Brezplačni mlinček | Hitro Pošiljanje | Zastonj Poštnina nad 29€ | info@vaporizer.si
PRIPOROČAMO

Fenix 2.0. | Gun Metal barva | Prestižni konvekcijski vaporizer

(4 mnenja strank)
Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 3
Primerjaj
10
EXPERT OCENAPoglej oceno

Prestižni vaporizer Fenix 2.0. odlikuje z najnovejša 2018/19 tehnologija, najvišja kakovost materialov, brezhiben ameriški dizajn, proizvodnjo pa vodi uspešni nemški proizvajalec Weecke, s patentirano tehnologijo.
Fenix 2.0. je najboljša možna izbira za večino novih in naprednih uporabnikov. Para je naravnost fantastična!

169,90  129,90 

Ni na zalogi

Opis

Fenix 2.0. Predstavitev

Prestižni vaporizer Fenix 2.0. odlikuje z najnovejša 2018/19 tehnologija, najvišja kakovost materialov, brezhiben ameriški dizajn, proizvodnjo pa vodi uspešni nemški proizvajalec Weecke, s patentirano tehnologijo. Vse te lastnosti in mnoge druge vrhunske prednosti so razlog, da je Fenix 2.0. postal eden izmed najbolj priljubljenih prenosnih vaporizerjev najvišjega kakovostnega razreda, v rekordnem času!
Fenix 2.0. veporizer
Sama izkušnja uparjevanje je s Fenix 2.0. naravnost fantastična! Zaradi konvekcijske (toplo-zračne) tehnologije, izoliranih zračnih poti in keramična pot ustnika, sta okus in kakovost pare preprosto najboljša možna in jo tudi najbolj izkušeni uporabniki po kakovosti uvrščajo na sam vrh!
Naslednja večja prednost je menjalna grelna komora, kar pomeni, da se notranji deli naprave nikoli ne bodo popolnoma obrabili, saj lahko uporabnik po potrebi le zamenja grelno komoro, pri čemer lahko izbira med tremi tipi komore (konvekcijsko, kondukcijsko za smole in stekleno/quartz). Naprava je primerna za večletno brezhibno delovanje.

Fenix 2.0. odlikuje tudi vrhunska baterija prve klase, s kar 4400mAh kapacitete, kar povprečnemu uporabniku zadostuje za vsaj 5-kratno uporabo, pred potrebo po ponovnim polnjenjem. Polnjenje naprave je skoraj dvakrat hitrejše od polnjenja konkurenčnih naprav.
Velik dvojni OLED ekran na napravi prikazuje vse kar morate vedeti – temperaturo, nastavljeno temperaturo, nivo baterije ter čas do avtomatičnega izklopa, sistem pa omogoča, da si vse te nastavitve uporabnik nastavi po lastnih željah. Kljub mnogim nastavitvam, pa je osnovna uporaba naprave zelo preprosta, zato je Fenix 2.0. primeren za vse, ki si želijo enega izmed najboljših vaporizerjev na trgu.

„Fenix 2.0. lahko brez težav tako po kakovosti naprave in kakovosti pare, uvrščamo med vaporizerje najvišjega cenovnega in kakovostnega razreda, kljub temu, da je cena očitno nižja. Je resnično fenomenalen vaporizer, brez slabih lastnosti!“ Ekipa vaporizer.si, 2019

Vaporizer 4. generacije = Konvekcijska tehnologija gretja

Fenix 2.0. uporablja način konvekcijskega gretja zelišč, kar pomeni, da je grelno telo nameščeno pod komoro za zelišča. Topel zrak potuje skozi zelišča in jih enakomerno upari. Pametni indikator in senzorčni protektor pa poskrbita, da med uparjevanjem ne pride do žganja zelišč. Uporabljeni materiali so neškodljivi za zdravje in varni za uporabo, s tem proizvajalec v celoti izpolnjuje svojo zdravstveno odgovornost. Weecke zagotavlja Nemško kakovost, designed in USA.

