Brezplačni mlinček | Hitro Pošiljanje | Zastonj Poštnina nad 29€ | info@vaporizer.si

VAX MINI

Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 1
Primerjaj
8
EXPERT OCENAPoglej oceno

Vax mini prenosni vaporizer je eden izmed najugodnejših vaporizerjev na trgu, ki nudijo kakovostno paro in odlično uporabniško izkušnjo.
Naprava se uporablja z enim samim gumbom, kar je na začetku nekoliko kompleksnejše, ko pa se navadimo na uporabo pa lahko postane najljubša lastnost naprave.

Opomba. Napravo je treba prvih par uporab vklučiti in segreti prazno (brez zelišč) da se izniči tovarniški vonj. Nato bo pri uporabi para odlična.

69,90 

Ni na zalogi

Opis

VAX Mini Predstavitev

VAX Mini je prenosni uparjalnik za zeliščne mešanice, ki ima tri temperaturne nastavitve: 182 °C (način nizke toplote), 210 °C (srednji način ogrevanja) in 237 °Cyou (način visoke toplote). Ima eleganten videz, ker so sestavni deli enote skriti znotraj; gumb za vklop / izklop in nastavitev temperature je znotraj ustnika. Zeliščna komora je v dnu enote in se drži z magneti. Če želite preveriti raven baterije, pretresite enoto in preberite indikator V na sprednji plošči. Za polnjenje bo svetila zelena, rumena za delno polnjenje, rdeča za nizko baterijo in oranžna med polnjenjem. Med segrevanjem lučka utripa približno minuto, nato pa postane zelena, ko je pripravljena za uporabo. Ima varnostno funkcijo „načina mirovanja“, ko bo prešla v način varčevanja z energijo (lučka sveti modro), dokler se ne ujame. Ob zaznavanju gibanja se bo spet začelo ogrevati.

VAX Mini Kit vsebuje:

-VAX enota z ustnikom in odstranljivim pokrovom komore
– Rezervni ustnik
– Polnilnik
– USB kabel
– Čistilci cevi
– Navodila
To ni tobačni izdelek. Vključeno ni nikotin, tobak ali tekočina. Nakup mora biti star 18 let.

Delovanje

VAX Mini pozitivno preseneti z uporabo. Para je gladka, čista, aromatična in dosledna pri vseh treh nastavitvah toplote.
Naprava ima dolgo življenjsko dobo baterije. Vsako polnjenje vzame 2-3 ure, vsak cikel pa traja dobre 4-7 seje.

Trajnost VAX Mini

VAX Mini ima kakovostno kovinsko ohišje z zmogljivo baterijo in le redko pride do napake ali poškodbe. VAX Mini je naprava, ki jo lahko brezskrbno uporabljamo več let. Tako kot drugi vaporizerji, tudi VAX Mini zahtevata redno čiščenje, da zagotovite optimalno delovanje.

Preprosta uporaba in dobra cena

Najprej se je treba navaditi na uporabo celotne naprave zgolj z enim gumbom, ko pa spoznamo delovanje, pa je uporaba mnogim uporabnikom preprostejša kot pa pri konkurnečnih napravah z več ekrani in mnogimi funkcijami.

8EXPERT OCENA
VAX MINI
Vax mini prenosni vaporizer je eden izmed najugodnejših vaporizerjev na trgu, ki nudijo kakovostno paro in odlično uporabniško izkušnjo. Naprava se uporablja z enim samim gumbom, kar je na začetku nekoliko kompleksnejše, ko pa se navadimo na uporabo pa lahko postane najljubša lastnost naprave. Opomba. Napravo je treba prvih par uporab vklučiti in segreti prazno (brez zelišč) da se izniči tovarniški vonj. Nato bo pri uporabi para odlična.
0
PREDNOSTI
  • Nizka cena
  • Kakovostna baterija
  • Okusna para
SLABOSTI
  • Upravljanje z enim gumbom

Dodatne informacije

Specifikacije: VAX MINI

Zaslon

Ne

Barva
Uporabno za
Nastavljiva temperatura

Od 180°C do 240°C

Čas priprave

Prostornina komore

0,4 g

Tip komore

Kondukcijski

ECA™ (Easy Care Airpath)

Ne

Čas polnjenja

2 – 3 ure

Avto izklop

Da

Dimenzije (mm)

98 x 31 x 21

Teža (g)

150

Proizvajalec
Garancija

12 mesecev

Videoposnetki

Videoposnetki: VAX MINI

Mnenja (0)

Ocene Uporabnikov

0.0 od 5
0
0
0
0
0
Napiši oceno

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi, ki bo ocenil “VAX MINI”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

| Vaporizer
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Primerjaj izdelke
  • Total (0)
Primerjaj
0