Brezplačni mlinček | Hitro Pošiljanje | Zastonj Poštnina nad 29€ | info@vaporizer.si

VIVA Airistech

(15 mnenj strank)
Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 11
Primerjaj
8.5
EXPERT OCENAPoglej oceno

Atraktiven, mali, diskreten in zmogljiv vaporizer VIVA je dobra izbira tudi za začetnike. Para je res odličnega okusa! Nova pakiranja vsebujejo še dodaten rezervni ustnik, za isto ceno.

69,90 

Ni na zalogi

Opis

VIVA AIRISTECH Vaporizer | Predstavitev

VIVA je inovativen in vizualno izpopolnjen vaporizer, ki se je na ameriškem trgu pojavil komaj v začetku leta 2015 in z neverjetno hitrostjo zasedel prodajne police večine ameriških trgovin z vaporizerji, sedaj pa smo končno dočakali Evropsko različico tega fenomenalnega vaporizerja, ki nudi zelo veliko za vaš denar, celo več od nekaterih občutno dražjih konkurenčnih izdelkov.
Najprej uporabnika pozitivno presenetita že oblika, ki se odlično prilega v dlan in vizualna podoba naprave, saj jo je moč dobiti v raznih nevtralnih ali živih barvah, kakršnih najverjetneje ni pri nobenih drugih konkurenčnih izdelkih. Kljub majhnosti ima vaporizer VIVA vse lastnosti vrhunske naprave, saj s svojo baterijo nudi več kot enourno nemoteno uporabo, inovativna hitro-grelna keramična grelna komora pa poskrbi za najboljše izparevanje zelišč, katerih pare se v inovativnem ustniku pred inhalacijo dobro premeša in prijetno ohladi.

Naprava ima vgrajen kakovosten OLED ekran, k vam poleg temperature izparevanja prikazuje še nivo baterije ter stopinje želene temperature med nastavljanjem, ki jih lahko spreminjamo tudi med samo uporabo.
Inovativen vaporizer Viva je patentiran, kar pomeni, da določenih prednostih tega vaporizerja nikoli ne bomo našli pri nobenem drugem proizvajalcu.

Keramična grelna komora

Vaporizer Viva MnenjeKeramična grelna komora oziroma pečica je inovativna novost, ki je konkurenčne izdelke z navadno (kovinsko) grelno komoro pustila daleč za seboj. Razlika? Keramična grelna komora se na nastavljeno temperaturo segreje že v 10-25 sekundah (odvisno od nastavitev), zaradi narave materialov pa se skoraj izniči možnost nastanka zažganin (prežganih zelišč), ki so lahko ob nepazljivosti pri navadnih grelnih komorah precej moteča nadloga (zaradi čiščenja).
Poleg boljše kakovosti pare in hitrejše (10-25 sec.)priprave naprave na uporabo, nudi keramična grelna komora tudi druge prednosti, kot je »varčevanje z energijo«, saj se keramična grelna pečica v vaporizerju Viva ohlaja počasneje in drži delovno temperaturo tudi po izklopu. Ta možnost pride še kako prav v situacijah, ko se naprava zaradi varnostnega sistema (po 5 minutah uporabe) izklopi, mi pa želimo nadaljevati z uparjevanjem, kljub temu, da nismo takoj opazili, da je treba napravo ponovno vključiti.

VAPORIZER VIVA | Kakovost pare

Vaporizer Viva nudi zelo kakovostno in aromatično paro, ki pozitivno preseneti tudi izkušene uporabnike z dolgoletnimi izkušnjami. Zaradi možnosti natančne nastavitve temperature (od 149°C do 224°C), katero si naprava po izklopu zapomni, si lahko vsak uporabnik po želji prilagodi nivo, moč in gostoto pare, ki jo želi. Zaradi inovativne hitro-grelne keramične komore so vstavljena zelišča na izparevanje pripravljena  že 10-25 sekund po vklopu, način segrevanja brez neposrednega stika z grelnimi elementi, pa omogoča nastanek izjemno kakovostne pare, ki se lahko primerja le s paro najkakovostnejših vaporizerjev na svetu. Kljub majhnosti naprave, pa ima ustnik dovolj dolg, da se para pred inhaliranjem prijetno ohladi in pri tem pomeša s svežim zrakom.
Viva ima na vrhu naprave (pod ustnikom) dodatne zračnike, ki preprečujejo prekomerno segrevanje naprave in hkrati dovajajo svež zrak za boljšo kakovost pare.

Kakovosten OLED ekran

Kakovosten OLED ekran prikazuje nivo baterije, trenutno nastavljeno temperaturo in želeno temperaturo, katero naprava doseže že nekaj sekund po vklopu. Med segrevanjem na želeno temperauto, se na ekranu izpiše beseda »heat«, ki pomeni gretje, ko pa želeno temperaturo doseže, to uporabniku pove z besedo »warm«, ki pomeni, da je naprava segreta in primerna za začetek inhalacije.