Kljub številnim odličnim lastnostim naprave Fenix 2.0. je največja in najbolj genialna patentirana oblika zračnega segrevana AIR HEATING. To prinaša nove rezultate pri izparjevanju suhih zelišč. Učinkovita tehnologija zagotavlja vaporizacijo na novi ravni. Kjer drugi vaporizerji padejo, Fenix zagotavlja odlične rezultate pri vseh temperaturah. Izhlapevanje brez izgorevanja je brezhibno in nudi popoln okus pare.

Menjalna grelna komora le pri Fenix 2.0.

Fenix 2.0. je eden izmed edinih vaporizerjev na trgu, kateremu je mogoče zamenjati notranjo grelno komoro. Še več – ne samo, da lahko komoro preprosto nadomestimo z novo, lahko se tudi odločimo med tremi različnimi tipi grelne komore, pri čemer je kondukcijska grelna komora primerna tudi za smole/koncentrate. Na voljo pa je tudi konvekcijska (vgrajena v osnovnem kompletu), ter steklena/Quartz komora, ki nudi nekoliko drugačen okus in gostoto pare.
Različne grelne komore (in druge dodatke) se lahko naroči kar ob samem nakupu naprave.

Uživaj v dolgih sejah vaporiziranja z močno baterijo

Naslednja brilijantna lasnost naprave je baterija. Vgrajena 4400 mAh baterija vam omogoča, da vaporizacija traja povprečno 75 minut po enem polnjenju. Litij-ionska baterija se polni zelo hitro. Zato se lahko poslovite od nadležnea neprestanega polnjenja naprave že po parih sejah.

Hitro polnjenje naprave

Polnjenje traja približno 2,5 ure. Medtem, ko drugi prenosni vaporizerji zahtevajo 4 ure ali več.
Fenix 2.0. se polni s priloženim USB kablom. Polnite ga lahko s 5V/2A hitrim polnilcem oz. s “quickloaderjem”, kot ga imajo najnovejši pametni telefoni. Polni se lahko tudi na računalniškem USB vtiču, s priloženim kablom (počasneje).
Polnjenje z polnilci drugačne napetosti, kot je predpisano, lahko zmanjšajo življensko dobo naprave ali baterije.

Izolirana zračna pot

Zračna pot je v celoti izolirana in ločena od notranjosti. To omogoča varno vaporiziranje, saj so materiali narejeni iz visoko-kvalitetnega nerjavečega jekla. Inovativen sistem hlajenja ohladi paro kljub njeni gostoti. Para je zaradi edinstvenega načina zračnega segrevanja in ločene poti zraka, zelo čistega in prijetnega okusa.
V 2019 je proizvajalec nadgradil ustnike s keramično obloženo notranjostjo, kar je bila le še “pika na i”, saj so dodatno izboljšali že tako vrhunsko zračno pot, hkrati pa s tem proizvajalec Weecke dokazuje, da Fenix 2.0. ves čas kakovostno nadgrajujejo.

4 prikazi na ekranu in precizne nastavitve

Fenix ima 2 zaslona, oba z dvema prikaza. Sedaj lahko precizno nastavljate čas delovanja in želeno temperaturo segrevanja.
Prenosni vaporizerji suhih zelišč do sedaj še niso omogočali takšnega nadzora in kontrole nad temperaturo in časom. Temperatura je nastavljiva do 1°C natančno in sega do 221°C. Poljubne nastavitve časa omogočajo nastavitev trajanja seje, stanja pripravljenosti in izklopa gretja.

Dodatki in rezervni deli za Fenix 2.0.

Ob nakupu naprave Fenix 2.0., se lahko odločite tudi za nakup raznih praktičnih dodatkov ali rezervnih delov.

Konvekcijska grelna komora je vstavljena že v osnovnem kompletu, vendar pa se lahko odločite za nakup dodatne, saj jo je priporočljivo vsakih nekaj mesecev zamenjati. Konvekcijska komora je iz nerjavečega jekla in nudi najboljšo možno paro.

