomičen, vendar si mora uporabnik sam po želji in po velikosti sestaviti in namestiti balone. Prednost je nižja cena ter prilagodljivost balonov tudi za večje število oseb.

10EXPERT OCENA
VOLCANO DIGIT
Volcano Digit namizni vaporizer
Hitrost priprave in uparjevanja
9.5
Zmogljivost baterije
10
Okus in Kakovost Pare
10

Dodatne informacije

Specifikacije: VOLCANO DIGIT

Zaslon

Da

Barva
Uporabno za
Nastavljiva temperatura

Od 40°C do 230°C

Čas priprave

Prostornina komore

0,7 g

Tip komore

Konvekcijski

ECA™ (Easy Care Airpath)

Ne

Čas polnjenja

2 – 3 ure

Avto izklop

Da

Dimenzije (mm)

180 x 200 x 200

Teža (g)

1800

Proizvajalec
Garancija

3 leta

Videoposnetki

Videoposnetki: VOLCANO DIGIT

Mnenja (0)

Ocene Uporabnikov

0.0 od 5
0
0
0
0
0
Napiši oceno

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi, ki bo ocenil “VOLCANO DIGIT”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

| Vaporizer
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Primerjaj izdelke
  • Total (0)
Primerjaj
0