Brezplačni mlinček | Hitro Pošiljanje | Zastonj Poštnina nad 29€ | info@vaporizer.si
PRIPOROČAMO

Fenix 2.0. | Gun Metal barva | Prestižni konvekcijski vaporizer

(4 mnenja strank)
Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 3
Primerjaj
10
EXPERT OCENAPoglej oceno

Prestižni vaporizer Fenix 2.0. odlikuje z najnovejša 2018/19 tehnologija, najvišja kakovost materialov, brezhiben ameriški dizajn, proizvodnjo pa vodi uspešni nemški proizvajalec Weecke, s patentirano tehnologijo.
Fenix 2.0. je najboljša možna izbira za večino novih in naprednih uporabnikov. Para je naravnost fantastična!

169,90  129,90 

Ni na zalogi

Opis

Fenix 2.0. Predstavitev

Prestižni vaporizer Fenix 2.0. odlikuje z najnovejša 2018/19 tehnologija, najvišja kakovost materialov, brezhiben ameriški dizajn, proizvodnjo pa vodi uspešni nemški proizvajalec Weecke, s patentirano tehnologijo. Vse te lastnosti in mnoge druge vrhunske prednosti so razlog, da je Fenix 2.0. postal eden izmed najbolj priljubljenih prenosnih vaporizerjev najvišjega kakovostnega razreda, v rekordnem času!
Fenix 2.0. veporizer
Sama izkušnja uparjevanje je s Fenix 2.0. naravnost fantastična! Zaradi konvekcijske (toplo-zračne) tehnologije, izoliranih zračnih poti in keramična pot ustnika, sta okus in kakovost pare preprosto najboljša možna in jo tudi najbolj izkušeni uporabniki po kakovosti uvrščajo na sam vrh!
Naslednja večja prednost je menjalna grelna komora, kar pomeni, da se notranji deli naprave nikoli ne bodo popolnoma obrabili, saj lahko uporabnik po potrebi le zamenja grelno komoro, pri čemer lahko izbira med tremi tipi komore (konvekcijsko, kondukcijsko za smole in stekleno/quartz). Naprava je primerna za večletno brezhibno delovanje.

Fenix 2.0. odlikuje tudi vrhunska baterija prve klase, s kar 4400mAh kapacitete, kar povprečnemu uporabniku zadostuje za vsaj 5-kratno uporabo, pred potrebo po ponovnim polnjenjem. Polnjenje naprave je skoraj dvakrat hitrejše od polnjenja konkurenčnih naprav.
Velik dvojni OLED ekran na napravi prikazuje vse kar morate vedeti – temperaturo, nastavljeno temperaturo, nivo baterije ter čas do avtomatičnega izklopa, sistem pa omogoča, da si vse te nastavitve uporabnik nastavi po lastnih željah. Kljub mnogim nastavitvam, pa je osnovna uporaba naprave zelo preprosta, zato je Fenix 2.0. primeren za vse, ki si želijo enega izmed najboljših vaporizerjev na trgu.

„Fenix 2.0. lahko brez težav tako po kakovosti naprave in kakovosti pare, uvrščamo med vaporizerje najvišjega cenovnega in kakovostnega razreda, kljub temu, da je cena očitno nižja. Je resnično fenomenalen vaporizer, brez slabih lastnosti!“ Ekipa vaporizer.si, 2019

Vaporizer 4. generacije = Konvekcijska tehnologija gretja

Fenix 2.0. uporablja način konvekcijskega gretja zelišč, kar pomeni, da je grelno telo nameščeno pod komoro za zelišča. Topel zrak potuje skozi zelišča in jih enakomerno upari. Pametni indikator in senzorčni protektor pa poskrbita, da med uparjevanjem ne pride do žganja zelišč. Uporabljeni materiali so neškodljivi za zdravje in varni za uporabo, s tem proizvajalec v celoti izpolnjuje svojo zdravstveno odgovornost. Weecke zagotavlja Nemško kakovost, designed in USA.

Kljub številnim odličnim lastnostim naprave Fenix 2.0. je največja in najbolj genialna patentirana oblika zračnega segrevana AIR HEATING. To prinaša nove rezultate pri izparjevanju suhih zelišč. Učinkovita tehnologija zagotavlja vaporizacijo na novi ravni. Kjer drugi vaporizerji padejo, Fenix zagotavlja odlične rezultate pri vseh temperaturah. Izhlapevanje brez izgorevanja je brezhibno in nudi popoln okus pare.

