Brezplačni mlinček | Hitro Pošiljanje | Zastonj Poštnina nad 29€ | info@vaporizer.si

PAX 3 Ploom

Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 1
Primerjaj
9.5
EXPERT OCENAPoglej oceno

Najnovejši PAX 3 se lahko pohvali z izjemnimi in edinstvenimi lastnostmi. Lahko ga povežemo in upravljamo s pametnim telefonom Android & iOS. Izdelan v Ameriki po najvišjih standardih z 10letno omejeno garancijo.

Ni na zalogi.

249,90 

Ni na zalogi

Opis

PAX 3 CELOTNI KOMPLET (PLOOM)

Najnovejši PAX 3 se lahko pohvali z izjemnimi in edinstvenimi lastnostmi. Lahko ga povežemo in upravljamo s pametnim telefonom Android & iOS. Izdelan v Ameriki po najvišjih standardih z 10letno omejeno garancijo.

OPIS IZDELKA PAX 3 CELOTNI KOMPLET OD PLOOM

PAX 3 je najnovejši vaporizer od znanega ameriškega proizvajalca PAX Labs, US (Ploom). Od svojega predhodnega modela PAX 2, se razlikuje po nekoliko hitrejšem delovanju, ter dodanimi inovativnimi lastnostmi, kot je nova komora za smole/olja/koncentrate, možnost uporabe le polovice grelne komore, vibracijska opozorila, nov pribor za mešanje (obesek za ključ). Glavna prednost pa je povezanost z aplikacijo na pametnem telefonu Android ali Apple, s katero lahko nastavljate temperaturo, izbirate med mnogimi pred-nastavljenimi nastavitvami ali pa na njem celo odigrate igro spomina.

PAX PREDSTAVITEV ZNAMKE

PAX je že vrsto let znan kot eden izmed najboljših, najhitrejših in tudi najpogosteje uporabljenih ameriških vaporizerjev. Vaporizerji so elegantni, lepega dizajna in hkrati kompaktni in tako nemoteči v žepu. Modelu PAX je sledila izboljšana verzija PAX 2, ki je nudila mnoge izboljšave. Sedaj je pa na trgu že PAX 3, ki je z mnogimi edinstvenimi lastnostmi resnično enkraten vaporizer. PAX 3 je edini, ki nudi pole možnost uparjevanja smole/olja/koncentratov, saj pride v „celotnem kompletu“ tudi dodatek h komori, ki omogoča zelo kvalitetno uporabo, nastavljate pa ga lahko kar z vašim povezanim pametnim telefonom. V kakovost svojih izdelkov je proizvajalec zelo prepričan, saj nudi kar 10-letno omejeno garancijo.

PAX 3 APLIKACIJA ZA ANDROID IN APPLE (IOS)

Brez uporabe aplikacije, lahko s PAX 3 izbirate med štirimi temperaturami (182°C, 193°C, 204°C in 216°C). Z uporabo aplikacije pa lahko do 1°C natančno izbirate temperaturo, preverite natančen nivo baterije, spreminjate barvo LED osvetlitve, nastavite želeno gostoto in kvaliteto pare in spreminjate še mnoge druge (60+) nastavitve. Vaša naprava se z uporabo aplikacije tudi nadgrajuje, zato bo v prihodnosti še več funkcij.
S pomočjo aplikacije lahko z vašo napravo PAX 3 igrate tudi preprosto igro spomina, kjer si je za zmago potrebno zapomniti zaporedja utripanja različnih barv luči na napravi.

UPORABA 2V1 ZA SUHA ZELIŠČA TER ZA SMOLE, OLJA IN KONCENTRATE

PAX 3 ima v „celotnem kompletu“ priložen tudi dodatek h komori, ki omogoča kakovostno uparjevanje smole, olja ali drugih koncentratov. Namesto, da bi v grelno komoro vstavili zelišča in namestili pokrov, je potrebno vzeti pokrov za smole, ga napolniti s smolo, ter namestiti na enak način, kot bi namestili le pokrov. Nato je treba s pametnim telefonom aplikaciji sporočiti, da želimo uparjevati smole, ta pa ponudi možnost za hitro in kakovostno uparjevanje smole.

