Brezplačni mlinček | Hitro Pošiljanje | Zastonj Poštnina nad 29€ | info@vaporizer.si

Ascent Da Vinci

Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 0
Primerjaj
9
EXPERT OCENAPoglej oceno

Ascent DaVinci je eden izmed najbolj zmogljivih prenosnih vaporizerjev na svetu. Vaporizer (uparjevalnik, vaporizator) je nova različica DaVincija, ki v manjši obliki nudi mnoge izboljšave lastnosti in funkcij.
Predviden rok dobave po oddaji naročila: 1 teden

229,90 

Počisti

Opis

AscentAscent DaVinci Vaporizer | Predstavitev

Ascent DaVinci Vaporizer je nov model DaVinci vaporizerja z mnogimi izboljšavami in boljšimi komponentami. Poleg odličnih karakteristik naprave se lahko pohvali z edinstvenim in privlačnim dizajnom. DaVinci je znan kot kompakten, zmogljiv »all in one« vaporizer, ki je hkrati eden izmed najboljših in najpogosteje uporabljanih vaporizerjev v ZDA, poleg njegovega predhodnega modela DaVinci.
Notranja grelna pečica je sestavljena iz nerjavečega jekla, ki nudi hiter prenos energije, učinkovito segrevanje in kvalitetno paro. 3 Litijeve Ion baterije pa nudijo 13,5 Volta in dovolj energije, da bo vaš DaVinci pri normalni uporabi zdržal tudi več kot eno uro!
Z mnogimi funkcijami, kot so digitalni nadzor temperature, notranja shramba za zelišča, vzdržljiva in fleksibilna slamica (ustnik), dvojni predalček za zelišča, avtomatski izklop po 10 minutah neuporabe (zaščita proti pozabljivosti), je to vodilni prenosni vaporizer , ki na testih in primerjavah prejme le najvišje ocene.

Ascent DaVinci Vaporizer | Kompakten a zmogljiv

Davinci Ascent je očitno manjši od prejšnjega modela DaVinci-ja. Kljub temu je ohranil vse dobre lastnosti naprave, nekatere funkcije in značilnosti pa so bile kljub manjši verziji novega modela, še izboljšane.  Zunanje ohišje predstavlja ergonomsko obliko in dotik, kar nudi še dodatno zaščito notranjim komponentam.

DaVinci Vaporizer | Hitrost segrevanja & Avtomatičen izklop ob pozabi

Ker so komponente segrevanja iz nerjavečega jekla, vaporizer nudi širok izbor želene temperature v pečici, povprečen čas segrevanja zelišč in priprave na inhalacijo je le 1 minuta in 30 sekund.
Varnostni sistem pa bo napravo sam izklopil ob nespremenjeni uporabi 10 minut, ter tako preprečil izpraznitev baterije ali pregrevanje naprave.

V kompletu Ascent DaVinci boste prejeli

  • Ascent DaVinci vaporizer
  • Baterijski adapter
  • Orodja za čiščenje
  • 3x Dodatne filtrirne mreže
  • 2x Predalček za olja (npr. za tekočino elektronskih cigaret)
9EXPERT OCENA
Ascent Da Vinci
Ascent DaVinci je eden izmed najbolj zmogljivih prenosnih vaporizerjev na svetu. Vaporizer (uparjevalnik, vaporizator) je nova različica DaVincija, ki v manjši obliki nudi mnoge izboljšave lastnosti in funkcij. Predviden rok dobave po oddaji naročila: 1 teden
Hitrost priprave in uparjevanja
9
Zmogljivost baterije
8.5
Okus in Kakovost Pare
9

Dodatne informacije

Specifikacije: Ascent Da Vinci

Zaslon

Da

Barva
Uporabno za
Nastavljiva temperatura

Od 176°C do 221°C

Čas priprave

Prostornina komore

0,3 g

Tip komore

Hibridni

ECA™ (Easy Care Airpath)

Ne

Čas polnjenja

60 minut

Avto izklop

Da

Dimenzije (mm)

113 x 56 x 26

Teža (g)

192

Proizvajalec
Garancija

24 mesecev

Videoposnetki

Videoposnetki: Ascent Da Vinci

You may also like…

| Vaporizer
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Primerjaj izdelke
  • Total (0)
Primerjaj
0