Steklena ali Quartz grelna komora nudi nekoliko drugačen okus in višjo gostoto pare. Nekaterim uporabnikom je ljubša konvekcijska, drugim pa Quartz komora, zato močno priporočamo nakup in testiranje, saj je odvisno od vsakega uporabnika. V osnovnem kompletu ni priložena.

Kondukcijska grelna komora deluje na kombinirano konvekcijski in kondukcijski način, kar pomeni, da se zelišča v komori segrevajo in strani in iz sredine s toplim zrakom. Kondukcijska grelna komora je primerna tudi za smole, zgoščena olja in koncentrate. V osnovnem kompletu ni priložena.

Stenski USB adapter za Fenix 2.0. omogoča hitro polnjenje s 5V/2A. V osnovnem kompletu je priložen le USB kabel za polnjenje, stenski USB adapter pa je treba dokupiti. V kolikor uporabljate lastni adapter (od pametnega telefona) se je treba obvezno prepričati, da polni s pravilnim tokom in napetostjo. V kolikor ga dokupite iz naše ponudbe, pa bo zagotovo pravilen.

THcleaner – Kakovostno nizozemsko čistilo za čiščenje THCleaner in razmehčevanje smolnatih madežev. Posoda drži 500ml, čistilo pa je primerno za večkratno uporabo. Dele, kot je filter ali menjalna grelna komora, čez noč namočimo v THCleanerju, nato pa ga le oktačimo, speremo z vodo in obrišemo.

Komplet vseh treh komor vključuje 1x Konvekcijsko grelno komoro, 1x Stekleno ali Quartz grelno komoro, ter 1x Kondukcijsko grelno komoro (tudi za smole/olja/koncentrate), za nižjo ceno od posamičnih nakupov različnih grelnih komor.

 

Paket Fenix 2.0. vsebuje:

1* napravo Fenix 2.0.
1* Komora za zelišča iz titana
1* Orodje za menjavo komore
1* Krtačka za čiščenje naprave
1* USB kabel
1* Navodila v Slovenščini (ter And, Nem)

10EXPERT OCENA
FENiX 2.0. Prestižni Konvekcijski Vaporizer
Prestižni vaporizer Fenix 2.0. odlikuje z najnovejša 2018/19 tehnologija, najvišja kakovost materialov, brezhiben ameriški dizajn, proizvodnjo pa vodi uspešni nemški proizvajalec Weecke, s patentirano tehnologijo. Fenix 2.0. je najboljša možna izbira za večino novih in naprednih uporabnikov. Para je naravnost fantastična!
Hitrost priprave in uparjevanja
9
Baterija
10
Okus in kakovost pare
10
PREDNOSTI
 • Nova konvekcijska tehnologija
 • Odlična para
 • Velika komora
 • Ena izmed najmočnejših baterij na trgu
SLABOSTI
 • Precej velik in težak vaporizer

Dodatne informacije

Specifikacije: Fenix 2.0. | Gun Metal barva | Prestižni konvekcijski vaporizer

Zaslon

Dvojni zaslon

Barva
Uporabno za
Nastavljiva temperatura

Od 160 °C do 221°C

Čas priprave

Prostornina komore

0,4 g

Tip komore

Konvekcijski

ECA™ (Easy Care Airpath)

Ne

Čas polnjenja

2 – 3 ure

Avto izklop

Nastavljiv čas

Dimenzije (mm)

115 x 60 x 30

Teža (g)

245

Proizvajalec
Garancija

24 mesecev

Videoposnetki

Videoposnetki: Fenix 2.0. | Gun Metal barva | Prestižni konvekcijski vaporizer

Mnenja (4)

4 ocen za Fenix 2.0. | Gun Metal barva | Prestižni konvekcijski vaporizer

5.0 od 5
4
0
0
0
0
Napiši oceno
Prikaži vse Najbolj Koristno Višje ocenjeni Nižje ocenjeni
 1. 3D

  Za ta denar, ODLIČEN.