ELEGANTEN DIZAJN PAX 3

PAX 3 je na voljo v različnih sijočih barvah, odsevnega dizajna. Izbiramo lahko med črno, zlato, turkizno (aquamarin) in srebrno barvo. Priložen je žepek/torbica za nošenje, ki bo vašo napravo varovala pred praskami ali poškodbami.

ZMOGLJIVA BATERIJA

Vsi modeli PAX by Ploom so znani po dobri in zmogljivi bateriji. Vsak novejši model ima boljšo baterijo od predhodnika, zato ima PAX 3 najbolj zmogljivo baterijo. Napravo polnimo s priloženo USB polnilno postajo.

UPORABA POLOVICE GRELNE KOMORE

Ker ima PAX precej veliko grelno komoro, je pri tem vaporizerju omogočeno da se uporablja le polovica komore. Ta lastnost je idealna za trenutke, ko bi želeli upariti nekoliko manj zelišč a hkrati obdržati najboljšo kakovost pare brez izgube aktivnih sestavin. Po tem, ko do polovice napolnimo grelno komoro, je potrebno le izbrati priložen pokrov, ki zasede preostali prostor nezapolnjene komore.

VIBRACIJSKA OPOZORILA

PAX 3 je prvi izmed serije PAX, ki ob pripravljenosti za uporabo tudi zavibrira. To lastnost ima le malo število najbolj prestižnih vaporizerjev na trgu.

GARANCIJA 10 LET

Malo je proizvajalcev, ki tako zaupajo v kakovost svojih izdelkov, kot PAX Labs, US (Ploom). To potrjuje kar 10 letna omejena garancija. Garancija se prvih 12 mesecev po nakupu ureja pri prodajalcu (na vaporizer.si), naslednja leta pa neposredno pri proizvajalcu (klikni tukaj), zato je treba pri njih tudi potrditi nakup.

V „CELOTNEM KOMPLETU“ BOSTE PREJELI

 • 1x PAX 3
 • 1x Magnetna USB polnilna postaja
 • 1x Silikonski ustnik (raven vrh, že nameščen)
 • 1x Silikonski ustnik (ukrivljeni vrh)- 1x Pokrov za komoro raven (nameščen)
 • 1x Pokrov za komoro nizek
 • 4x Sito za grelno komoro (1x nameščen)
 • 1x Komora dodatek za smole/olja/koncentrate
 • 2x Tesnilo za komore (1x nameščen)
 • 1x Orodje obesek za ključe
 • 1x 3delno orodje za čiščenje
 • 1x Navodila za uporabo
9.5EXPERT OCENA
PAX 3 CELOTNI KOMPLET (PLOOM)
Najnovejši PAX 3 se lahko pohvali z izjemnimi in edinstvenimi lastnostmi. Lahko ga povežemo in upravljamo s pametnim telefonom Android & iOS. Izdelan v Ameriki po najvišjih standardih z 10letno omejeno garancijo. Ni na zalogi.
Hitrost priprave in uparjevanja
9.5
Zmogljivost baterije
9.5
Okus in Kakovost Pare
10

Dodatne informacije

Specifikacije: PAX 3 Ploom

Zaslon

Ne

Barva
Uporabno za
Nastavljiva temperatura

Od 182°C do 210°C

Čas priprave

Prostornina komore

0,3 g

Tip komore

Kondukcijski

ECA™ (Easy Care Airpath)

Ne

Čas polnjenja

90 minut

Avto izklop

Da

Dimenzije (mm)

98 x 30 x 20

Teža (g)

90

Proizvajalec
Garancija

10 let

Videoposnetki

Videoposnetki: PAX 3 Ploom

Mnenja (0)

Ocene Uporabnikov

0.0 od 5
0
0
0
0
0
Napiši oceno

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi, ki bo ocenil “PAX 3 Ploom”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

| Vaporizer
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Primerjaj izdelke
 • Total (0)
Primerjaj
0