Menjalna grelna komora le pri Fenix 2.0.

Fenix 2.0. je eden izmed edinih vaporizerjev na trgu, kateremu je mogoče zamenjati notranjo grelno komoro. Še več – ne samo, da lahko komoro preprosto nadomestimo z novo, lahko se tudi odločimo med tremi različnimi tipi grelne komore, pri čemer je kondukcijska grelna komora primerna tudi za smole/koncentrate. Na voljo pa je tudi konvekcijska (vgrajena v osnovnem kompletu), ter steklena/Quartz komora, ki nudi nekoliko drugačen okus in gostoto pare.
Različne grelne komore (in druge dodatke) se lahko naroči kar ob samem nakupu naprave.

Uživaj v dolgih sejah vaporiziranja z močno baterijo

Naslednja brilijantna lasnost naprave je baterija. Vgrajena 4400 mAh baterija vam omogoča, da vaporizacija traja povprečno 75 minut po enem polnjenju. Litij-ionska baterija se polni zelo hitro. Zato se lahko poslovite od nadležnea neprestanega polnjenja naprave že po parih sejah.

Hitro polnjenje naprave

Polnjenje traja približno 2,5 ure. Medtem, ko drugi prenosni vaporizerji zahtevajo 4 ure ali več.
Fenix 2.0. se polni s priloženim USB kablom. Polnite ga lahko s 5V/2A hitrim polnilcem oz. s “quickloaderjem”, kot ga imajo najnovejši pametni telefoni. Polni se lahko tudi na računalniškem USB vtiču, s priloženim kablom (počasneje).
Polnjenje z polnilci drugačne napetosti, kot je predpisano, lahko zmanjšajo življensko dobo naprave ali baterije.

Izolirana zračna pot

Zračna pot je v celoti izolirana in ločena od notranjosti. To omogoča varno vaporiziranje, saj so materiali narejeni iz visoko-kvalitetnega nerjavečega jekla. Inovativen sistem hlajenja ohladi paro kljub njeni gostoti. Para je zaradi edinstvenega načina zračnega segrevanja in ločene poti zraka, zelo čistega in prijetnega okusa.
V 2019 je proizvajalec nadgradil ustnike s keramično obloženo notranjostjo, kar je bila le še “pika na i”, saj so dodatno izboljšali že tako vrhunsko zračno pot, hkrati pa s tem proizvajalec Weecke dokazuje, da Fenix 2.0. ves čas kakovostno nadgrajujejo.

4 prikazi na ekranu in precizne nastavitve

Fenix ima 2 zaslona, oba z dvema prikaza. Sedaj lahko precizno nastavljate čas delovanja in želeno temperaturo segrevanja.
Prenosni vaporizerji suhih zelišč do sedaj še niso omogočali takšnega nadzora in kontrole nad temperaturo in časom. Temperatura je nastavljiva do 1°C natančno in sega do 221°C. Poljubne nastavitve časa omogočajo nastavitev trajanja seje, stanja pripravljenosti in izklopa gretja.

Dodatki in rezervni deli za Fenix 2.0.

Ob nakupu naprave Fenix 2.0., se lahko odločite tudi za nakup raznih praktičnih dodatkov ali rezervnih delov.

Konvekcijska grelna komora je vstavljena že v osnovnem kompletu, vendar pa se lahko odločite za nakup dodatne, saj jo je priporočljivo vsakih nekaj mesecev zamenjati. Konvekcijska komora je iz nerjavečega jekla in nudi najboljšo možno paro.

Steklena ali Quartz grelna komora nudi nekoliko drugačen okus in višjo gostoto pare. Nekaterim uporabnikom je ljubša konvekcijska, drugim pa Quartz komora, zato močno priporočamo nakup in testiranje, saj je odvisno od vsakega uporabnika. V osnovnem kompletu ni priložena.

Kondukcijska grelna komora deluje na kombinirano konvekcijski in kondukcijski način, kar pomeni, da se zelišča v komori segrevajo in strani in iz sredine s toplim zrakom. Kondukcijska grelna komora je primerna tudi za smole, zgoščena olja in koncentrate. V osnovnem kompletu ni priložena.