  Koristno(1) Nekoristno(1)You have already voted this
 2. Fenix

  Fajna zadevca, izjemno zadovoljna z napravo v vseh pogledih

  Koristno(2) Nekoristno(3)You have already voted this
 3. peter

  Naprava kot se šika, baterija drži celi dan oz ga polnim isto kot galaxy s7

  Koristno(1) Nekoristno(1)You have already voted this
 4. Duško

  Top izdelek deluje bolje od pričakovanja. In pohvale prodajalcu za hitro odzivnost.

  Koristno(1) Nekoristno(2)You have already voted this

  Dodaj svojo oceno

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  Fenix 2.0. | Gun Metal barva | Prestižni konvekcijski vaporizer

  Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 0
  Primerjaj

  Prestižni vaporizer Fenix ​​2.0. odlikuje najnovija 2018/19 tehnologija, najkvalitetniji materijali, besprijekoran američki dizajn uspješnog njemačkog proizvođača Weecke s patentiranom tehnologijom.

  Fenix 2.0. je najbolja opcija za većinu novih i naprednih korisnika. Para je fantastična!

  169,90  129,90 

  Ni na zalogi

  Opis

  Fenix 2.0. Predstavlja

  Prestižni vaporizer Fenix ​​2.0. odlikuje najnovija 2018/19 tehnologija, najkvalitetniji materijali, besprijekoran američki dizajn uspješnog njemačkog proizvođača Weecke s patentiranom tehnologijom. Sve ove značajke i mnoge druge vrhunske prednosti su razlog zbog kojeg je Fenix ​​2.0 u rekordnom roku postao jedan od najpopularnijih prijenosnih vaporizera visoke klase!

  Fenix 2.0. veporizer

  Samo iskustvo i proces isparavanja kod Fenixa 2.0. je fantastično! Zahvaljujući tehnologiji konvekcije (toplog zraka), izoliranim putevima za dovod zraka i putevima keramičkih usnika, pruža najbolji okus i najveću moguću kvalitetu pare, a čak i najiskusniji korisnici ga svrstavaju na sam vrh!

  Druga velika prednost je izmjenjiva komora za grijanje, što znači da se unutarnji dijelovi uređaja nikada neće u potpunosti istrošiti, jer korisnik po potrebi može zamijeniti komoru za grijanje, a na izboru su tri vrste komora (konvekcijska komora, kondukcijska komora za bilje i komora od stakla / kvarca ). Uređaj je pogodan za bezbrižan rad na duže vrijeme.

  Fenix ​​2.0. odlikuje i vrhunska, prvoklasna baterija kapaciteta 4400mAh, dovoljna da prosječnom korisniku omogući korištenje uređaja najmanje 5 puta prije ponovnog punjenja. Punjenje uređaja gotovo je dvostruko brže od punjenja konkurentskih uređaja.

  Veliki dvostruki OLED ekran uređaja prikazuje sve što trebate znati – temperaturu, postavljenu temperaturu, razinu baterije i vrijeme za automatsko isključivanje, dok sustav korisniku omogućuje podešavanje svih spomenutih postavki. Unatoč brojnim postavkama, osnovna upotreba uređaja je vrlo jednostavna, stoga je Fenix ​​2.0. pogodan za sve koji žele imati jedan od najboljih vaporizera na tržištu.

  „Vaporizer Fenix ​​2.0. prema kvaliteti izrade i isparavanja lako možemo uvrstiti među vaporizere najvišeg cjenovnog razreda i najviše kvalitete, unatoč činjenici da je njegova cijena očigledno niža. To je zaista fenomenalan vaporizer, bez mana! ” Tim Vaporizer.si, 2019. godine

  Vaporizer 4. generacije = Tehnologija konvekcijskog grijanja

  Fenix ​​2.0. koristi metodu konvekcijskog grijanja ljekovitog bilja, što znači da je grijač postavljen ispod biljne komore. Topli zrak prolazi kroz bilje i ravnomjerno ga isparava. Pametni indikator i zaštitnik senzora sprječava izgaranje bilja tijekom isparavanja. Korišteni materijali su bezopasni za zdravlje i sigurni za upotrebu, čime u potpunosti zadovoljavaju zdravstvenu odgovornost proizvođača. Weecke osigurava njemačku kvalitetu i dizajn iz SAD-a.

