Davinci IQ

Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 0
Primerjaj
9.5
EXPERT OCENAPoglej oceno

Davinci IQ. Na zalogi.

259,90  214,90 

Ni na zalogi

Opis

DAVINCI IQ

Davinci IQ je najpopularnejši vaporizer ameriške prestižne družine Davinci. Odlikuje ga visok IQ – Pametni načini uparjevanja. Ima veliko vrhunskih lastnosti, povežemo pa ga lahko tudi z aplikacijo na pametnem telefonu. Naprava je najvišje možne kakovosti in pride s kar 10 letno omejeno garancijo.

OPIS IZDELKA DAVINCI IQ

Davinci IQ je eden izmed najbolj prodajanih prestižnih prenosnih vaporizerjev v Ameriki, zelo popularen pa je tudi pri nas. Poleg izjemno elegantnega videza ga odlikuje tudi mnogo drugih izjemnih lastnosti, znan pa je po visoki ameriški kakovosti ter zelo okusni pari (ločena hlajena zračna pot) in pametnem delovanju (Smart Path) naprave. Davinci IQ lahko uporabljamo na tri različne pred-nastavljene načine, med katerimi izbiramo, ali pa napravo povežemo z aplikacijo za pametni telefon (Android ali iOS) ter s pomočjo pametnega telefona uravnavamo vse nastavitve. Proizvajalec je v kakovost zelo prepričan, saj nudi kar 10-letno omejeno garancijo.

PREDSTAVITEV ZNAMKE DAVINCI

Davinci je že vrsto let znan kot ameriški proizvajalec kakovostnih in prestižnih prenosnih vaporizerjev. Prvi model je bil osnovni Davinci, ki je zaradi dobrega delovanja hitro zaslovel med vsemi navdušenci vaporizerjev. Sledil mu je model Davinci Ascent, prav tako uspešen. Zelo revolucionarne novosti pa so prišle z modelom Davinci IQ, sledila pa mu je manjša in zelo popularna verzija Davinci MIQRO. Vse naprave znamke Davinci so znane po visoki kvaliteti pare zelo dobrega okusa in vsesplošni visoki kakovosti.

INOVATIVEN SISTEM HLAJENJA ZRAČNE POTI IZ CIRKONIJA

Davinci IQ ima popolnoma ločen zračni prehod v obliki tube iz keramike in Cirkonija, ki jo lahko celo izvzamemo iz naprave. To pomeni, da se z zelišči meša le popolnoma svež in čeden zrak, ki se zaradi inovativne poti do ustnika oziroma inhalacije tudi popolnoma ohladi. Tuba zračne poti je izdelana iz Cirkonija, ki je material z največjo odpornostjo proti višji temperaturi in se uporablja tudi pri procesih hlajenja v jedrskih reaktorjih (brez heca – wiki ). Tako Davinci IQ zagotavlja resnično dobro ohlajeno paro.

EDINSTVEN EKRAN

Nobena druga naprava, razen Davinci IQ in Davinci MIQRO, nima tako edinstvenega ekrana oziroma prikaza temperature. Številke se ne prikazujejo na majhnem ekranu, pač pa se izpisujejo kar na napravi s pomočjo led svetlobnih indikatorjev. Prikaz je zelo efektiven, hkrati pa naprava zaradi te lastnosti izgleda zelo futuristično.

NAČINI UPORABE – TEHNOLOGIJA PAMETNE POTI

Davinci IQ nudi možnost izbire med tremi hitrimi načini uporabe.

Prvi je „Precizni način“ (Precision mode), pri čemer je na napravi vedno izpisana temperatura, uporabnik pa jo lahko viša ali niža. To je klasična vsakodnevna funkcija.

Drugi način je „Pospešeni način“(Boost mode), ki se uporablja za hitrejšo uporabo, kjer uporabnik ne želi ali nima časa uporabljati celotne seje uparjevanja, pač pa želi največ pare v najnižjem času.

Tretji način je „PAMETNI NAČIN“ (Smart Path mode), s tehnologijo pametne poti. Znotraj pametnega načina lahko izbiramo med štirimi pred-nastavljenimi variantami, ki omogočajo kar najboljšo možno izkušnjo uparjevanja.