Majhnost & Diskretnost naprave

Kljub temu, da je Viva eden izmed najmanjših in najlažjih žepnih vaporizerjev na trgu, se lahko pohvali z vrhunskimi specifikacijami in dobro baterijo.
Dimenzije: 130 x 27 x 27mm
Teža: komaj 70g
Vaporizer ne bo moteč v nobenem žepu ali torbici, zato je kot tak eden izmed najbolj diskretnih vaporizerjev na trgu.

VIVA | Dodatne prednosti

Poleg majhnosti, atraktivnosti in vizualne privlačnosti ima Viva tudi mnoge druge prednosti.

Gumbi naprave so osvetljeni in primerni tudi za nočno uporabo. Po vklopu / med segrevanjem naprave gumbi svetijo utripajoče. Ko je naprava pripravljena, prenehajo utripati.

Skupaj z napravo prejmete zložljivi USB polnilec, ter majhen hišni polnilec za naše evropske vtičnice. Zaradi majhnosti hišnega polnilca in zložljivosti kabla, je naprava z dodatki lažje prenosljiva. Pri tem priporočamo tudi prenosno torbico iz naše ponudbe, saj lahko vanjo spravite napravo, polnilec, krtačko za čiščenje, grinder in zelišča.

VAPORIZER VIVA| Rezervni deli na vaporizer.si

V ponudbi na vaporizer.si imamo vse dodatke za vaporizer Vivo, ki jih boste kadarkoli potrebovali. Najpogosteje je potrebna menjava filtrirne mreže, ploščka za namestitev filtrirne mreže ali pa celotnega ustnika ob morebitni poškodbi naprave. V ponudbi imamo tudi dodatne zložljive polnilne USB kable in primerne USB adapterje z evropskim vtičem.

OPOZORILO: Napravo polnite le s priloženim polnilcem. Ne uporabljajte tujih polnilnih naprav, saj lahko morebitna drugačna specifikacija vpliva na nepravilno delovanje baterije.

Dodatki in rezervni deli

Torbica – Prenosna univerzalna torbica meri 20 x 10 x 4 cm, kar zadostuje za napravo, adapter, pribor, mlinček ter zelišča. Odpira se z zadrgo (po “ekvatorju”), na notranji strani pa ima prišite priročne mrežaste žepe.

Rezervni ustnik – En ustnik prejmete skupaj z napravo, ker pa je to obrabljiv del, se lahko zgodi, da boste čez čas želeli novega. Ustnik se loči na plastični del in snemljiv kovinski plošček s filtrom, cena in naročilo velja za komplet.

(3)Filtrirne mrežice – Filtrirno mrežico je ob redni uporabi naprave priporočljivo menjati vsakih nekaj tednov (po potrebi), zato so najbolj pogosto dodane k naročilu. Na potreben čas menjave vpliva skrb za čistočo naprave in kakovost in vlažnost zelišč.

Čistilo THCLEANER- Gre za cenjeno univerzalno čistilo Nizozemskega proizvajalca, ki topi in odstranjuje madeže rastlinskega izvora. Primeren je tudi za večkratno (do 3x) uporabo. Uporaba; odstranjevanje madežev z namakanjem in mokrim krtačenjem. Količina: 500ml

Ostalo – Iščete še kakšen dodatek, ki ni na seznamu? Na dnu strani je kontaktni obrazec, s katerim nam lahko pošljete hitro povpraševanje.

 

V kompletu z vaporizer VIVA boste prejeli:

 • Vaporizer VIVA (naprava)
 • Vrečka za shranjevanje dodatkov
 • Zložljivi USB polnilni kabel
 • Orodje za tlačenje in praznjenje komore
 • Čistilna krtačka
 • Navodila za uporabo v slovenskem jeziku

 

Več o vaporizerjih lahko preberete v ang. jeziku na wikipediji.

Dobro je poznati navodila za uporabo in upoštevati naše nasvete:

 • Ustnik odstranite z načinom »zloma« v hrbtno stran naprave, kot je označeno v navodilih. Ustnika ne odstranjujte drugače, kot je prikazano.
 • Pod ustnikom se nahaja grelna komora ali pečica, v katero vstavite pripravljena zelišča.
 • Vstavite med 0.1g in 0.4g zmletih suhih zelišč (granulat: 1-5mm).
 • Za vključitev naprave, petkrat zapored hitro pritisnite glavni gumb Φ
 • Za pre-nastavitev naprave iz Fahrenheitov (°F) v Celzije (°C), istočasno pritisnite in pridržite (2-5sec) glavni gumb Φ ter gumb za nižanje temperature, označen z –

 

8.5EXPERT OCENA
VIVA Airistech Vaporizer - atraktiven žepni vaporizer!
Atraktiven, mali, diskreten in zmogljiv vaporizer VIVA je dobra izbira tudi za začetnike. Para je res odličnega okusa! Nova pakiranja vsebujejo še dodaten rezervni ustnik, za isto ceno.
Hitrost priprave in uparjevanja
9
Baterija
8.5
Okus in kakovost pare
8.5
PREDNOSTI
 • Lep, majhen in kompakten
 • Dobra para
 • Hitro segrevanje in delovanje
SLABOSTI
 • Ohišje je plastično, zato se ob padcu hitreje poškoduje
 • Grelna komora se obrabi

