Brezplačni mlinček | Hitro Pošiljanje | Zastonj Poštnina nad 29€ | info@vaporizer.si

Davinci MIQRO – Osnovni komplet

Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 1
Primerjaj
9.5
EXPERT OCENAPoglej oceno

Davinci MIQRO je najnovejši in najmanjši vaporizer prestižne ameriške znamke Davinci. Tehnološko je izjemno dodelan, saj nudi skoraj vse prednosti svojega predhodnika Davinci IQ, kljub temu, da je kar 33% manjši in lažji! Na voljo je v Osnovnem kompletu in naprednem kompletu Raziskovalec (Explorer collection), ki pride z mnogimi dodatki.

Ni na zalogi.

159,90 

Ni na zalogi

Opis

DAVINCI MIQRO OSNOVNI KOMPLET

Davinci MIQRO je najnovejši in najmanjši vaporizer prestižne ameriške znamke Davinci. Tehnološko je izjemno dodelan, saj nudi skoraj vse prednosti svojega predhodnika Davinci IQ, kljub temu, da je kar 33% manjši in lažji! Na voljo je v Osnovnem kompletu in naprednem kompletu Raziskovalec (Explorer collection)

OPIS IZDELKA DAVINCI MIQRO OSNOVNI KOMPLET

Davinci MIQRO je najnovejši in najmanjši vaporizer prestižne ameriške znamke Davinci. Tehnološko je izjemno dodelan, saj nudi skoraj vse prednosti svojega predhodnika Davinci IQ, ter še druge izboljšave, kljub temu, da je kar 33% manjši in lažji!

Poleg izjemno elegantnega videza ga odlikuje tudi mnogo drugih izjemnih lastnosti, znan pa je po visoki ameriški kakovosti ter zelo okusni pari (ločena hlajena zračna pot) in Pametnem delovanju (Smart Path)T naprave. Davinci MIQRO lahko uporabljamo na tri različne načine. Če izberemo „Pametni način“ pa lahko izbiramo še med štirimi pametnimi nastavitvami, ki uporabniku resnično nudijo najboljšo možno izkušnjo uparjevanja, začetnikom in poznavalcem.

PREDSTAVITEV ZNAMKE DAVINCI

Davinci je že vrsto let znan kot ameriški proizvajalec kakovostnih in prestižnih prenosnih vaporizerjev. Prvi model je bil osnovni Davinci, ki je zaradi dobrega delovanja hitro zaslovel med vsemi navdušenci vaporizerjev. Sledil mu je model Davinci Ascent, prav tako uspešen. Zelo revolucionarne novosti pa so prišle z modelom Davinci IQ, sledila pa mu je manjša in zelo popularna verzija Davinci MIQRO. Vse naprave znamke Davinci so znane po visoki kvaliteti pare zelo dobrega okusa in vsesplošni visoki kakovosti.

INOVATIVEN NAČIN HLAJENJA ZRAČNE POTI IZ CIRKONIJA

Davinci MIQRO ima popolnoma ločen zračni prehod v obliki tube iz keramike in Cirkonija, ki jo lahko celo izvzamemo iz naprave. To pomeni, da se z zelišči meša le popolnoma svež in čeden zrak, ki se zaradi inovativne poti do ustnika oziroma inhalacije tudi popolnoma ohladi. Tuba zračne poti je izdelana iz Cirkonija, ki je material z največjo odpornostjo proti višji temperaturi in se uporablja tudi pri procesih hlajenja v jedrskih reaktorjih (brez heca – wiki). Tako Davinci Miqro zagotavlja resnično dobro ohlajeno paro.

DAVINCI MIQRO EDINSTVEN EKRAN

Nobena druga naprava, razen Davinci IQ in Davinci MIQRO, nima tako edinstvenega ekrana oziroma prikaza temperature. Številke se ne prikazujejo na majhnem ekranu, pač pa se izpisujejo kar na napravi s pomočjo led svetlobnih indikatorjev. Prikaz je zelo efektiven, hkrati pa naprava zaradi te lastnosti izgleda zelo futuristično.

NAČINI UPORABE – TEHNOLOGIJA PAMETNE POTI

Davinci MIQRO nudi možnost izbire med tremi hitrimi načini uporabe.

Prvi je „Precizni način“ (Precision mode), pri čemer je za delovanje vedno določena temperatura, uporabnik pa jo lahko viša ali niža. To je klasična vsakodnevna funkcija.

Drugi način je „Pospešeni način“(Boost mode), ki se uporablja za hitrejšo uporabo, kjer uporabnik ne želi ali nima časa uporabljati celotne seje uparjevanja, pač pa želi največ pare v najnižjem času.

Tretji način je „PAMETNI NAČIN“ (Smart Path mode), s tehnologijo pametne poti. Znotraj pametnega načina lahko izbiramo med štirimi pred-nastavljenimi variantami, ki omogočajo kar najboljšo možno izkušnjo uparjevanja.

Različne načine lahko s pomočjo aplikacije tudi spreminjamo, naprava pa si spremembe zapomni. V pametnem načinu, vaporizer skozi 10 minutno sejo sam uravnav paro in postopoma prilagaja temperaturo uporabniku.