  Unatoč mnogim sjajnim značajkama, Fenix 2.0. pruža najveći i najsavršeniji patentirani oblik zagrijavanja zraka AIR HEATING. To donosi nove rezultate kod isparavanja osušenog bilja. Učinkovita tehnologija podiže isparavanje na novu razinu. Gdje drugi vaporizeri podbacuju, Fenix ​​daje sjajne rezultate na svim temperaturama. Isparavanje je besprijekorno, bez izgaranja i uz savršen okus pare.

  Izmjenjiva komora za grijanje samo za Fenix ​​2.0.

  Fenix ​​2.0. jedan je od rijetkih vaporizera na tržištu s izmjenjivom unutarnjom komorom za grijanje. Štoviše – ne samo da se komora može jednostavno zamijeniti novom, možemo također odabrati između tri različite vrste komora za grijanje, pri čemu je kondukcijska komora za grijanje pogodna i za koncentrate. Tu je i konvekcijska komora (uključena u osnovni komplet), kao i staklena / kvarcna komora koja nudi malo drugačiji okus i gustoću pare.

  Pri kupnji se mogu naručiti različite komore za grijanje (uključujući i ostali pribor).

  Uživajte u dugim sesijama isparavanja uz moćnu bateriju

  Još jedna sjajna osobina uređaja je baterija. Ugrađena baterija od 4400 mAh omogućava vam isparavanje u prosjeku od 75 minuta nakon jednog punjenja. Litij-ionska baterija se puni vrlo brzo. Na taj način možete zaboraviti dosadno konstatno punjenja uređaja nakon nekoliko sesija korištenja.

  Brzo punjenje uređaja

  Punjenje traje oko 2,5 sata za razliku od drugih prijenosnih vaporizera koji zahtijevaju 4 sata ili više.

  Fenix ​​2.0. se puni pomoću priloženog USB kabela. Možete ga napuniti brzim punjačem 5V / 2A ili “fastloader-om” poput onog na najnovijim pametnim telefonima. Može se puniti i na USB utikaču računala, s uključenim kabelom (sporije). Punjenje korištenjem punjača različitih napona od propisanog može skratiti vijek trajanja uređaja ili baterije.

  Izolirani protok zraka

  Zračni je protok potpuno izoliran i odvojen od unutrašnjosti. To omogućava sigurno isparavanje jer su materijali izrađeni od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Inovativan rashladni sustav rashlađuje paru uprkos njenoj gustoći. Para je zahvaljujući jedinstvenom načinu grijanja zraka i odvojenom protoku zraka vrlo čistog i ugodnog ukusa.

  Proizvođač je u 2019. godini nadogradio usnik keramičkom unutarnjom oblogom, što je bila samo “točka na i” jer su dodatno poboljšali ionako vrhunski protok zraka, a proizvođač Weecke daje do znanja kako se Fenix ​​2.0. neprestano nadograđuje.

  4 zaslonska prikaza i precizne postavke

  Fenix ​​ima 2 zaslona, ​​oba s dvostrukim prikazom. Sada možete precizno prilagoditi vrijeme rada i željenu temperaturu grijanja.

  Do sada, prijenosni vaporizeri suhog bilja nisu omogućavali takvu kontrolu i nadzor temperature i vremena. Temperatura je podesiva do 1 ° C i doseže do 221 ° C. Bilo koja postavka vremena omogućuje vam da odredite trajanje sesije, stanja pripravnosti i isključenje grijanja.

