Brezplačni mlinček | Hitro Pošiljanje | Zastonj Poštnina nad 29€ | info@vaporizer.si

MIGHTY STORZ AND BICKEL

Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 1
Primerjaj
10
EXPERT OCENAPoglej oceno

Mighty prenosni vaporizer od priznanega Nemškega proizvajalca Storz and Bickel. Rok dobave 10-14 dni po prejetem plačilu.

299,90 

Ni na zalogi

Opis

MIGHTY STORZ AND BICKEL

MIGHTY od nemškega proizvajalca Storz & Bickel (Volcano), je eden izmed najzmogljivejših prenosnih vaporizerjev. Odlikuje ga več izjemnih lastnosti, a prva je jasna – zaradi kombinacije kondukcije in konvekcije, nudi izjemno dobro, čisto in kakovostno paro, od začetka do konca uparjevanja. Mnogi izkušeni uporabniki so mnenja, da tako dobro paro ne moremo najti nikjer drugje, kot pri vaporizerjih nemškega proizvajalca Storz & Bickel. Mighty je nekoliko večji in težji od svojega brata Crafty, vendar pa ima zato vgrajeni kar dve izjemno zmogljivi bateriji. Na napravi je nameščen večji ekran, ki prikazuje temperaturo ter nivo baterija. Mighty je izjemno preprost za uporavo, saj ima le en gumb za vklop ter dva gumba za višanje in nižanje temperature – bolj preprosto upravljanje z vaporizerjem že skoraj ni mogoče.

PREDSTAVITEV ZNAMKE STORZ AND BICKEL (VOLCANO, MIGHTY, CRAFTY, PLENTY)

Storz & Bickel je nemški proizvajalec, ki nudi najbolj prestižne vaporizerje na svetu. Kakovost ni bila nikoli pod vprašajem, saj so vsi izdelki od Storz & Bickel preprosto najvišje kvalitete in nudijo najboljšo možno paro.
Storz & Bickel dominira celoten trg prestižnih vaporizerjev, že odkar so pred 15 leti prvič predstavili prvo verzijo namiznega vaporizerja Volcano, ki je takoj postal najbolj znan vaporizer na svetu. Proizvajalec je svoje izdelke nadgrajeval in poskrbel, da je zanje uporabljena najnovejša in najboljša tehnologija. Z razvojem tehnologije, je Storz & Bickel trgu predstavil svoja prenosna vaporizerja Mighty in Crafty, ki sta le potrdila uspeh proizvajalca.
Vsem napravam tega proizvajalca pa so skupne lastnosti prestiž, najvišja kakovost naprav ter najboljša možna para, za katero mnogi menijo, da ji ni primerjave.

„Proizvajalec ima veliko dela tudi s preganjanjem cenenih kopij svojih naprav. Nikoli ne kupite izdelka pri nepooblaščenem prodajalcu, saj lahko gre za ponaredek. Originalnost se lahko preveri pri proizvajalcu, saj ima vsaka naprava svojo kodo za preverjanje avtentičnosti.“

MIGHTY IMA ZMOGLJIVO DVOJNO LITIJ-IONSKA (Li-ION) BATERIJO – UPORABA DO 2 URI

Vaporizer ima vgrajeni dve zmogljivi bateriji, ki ob normalni uporabi zadoščata tudi za dvourno uporabo, kar je skoraj največ med vsemi prenosnimi vaporizerji. Če rečemo, da povprečna uporaba traja 20 minut, to pomeni, da bomo s popolnoma napolnjenim Mighty-jem lahko vaporizirali 5x ali celo 6-7x. Tako naprave ni potrebno s priloženim polnilcem polniti vsakodnevno, pač pa bo tudi ob vsakodnevni uporabi, zadostovalo polnjenje vsakih nekaj dni.

PREPROSTOST UPORABE

Mighty je primeren tako za profesionalne uporabnike, kot tudi takšne, ki niso najbolj vešči v tehnologiji, saj je uporaba sila preprosta. Z glavnim gumbom le vključimo napravo, ta pa že začne s segrevanjem oziroma pripravo na inhalacijo. Nato le spremljamo trenutno temperaturo in želeno temperaturo na velikem in jasnem ekranu. Temperaturo lahko preprosto uravnavamo z velikima gumboma za višanje▲ in nižanje ▼ temperature, ki se nahajata tik ob samem ekranu.

RAZLIKA MED MIGHTY IN CRAFTY

Oba sta priljubljena prenosna vaporizerja proizvajalca Storz & Bickel, vendar pa se med seboj razlikujeta po obliki in delovanju.
Mighty je večji in meri 8x14x3cm ter tehta 230g. Vaporizer je večji, saj ima vgrajeni dve bateriji ter večji ekran. Mighty ima večji (drugačen) ustnik, ki še dodatno ohlaja paro. Za uporabo ne potrebujemo pametnega telefona, saj temperaturo nastavljamo direktno na napravi.
Crafty je manjši in meri 5,7x11x3,3cm ter tehta komaj 135g. Vaporizer je nekoliko manjši, saj ima vgrajeno le eno zmogljivo Li-ion baterijo in nima ekrana. Za uporabo moramo na pametni telefon namestiti aplikacijo (Android ali iOS), jo povezati z vaporizerjem, nato pa temperaturo in baterijo nadzorujemo kar s pametnim telefonom.

V KOMPLETU PREJMETE

  • Naprava Mighty (Zagotovljeno najnovejša serija)
  • Polnilec (za Slovenske vtičnice)
  • Plošček za uparjevanje smole/olja/koncentratov
  • Rezervne filtrirne mrežice
  • Čopič/Krtačka za čiščenje
  • Grinder od Storz & Bickel
  • Orodje za pomoč pri tlačenju
  • Rezervni tesnilni obročki
  • Navodila za uporabo
10EXPERT OCENA
MIGHTY STORZ AND BICKEL
Mighty prenosni vaporizer od priznanega Nemškega proizvajalca Storz and Bickel. Rok dobave 10-14 dni po prejetem plačilu.
Hitrost priprave in uparjevanja
8
Zmogljivost baterije
10
Okus in kakovost pare
10

Dodatne informacije

Specifikacije: MIGHTY STORZ AND BICKEL

Zaslon

Da

Barva
Uporabno za
Nastavljiva temperatura

Od 60°C do 210°C

Čas priprave

Prostornina komore

0.25 g

Tip komore

Hibridni

ECA™ (Easy Care Airpath)

Ne

Čas polnjenja

2 h

Avto izklop

Da

Dimenzije (mm)

80 x 140 x 830

Teža (g)

230

Proizvajalec
Garancija

24 mesecev

Videoposnetki

Videoposnetki: MIGHTY STORZ AND BICKEL

Mnenja (0)

Ocene Uporabnikov

0.0 od 5
0
0
0
0
0
Napiši oceno

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi, ki bo ocenil “MIGHTY STORZ AND BICKEL”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

| Vaporizer
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Primerjaj izdelke
  • Total (0)
Primerjaj
0