Brezplačni mlinček | Hitro Pošiljanje | Zastonj Poštnina nad 29€ | info@vaporizer.si

PAX 2 Ploom

Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 1
Primerjaj
9.5
EXPERT OCENAPoglej oceno

PAX 2 se lahko pohvali z izjemnimi in edinstvenimi lastnostmi. Lahko ga povežemo in upravljamo s pametnim telefonom Android & iOS. Izdelan v Ameriki po najvišjih standardih z 2letno omejeno garancijo.

Ni na zalogi.

169,90 

Ni na zalogi

Opis

 PAX 2 (PLOOM)

PAX 2 se lahko pohvali z izjemnimi in edinstvenimi lastnostmi. Lahko ga povežemo in upravljamo s pametnim telefonom Android & iOS. Izdelan v Ameriki po najvišjih standardih z 2letno omejeno garancijo.

OPIS IZDELKA PAX 2 OD PLOOM

PAX je bil eden izmed prvih naprednih prenosnih vaporizerjev, ki je postal prepoznaven po vsem svetu. Ameriški proizvajalec Ploom, je poskrbel, da je postal PAX prava ikona med vaporizerji. PAX 2 (PLOOM) je izboljšan in novejši model od PAX (PAX 1) in se lahko pohvali z mnogimi inovativnimi lastnostmi. Od svojega predhodnika se razlikuje po izboljšani bateriji, manjši in lažji obliki, izboljšanem delovanju in senzorjih, ki zaznajo inhalacijo ter tako ob potegu nudijo instantno izboljšano uparjevanje, ob neuporabi pa vključijo varčevanje z baterijo.

PAX 2 ZMOGLJIVA BATERIJA

Baterija v PAX 2 je izjemno zmogljiva, še posebej če upoštevamo, da je naprava zelo majhna, lahka in kompaktna. Napolnjena baterija lahko pri povprečni uporabi drži tudi do 80 minut. Napravo polnimo s priloženo USB polnilno postajo, ki jo na vaporizer namestimo zelo hitro in preprosto, saj se pritrdi z magnetom. Naprava se polni 3-4 ure, nivo polnjenja pa lahko spremljamo z indikacijo utripanja svetlobe na napravi.

PAX 2 MAJHEN, LAHEK, PRENOSLJIV IN DISKRETEN

PAX 2 je manjši od svojega predhodnika, kljub temu ima ima več lastnosti in boljše zmogljivosti. Meri komaj 9,8 x 3,1 x 2,15cm, zato je eden izmed najbolj kompaktnih vporizerjev na trgu in zelo primeren tudi za športnike in bolj aktivne ljudi, ki imajo omejen prostor za shranjevanje in prenašanje. Naprava je izjemno diskretena, saj nima klasične oblike vaporizerja ali vejpa. Popolnega laika bo naprava prej spominjala na brivnik ali MP3 player (iPod), kot pa na prenosni vaporizer.

ŠTIRI TEMPERATURE ZA UPARJEVANJE

PAX 2 ima možnost izbire med štirimi pred-nastavljenimi temperaturami (182°C, 193°C, 204°C, 216°C) ki jih lahko med samo uporabo preprosto spreminjamo. Izbrana temperatura je z osvetlitvijo prikazana tudi na napravi.
Najnižja temperatura se izbere z željo po bolj blagi pari, najmočnejša temperatura pa nudi močnejšo in gostejšo paro. Vsak uporabnik sam ugotovi, katera temperatura mu najbolj ustreza, lahko pa začnemo sejo uparjevanja z najnižjo temperaturo in jo tekom uporabe postopoma višamo.

PAX 3 PREDSTAVITEV ZNAMKE PAX OD PLOOM

PAX je že vrsto let znan kot eden izmed najboljših, najhitrejših in tudi najpogosteje uporabljenih ameriških vaporizerjev. Vaporizerji so elegantni, lepega dizajna in hkrati kompaktni in tako nemoteči v žepu. Modelu PAX je sledila izboljšana verzija PAX 2, ki je nudila mnoge izboljšave. Sedaj je pa na trgu že PAX 3, ki je z mnogimi edinstvenimi lastnostmi resnično enkraten vaporizer.

KVALITETNI MATERIALI

Vaporizer je izdelan iz najboljših možnih materialov, medicinsko odobrene kakovosti. Zunanjost je kovinska, kar omogoča višjo odpornost naprave, ki se običajno ne poškoduje niti med padcem. Zato nudi PAX zelo čisto in okusno paro.

GARANCIJA 2 LETI

Malo je proizvajalcev, ki tako zaupajo v kakovost svojih izdelkov, kot PAX Labs, US (Ploom). Naprava ima kar 2 leti garancije, PAX 3 pa kar 10 let.
Garancija se prvih 12 mesecev po nakupu ureja pri prodajalcu (na vaporizer.si), naslednja leta pa neposredno pri proizvajalcu (klikni tukaj), zato je treba pri njih tudi potrditi nakup.

9.5EXPERT OCENA
PAX 2 Ploom
PAX 2 se lahko pohvali z izjemnimi in edinstvenimi lastnostmi. Lahko ga povežemo in upravljamo s pametnim telefonom Android & iOS. Izdelan v Ameriki po najvišjih standardih z 2letno omejeno garancijo. Ni na zalogi.
Hitrost priprave in uparjevanja
9.5
Zmogljivost baterije
9.5
Okus in Kakovost Pare
9.5

Dodatne informacije

Specifikacije: PAX 2 Ploom

Zaslon

Ne

Barva
Uporabno za
Nastavljiva temperatura

Od 182°C do 210 °C

Čas priprave

Prostornina komore

0,3 g

Tip komore

Kondukcijski

ECA™ (Easy Care Airpath)

Ne

Čas polnjenja

2 h

Avto izklop

Da

Dimenzije (mm)

98 x 30 x 20

Teža (g)

90

Proizvajalec
Garancija

10 let

Videoposnetki

Videoposnetki: PAX 2 Ploom

Mnenja (0)

Ocene Uporabnikov

0.0 od 5
0
0
0
0
0
Napiši oceno

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi, ki bo ocenil “PAX 2 Ploom”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

| Vaporizer
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Primerjaj izdelke
  • Total (0)
Primerjaj
0