Dodatne informacije

Specifikacije: VIVA Airistech

Barva
Uporabno za
Nastavljiva temperatura

Od 150°C do 225°C

Čas priprave

Prostornina komore

0,2 g

Tip komore

Kondukcijski

ECA™ (Easy Care Airpath)

Ne

Čas polnjenja

2 – 3 ure

Avto izklop

Da

Dimenzije (mm)

95 x 25 x 25 | Ustnik še 30mm

Teža (g)

70

Proizvajalec
Garancija

12 mesecev

Videoposnetki

Videoposnetki: VIVA Airistech

Mnenja (15)

15 ocen za VIVA Airistech

4.9 od 5
13
2
0
0
0
Napiši oceno
Prikaži vse Najbolj Koristno Višje ocenjeni Nižje ocenjeni
 1. Mihelko

  Odlična napravca!

  Koristno(0) Nekoristno(0)You have already voted this
 2. Vicod Atmos (preverjena stranka)

  meni je super. Vsi kolegi, ki ne kadijo cigaret, so navdušeni nad uporabo in okusom. Kadilcem nekaj manjka 🙂 Jaz ga iam 1 mesec in od kar ga imam, nisem rolal.
  Kdor pravi da okus ni ok, naj nabavi dobro robo, ne preveč posušeno.
  Zdaj bom nabavil še dodatke
  Hvala vaporizer.si

  Koristno(0) Nekoristno(0)You have already voted this
 3. Klemenko

  Mam ga že en tedn pa ga nesem sabo vspovsod tut v kino pa ven pa tak :p super jeeee

  Koristno(0) Nekoristno(0)You have already voted this
 4. Gregor.zup

  Supr

  Koristno(0) Nekoristno(0)You have already voted this
 5. milenko

  meni je top
  nasledni bo pa focusvape k lahko dobim poceni 18650 baterije

  Koristno(0) Nekoristno(0)You have already voted this
 6. damijan

  Kupil v kompletu u masinco za smole in juhuhhuuuuu tole mi da velik več veselja. Fina para okusna in res je mali prenosen všeč mi je

  Koristno(0) Nekoristno(0)You have already voted this
 7. janko

  zdravo, javljam se po pol leta uporabe in viva res lepo kuri, edin ustnik sem zlomil že dvakrat in bi raje videl da bi bil iz trdega jekla:D se pa zahvaljujem za hitro res hitro pošiljanje in gratis posodico! janko

  Koristno(0) Nekoristno(0)You have already voted this
 8. antona

  Vaporizer mi je zelo všeč ko bom potreboval rezervne mrežice vam pa napišem, hvala! lp A

  Koristno(0) Nekoristno(0)You have already voted this
 9. :D:D:D

  Pozdravljeni,
  pred kratkim sem pri vas kupil ta vaporizer. Vse je super, me pa zanima, zakaj ne proizvede prav nobenega dima?

  Koristno(0) Nekoristno(0)You have already voted this
 10. fdkghisd

  skrjanc_oo prosim objavi ta link na youtube;)

  Koristno(0) Nekoristno(0)You have already voted this
 11. skrjanc_o0

  a vejporizerja se res sploh ne voha?? Gledam na youtube k ga folk kr sred kinota uporabla v gužvi pa noben nič ne reče haha xD kj mislite da se res nebi opazlo pač da bi lahko kadil v množici brez da bi sevedlo?

  Koristno(0) Nekoristno(0)You have already voted this
 12. YoMan

  Oj, super napravca in res lepo zgleda moja zelene barve hehe rabil bi še eno pink za punco:D

  Koristno(0) Nekoristno(0)You have already voted this
 13. vaporizer

  Pozdravljeni,
  Viva je na zalogi v zeleni in modri barvi.
  Kmalu pa se pridružijo še rdeča, črna in bela.

  Lep pozdrav,
  Admin

  Koristno(0) Nekoristno(0)You have already voted this
 14. josip

  na zalihi imate?

  Koristno(0) Nekoristno(0)You have already voted this
 15. aniaa

  Hvala, da ste mi ga priporočili saj je res odličen in majhen vejp.
  Izparjevat začne v nekaj sekundah, para je odična in hladna… edino želela sem si rdečo a je ni bilo na zalogi. No tudi zelena je lepa hihi 🙂 ania

  Koristno(0) Nekoristno(0)You have already voted this
 16. Ervin K.

  Sam sem bil le eden izmed vseh, ki smo testirali vaporizer Viva in tudi mene je prijetno presenetil. Zelišča so se segrela na nastavljeno temperaturo skoraj takoj, okus pare pa je aromatičen in okusno bogat. Bil je skoraj trikrat lažji od Focusvape, ki smo ga prav tako testirali. Zaenkrat najlepša hvala za izkušnjo! 🙂

  Koristno(0) Nekoristno(0)You have already voted this

  Dodaj svojo oceno

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  | Vaporizer
  Logo
  Login/Register access is temporary disabled
  Primerjaj izdelke
  • Total (0)
  Primerjaj
  0