  Dodaci i rezervni dijelovi za Fenix ​​2.0.

  Prilikom kupnje Fenix ​​2.0. uređaja, možete odabrati i razne praktične dodatke ili rezervne dijelove.

  Konvekcijska komora za grijanje već je uključena u osnovni set, no možda ćete se odlučiti za kupnju dodatne jer se preporučuje zamjena komore svakih nekoliko mjeseci. Konvekcijska komora izrađena je od nehrđajućeg čelika i nudi najbolju moguću kvalitetu pare.

  Staklena ili kvarcna komora za grijanje nudi nešto drugačiji okus i veću gustoću pare. Neki korisnici više vole konvekcijsku komoru, dok drugi preferiraju kvarcnu komoru, stoga vam toplo preporučujemo kupnju i testiranje. Nije uključena u osnovni komplet.

  Kondukcijska komora za grijanje djeluje na kombinirani način konvekcije i kondukcije, što znači da se bilje u komori zagrijava toplim zrakom sa strane i na sredini. Kondukcijska komora za grijanje pogodna je i za koncentrirana ulja i koncentrate. Nije uključena u osnovni komplet.

  Zidni USB adapter za Fenix ​​2.0. omogućuje brzo punjenje s 5V / 2A. Osnovni komplet dolazi samo s USB kabelom za punjenje, a zidni USB adapter se kupuje odvojeno. Ako koristite vlastiti adapter (sa pametnog telefona), provjerite ima li ispravni protok struje i napona. Ako ga kupite iz naše ponude, ispravnost je zagarantirana.

   

  THcleaner sredstvo za čišćenje – Sredstvo za čišćenje od 500 ml dolazi od kvalitetnog nizozemskog proizvođača i specijalizirano je za čišćenje isparivača, bongova i slavina. „Nanošenjem preko noći” savršeno odmašćuje i čisti ulja i smole svih biljaka s usnika, filtera i mreža za filtriranje. Količina bezopasnog sredstva za čišćenje dovoljna je za 1-2 godine upotrebe.

  Komplet od svih triju komora uključuje 1x konvekcijsku komoru za grijanje, 1x staklenu ili kvarcnu komoru za grijanje i 1x kondukcijsku komoru za grijanje (također za bilje / ulja / koncentrate) po nižoj cijeni od pojedinačne kupnje različitih komora za grijanje.

   

  Fenix ​​2.0 paket sadrži:

  • 1x  Fenix ​​2.0 uređaj.
  • 1x Titanska komora za bilje
  • 1x Alat za zamjenu komore
  • 1x Četka za čišćenje uređaja
  • 1x USB kabel
  • 1x Upute na hrvatskom jeziku (Eng i Njem)

  Dodatne informacije

  Specifikacije: Fenix 2.0. | Gun Metal barva | Prestižni konvekcijski vaporizer

  Zaslon

  Dvostruki zaslon

  Barva

  Crna, Metalno srebrna

  Uporabno za

  Bilje, Koncentrati, Ulja

  Nastavljiva temperatura

  Od 160 °C do 221°C

  Čas priprave

  Prostornina komore

  0,4 g

  Tip komore

  Konvekcijski

  ECA™ (Easy Care Airpath)

  Ne

  Čas polnjenja

  2 – 3 sata

  Avto izklop

  Podesivo vrijeme

  Dimenzije (mm)

  115 x 60 x 30

  Teža (g)
  Proizvajalec

  FENiX

  Garancija

  24 mjeseca

  Mnenja (0)

  Ocene Uporabnikov

  0.0 od 5
  0
  0
  0
  0
  0
  Napiši oceno

  Zaenkrat še ni ocen.

  Bodi prvi, ki bo ocenil “Fenix 2.0. | Gun Metal barva | Prestižni konvekcijski vaporizer”

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  | Vaporizer
  Logo
  Login/Register access is temporary disabled
  Primerjaj izdelke
  • Total (0)
  Primerjaj
  0