RAZLIKA MED DAVINCI IQ IN NOVIM DAVINCI MIQRO

Davinci MIQRO je najnovejši član družine Davinci in nudi različne spremembe. Od vsakega uporabnika posebej pa je odvisno, ali je zanj boljši Davinci IQ ali Davinci MIQRO. Nekatere razlike so bolj očitne, druge manj.

Davinci IQ je večji, saj meri 4,19 x 9 x 2,34cm in tehta 142g. Ima menjalno 18650 baterijo, ki nudi 60-90minut povprečne uporabe, baterija pa se polni 3 ure. Svetlobni prikaz na napravi je večji, zato je izpisana celotna temperatura (trimestno število). Davinci IQ lahko povežemo z aplikacijo Android ali iOS.

Davinci MIQRO je 33% manjši, saj meri le 3,4 x 8 x 2,3cm in tehta le 104g, kljub majhnosti pa je obdržal vse vrhunske specifikacije. Ima menjalno 18350 (manjšo) baterijo, ki nudi 45 minut povprečne uporabe, baterija pa se hitro napolni v 1 uri. Zaradi majhnosti naprave se izpiše le enomestno število, vendar se števila hitro menjajo zato je prikaz zelo jasen. Davinci MIQRO ne moremo povezati z aplikacijo na pametnem telefonu.

MOŽNOST UPORABE LE POLOVICE KOMORE ZA ZELIŠČA

Uporabnik lahko komoro za zelišča napolni le do polovice ali 2/3, preostanek komore pa se zapolni z nastavljivim tesnilom grelne komore. Tako lahko uporabnik v komoro vstavi manj zelišč in kljub temu prejme zelo kakovostno paro, saj se zelišča zaradi tesnila izparevajo pravilno in enakomerno.

DAVINCI MIQRO MENJALNA BATERIJA

Davinci MIQRO nudi menjalno zmogljivo 18350 baterijo. Čeprav baterija zadostuje za 45 minut uporabe, lahko ima uporabnik vedno s seboj rezervno in se tako izogne neprijetni situaciji zaradi prazne baterije. Baterija se polni z Micro USB, ki je priložen v kompletu. Baterijo lahko tudi izvzamemo iz naprave in jo polnimo z zunanjim polnilcem. Baterija je sicer manjša, a se zato napolni zelo hitro saj za polnjenje zadošča že 1 ura, nakar jo lahko ponovno uporabimo.

2 LETNA GARANCIJA

Davinci MIQRO nudi dvoletno garancijo, ki ne velja za baterijo. Prvo leto se garancija ureja pri prodajalcu na www.vaporizer.si, nadaljnja leta pa neposredno pri proizvajalcu, zato je priporočljivo nakup naprave registrirati tudi na Davincijevi uradni strani (https://www.davincivaporizer.com/product-registration/)

DAVINCI MIQRO je na voljo v dveh paketih. Prvi je osnovni paket, kjer prejmete vse kar potrebujete za osnovno uporabo. Drugi pa je napredni paket Raziskovalec (Explorers collection), ki nudi še številne praktične dodatke.

V osnovnem paketu boste prejeli:

  • Naprava Davinci MIQRO (zagotovljeno najnovejša serija)
  • USB kabel za polnjenje
  • Podaljšan ustnik
  • Dodatno tesnilo za zelišča v komori
  • Čistilne palčke
  • Alkoholni robčki za čiščenje
  • Orodje za tlačenje
  • Navodila za uporabo
9.5EXPERT OCENA
Davinci MIQRO - Osnovni komplet
Davinci MIQRO je najnovejši in najmanjši vaporizer prestižne ameriške znamke Davinci. Tehnološko je izjemno dodelan, saj nudi skoraj vse prednosti svojega predhodnika Davinci IQ, kljub temu, da je kar 33% manjši in lažji! Na voljo je v Osnovnem kompletu in naprednem kompletu Raziskovalec (Explorer collection), ki pride z mnogimi dodatki. Ni na zalogi.
Hitrost priprave in uparjevanja
9.5
Zmogljivost baterije
9
Okus in Kakovost Pare
10

Dodatne informacije

Specifikacije: Davinci MIQRO – Osnovni komplet

Zaslon

Ne

Barva
Uporabno za
Nastavljiva temperatura

Od 176°C do 221°C

Čas priprave

Prostornina komore

0,2 g

Tip komore

Kondukcijski

ECA™ (Easy Care Airpath)

Ne

Čas polnjenja

1 – 2 uri

Avto izklop

Da

Dimenzije (mm)

79 x 34 x 23

Teža (g)

100

Proizvajalec
Garancija

5 let

Videoposnetki

Videoposnetki: Davinci MIQRO – Osnovni komplet

Mnenja (0)

Ocene Uporabnikov

0.0 od 5
0
0
0
0
0
Napiši oceno

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi, ki bo ocenil “Davinci MIQRO – Osnovni komplet”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

| Vaporizer
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Primerjaj izdelke
  • Total (0)
Primerjaj
0