Brezplačni mlinček | Hitro Pošiljanje | Zastonj Poštnina nad 29€ | info@vaporizer.si
Izpostavljen! - 11%

Tourist (Focus V vape) 2v1 – Tudi smole in olja

Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 0
Primerjaj
8.5
EXPERT OCENAPoglej oceno

Vrhunski vaporizer TOURIST je najboljši vaporizer za koncentrate (smole, zgoščena olja,..) in prav tako odličen za suha zelišča. V kompletu pride z velikim vodnim filtrom (bong).

189,90  169,90 

Ni na zalogi

Opis

TOURIST (od Focusvape) Predstavitev

Tourist ima več vrhunskih lastnosti a prva je jasna in očitna – naprava pride z dvema grelnima glavama, prva je za suha zelišča, druga pa posebej za koncentrate (smole, zgoščena olja…). Naprava je višjega kakovostnega razreda in v celoti sestavljena iz preciznega nerjavečega jekla.

Tourist Focusvape VaporizerV osnovnem kompletu je priložen tudi večji vodni filter (bong), ki ga lahko po potrebi namestite na napravo, priporočljiv je predvsem pri uparjevanju koncentratov. Tourist ima razločen OLED ekran, ki prakazuje temperaturo in nivo baterije, ter menjalno 18650 baterijo. Na pripravljenost vas naprava opozori z vibracijskim opozorilom, v kompletu pa prejmete še otežen magnetni podstavek, ki bo med uporabo z vodnim filtrom preprečeval padec naprave, hkrati pa ima zelo futurističen videz.

TOURIST 2v1 POSEBEJ ZA SMOLE in zgoščena olja

Tourist ima posebej prirejeno glavo za kakovostno uparjevanje koncentratov kot so smole in zgoščena olja. Temu primerne so tudi nastavitve, saj lahko pri suhih zeliščih izbiramo temperaturo med 120°C-240°C, pri uparjevanju koncentratov pa kar od 250°C do 450°C, kar je najvišja možna temperatura za prenosno napravo in se ne more kosati z nobenim konkurenčnim modelom. To zagotavlja prvovrstno paro pri kakršnemkoli uparjevanju.
Uparjevanje koncentratov s Touristom se ne more primerjati z nobeno konkurenčno napravo iz naše ponudbe, saj Tourist nima le dodatnega vložka za smole in olja, pač po posebno glavo in več kot 200°C višjo maksimalno temperaturo.

Vodni filter

Vodni filter, ki pride skupaj z napravo v osnovnem kompletu, se uporablja predvsem pri uparjevanju smol, zgoščenih olj in drugih koncentratov. Vodni filter je precej velik, zato lahko vanj vlijemo nekoliko več vode in paro resnično dobro prefiltriramo ter ohladimo. V kompletu prejmete tudi stekleno palčko, za mešanje, praznjenje ali tlačenje zelišč ter koncentratov. Priporočamo previdno ravnanje s steklenimi deli, saj garancija poškodb stekla ne pokriva. Možnost nakupa rezervnih delov.

OLED ekran

Tourist ima vgrajen kakovosten OLED ekran, ki prikazuje temperaturo, ki jo nastavljamo, trenutno temperaturo v napravi in nivo baterije. Ekran je primerne velikosti, prikazi pa so osvetljeni z modro barvo. Rokovanje z napravo je precej preprosto, saj ima poleg glavnega gumba, le dva gumba za višanje in nižanje temperature, napravo pa lahko vključimo s štirikratnim hitrim zaporednim stiskom gumba “+” ali gumba “-”. Za prenastavitev v Celzije (°C), pa le istočasno pridržite oba gumba za 2-3 sekunde. Tourist si bo vaše nastavitve zapomnil.

Menjalna baterija

Tourist za delovanje uporablja originalno LG 18650 baterijo z 2500mAh, ki omogoča daljšo uporabo. Po želji lahko pri naročilu obkljukate in naročite dodatno baterijo, ki bo preprečila, da bi kadarkoli ostali s prazno baterijo. Baterija je menjalna, kar pomeni da lahko baterijo poleg Micro USB polnjenja, polnimo tudi izven naprave v zunanjem polnilcu, ki ga je mogoče dodatno naročiti skupaj z napravo.

V osnovnem paketu boste prejeli:

 • 1x TOURIST
 • 1x Originalna LG 2.500mAh baterija
 • 1x Glava za suha zelišča
 • 1x Glava za smole/koncentrate
 • 1x Vodni filter/ bong
 • 1x, Titan komora za koncentrate
 • 1x Stojalo
 • 1x USB kabel
 • 1x Tlačilno stekleno orodje
 • 1x Čistilna krtačka
 • 1x Navodila za uporabo v Ang, Nem in Slovenskem jeziku

 

Video predstavitev v angleškem jeziku (kmalu v Slovenščini)

Dodatne informacije

Specifikacije: Tourist (Focus V vape) 2v1 – Tudi smole in olja

Zaslon

Da

Barva
Uporabno za
Nastavljiva temperatura

Od 80° C do 240° C

Čas priprave

Prostornina komore

0,3 g

Tip komore

Hibridni

ECA™ (Easy Care Airpath)

Ne

Čas polnjenja

2 – 3 ure

Avto izklop

Da

Proizvajalec
Garancija

12 mesecev

| Vaporizer
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Primerjaj izdelke
 • Total (0)
Primerjaj
0