Stenski USB adapter za Fenix 2.0. omogoča hitro polnjenje s 5V/2A. V osnovnem kompletu je priložen le USB kabel za polnjenje, stenski USB adapter pa je treba dokupiti. V kolikor uporabljate lastni adapter (od pametnega telefona) se je treba obvezno prepričati, da polni s pravilnim tokom in napetostjo. V kolikor ga dokupite iz naše ponudbe, pa bo zagotovo pravilen.

THcleaner – Kakovostno nizozemsko čistilo za čiščenje THCleaner in razmehčevanje smolnatih madežev. Posoda drži 500ml, čistilo pa je primerno za večkratno uporabo. Dele, kot je filter ali menjalna grelna komora, čez noč namočimo v THCleanerju, nato pa ga le oktačimo, speremo z vodo in obrišemo.

Komplet vseh treh komor vključuje 1x Konvekcijsko grelno komoro, 1x Stekleno ali Quartz grelno komoro, ter 1x Kondukcijsko grelno komoro (tudi za smole/olja/koncentrate), za nižjo ceno od posamičnih nakupov različnih grelnih komor.

 

Paket Fenix 2.0. vsebuje:

1* napravo Fenix 2.0.
1* Komora za zelišča iz titana
1* Orodje za menjavo komore
1* Krtačka za čiščenje naprave
1* USB kabel
1* Navodila v Slovenščini (ter And, Nem)

10EXPERT OCENA
FENiX 2.0. Prestižni Konvekcijski Vaporizer
Prestižni vaporizer Fenix 2.0. odlikuje z najnovejša 2018/19 tehnologija, najvišja kakovost materialov, brezhiben ameriški dizajn, proizvodnjo pa vodi uspešni nemški proizvajalec Weecke, s patentirano tehnologijo. Fenix 2.0. je najboljša možna izbira za večino novih in naprednih uporabnikov. Para je naravnost fantastična!
Hitrost priprave in uparjevanja
9
Baterija
10
Okus in kakovost pare
10
PREDNOSTI
 • Nova konvekcijska tehnologija
 • Odlična para
 • Velika komora
 • Ena izmed najmočnejših baterij na trgu
SLABOSTI
 • Precej velik in težak vaporizer

Dodatne informacije

Specifikacije: Fenix 2.0. | Gun Metal barva | Prestižni konvekcijski vaporizer

Zaslon

Dvojni zaslon

Barva
Uporabno za
Nastavljiva temperatura

Od 160 °C do 221°C

Čas priprave

Prostornina komore

0,4 g

Tip komore

Konvekcijski

ECA™ (Easy Care Airpath)

Ne

Čas polnjenja

2 – 3 ure

Avto izklop

Nastavljiv čas

Dimenzije (mm)

115 x 60 x 30

Teža (g)

245

Proizvajalec
Garancija

24 mesecev

Videoposnetki

Videoposnetki: Fenix 2.0. | Gun Metal barva | Prestižni konvekcijski vaporizer

Mnenja (4)

4 ocen za Fenix 2.0. | Gun Metal barva | Prestižni konvekcijski vaporizer

5.0 od 5
4
0
0
0
0
Napiši oceno
Prikaži vse Najbolj Koristno Višje ocenjeni Nižje ocenjeni
 1. 3D

  Za ta denar, ODLIČEN.

  Koristno(1) Nekoristno(1)You have already voted this
 2. Fenix

  Fajna zadevca, izjemno zadovoljna z napravo v vseh pogledih

  Koristno(2) Nekoristno(3)You have already voted this
 3. peter

  Naprava kot se šika, baterija drži celi dan oz ga polnim isto kot galaxy s7

  Koristno(1) Nekoristno(1)You have already voted this
 4. Duško

  Top izdelek deluje bolje od pričakovanja. In pohvale prodajalcu za hitro odzivnost.

  Koristno(1) Nekoristno(2)You have already voted this

  Dodaj svojo oceno

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  | Vaporizer
  Logo
  Login/Register access is temporary disabled
  Primerjaj izdelke
  • Total (0)
  Primerjaj
  0