Različne načine lahko s pomočjo aplikacije tudi spreminjamo, naprava pa si spremembe zapomni. V pametnem načinu, vaporizer skozi 10 minutno sejo sam uravnav paro in postopoma prilagaja temperaturo uporabniku.

RAZLIKA MED DAIVINCI IQ IN NOVIM DAVINCI MIQRO

Davinci MIQRO je najnovejši član družine Davinci in nudi različne spremembe. Od vsakega uporabnika posebej pa je odvisno, ali je zanj boljši Davinci IQ ali Davinci MIQRO.
Nekatere razlike so bolj očitne, druge manj.

Davinci IQ je večji, saj meri 4,19 x 9 x 2,34cm in tehta 142g. Ima menjalno 18650 baterijo, ki nudi 60-90minut povprečne uporabe, baterija pa se polni 3 ure. Svetlobni prikaz na napravi je večji, zato je izpisana celotna temperatura (trimestno število). Davinci IQ lahko povežemo z aplikacijo Android ali iOS.

Davinci MIQRO je 33% manjši, saj meri le 3,4 x 8 x 2,3cm in tehta le 104g, kljub majhnosti pa je obdržal vse vrhunske specifikacije. Ima menjalno 18350 (manjšo) baterijo, ki nudi 45 minut povprečne uporabe, baterija pa se hitro napolni v 1 uri. Zaradi majhnosti naprave se izpiše le enomestno število, vendar se števila hitro menjajo zato je prikaz zelo jasen. Davinci MIQRO ne moremo povezati z aplikacijo na pametnem telefonu.

DAVINCI IQ MENJALNA BATERIJA

Davinci IQ nudi menjalno zmogljivo 18650 baterijo. Čeprav baterija zadostuje za 60-90minut uporabe, lahko ima uporabnik vedno s seboj rezervno in se tako izogne neprijetni situaciji zaradi prazne baterije. Baterija se polni z Micro USB, ki je priložen v kompletu. Baterijo lahko tudi izvzamemo iz naprave in jo polnimo z zunanjim polnilcem.

10 LETNA GARANCIJA

Malo je proizvajalcev, ki svojim izdelkom tako zaupajo, da nudijo kar 10 letno omejeno garancijo. Davinci je prestižna ameriška znamka zelo visoke kakovosti, zato si to lahko privošči. Prvo leto se garancija ureja pri prodajalcu na www.vaporizer.si, nadaljnja leta pa neposredno pri proizvajalcu, zato je priporočljivo nakup naprave registrirati tudi na Davincijevi uradni strani (https://www.davincivaporizer.com/product-registration/)

V paketu boste prejeli:

 • 1x Naprava Davinci IQ (zagotovljeno najnovejša serija)
 • 1x Orodje za obesek za ključe
 • 1x Obesek za ključe
 • 1x Micro USB polnilni kabel
 • 1x Krtačka za čiščenje
 • 9x Čistilne palčke
 • 1x – 10 mm adapter za vodne pipe ali bong (ali ustnik)
 • 1x Baterija 18650, 3500 mAh
 • 1x Zatesnjena posoda za prenašanje zelišč
 • 1x Navodila za uporabo
9.5EXPERT OCENA
DAVINCI IQ
Davinci IQ. Na zalogi.
Hitrost priprave in uparjevanja
9.5
Zmogljivost baterije
9.5
Okus in Kakovost Pare
10

Dodatne informacije

Specifikacije: Davinci IQ

Zaslon

Ne

Barva
Uporabno za
Nastavljiva temperatura

Od 176°C do 221°C

Čas priprave

Prostornina komore

0,3 g

Tip komore

Kondukcijski

ECA™ (Easy Care Airpath)

Ne

Čas polnjenja

180 min

Avto izklop

Ne

Dimenzije (mm)

90 x 42 x 24

Teža (g)

145

Proizvajalec
Garancija

10 let

Videoposnetki

Videoposnetki: Davinci IQ

Mnenja (0)

Ocene Uporabnikov

0.0 od 5
0
0
0
0
0
Napiši oceno

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi, ki bo ocenil “Davinci IQ”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

| Vaporizer
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Primerjaj izdelke
 • Total (0)
Primerjaj
0