Brezplačni mlinček | Hitro Pošiljanje | Zastonj Poštnina nad 29€ | info@vaporizer.si

Arizer Air

Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 2
Primerjaj
9
EXPERT OCENAPoglej oceno

Arizer Air je najpopularnejši model proizvajalca Arizer (Solo, Extreme Q..), ki je na evropski trg prišel v začetku leta 2015, ter prejel mnogo pohval in pozitivnih opisov. Mnenje mnogih uporabnikov je, da je Arizer Air še vedno najboljši oziroma eden izmed najboljših prenosnih vaporizerjev.

Rok dobave: 7-14 delovnih dni

Ni na zalogi.

259,90 

Ni na zalogi

Opis

Arizer Air SlovenijaArizer Air | Predstavitev izdelka

Arizer Air je popolnoma nov model proizvajalca Arizer (Solo, Extreme Q..), ki je na evropski trg prišel v začetku leta 2015, ter prejel mnogo pohval in pozitivnih opisov. Mnenje mnogih uporabnikov je, da je Arizer Air še vedno najboljši oziroma eden izmed najboljših prenosnih vaporizerjev.
Izjemno kompakten, lahek, preprost za uporabo, vzdržljiv in diskreten so lastnosti, ki kar najbolje opišejo Arizer Air. Vaporizer pride z visoko-kakovostnimi keramičnimi grelnimi elementi, steklenimi dodatki najvišje kakovosti, zmogljivo litijevo baterijo, ki se hitro napolni in jo je moč brez težav zamenjati!
Arizer Air nudi kar eno uro nemotene uporabe, preden je treba ponovno napolniti baterijo. Uporabljamo ga lahko med samim polnjenjem baterije, v kolikor pa imamo s seboj polno rezervno baterijo, pa jo lahko hitro zamenjamo na terenu.
V kompletu prejmete poleg baterije in ostalih dodatkov tudi silikonski ovitek, ki bo vaš vaporizer varoval med morebitnimi udarci ali padcem ter prenosno torbico, v katero lahko spravite tudi rezervno baterijo in steklene dodatke.

Arizer Air | Velikost

Vaporizer Arizer Air je visok le 12,2 cm, premera le2,9 cm. Majhnost in kompaktnost tega vaporizerja omogočata, da ga je moč spraviti v vsak žep, med držanjem v dlani pa ne izstopa, kar pomeni da je sama uporaba precej diskretna.

Arizer Air | Zaščita pred poškodbami

Vaporizer je izdelan iz kakovostnih in vzdržljivih materialov, ki niso občutljivi na udarce in praske. Trd zunanji oklep skrbi za zaščito pred običajnimi poškodbami, vrhnji (plastični) del vaporizerja pa skrbi za hlajenje naprave. Tudi notranjost je narejena stabilno in vzdržljivo.
Prednost pa je dodatni silikonski ovitek, ki bo vašo napravo varoval pred vsemi poškodbami. Bel silikonski ovitek prejmete v kompletu skupaj z napravo, dodatno pa lahko kupite ovitke različnih barv.

Arizer Air | Gretje naprave

Arizer Air se na delovno temperature segreje v 1-2 minutah, odvisno od želene temperature. Vaporizer Air ima možnost prestavljati med 5 različnimi nivoji temperature:
Nivo 1 (Modra) – 180°C
Nivo 2 (Bela) – 190°C
Nivo 3 (Zelena) – 200°C
Nivo 4 (Oranžna) – 205°C
Nivo 5 (Rdeče) – 210°C
Naprava ima vgrajen varnostni mehanizem, ki napravo sam izključi po 10 minutah uporabe. Optimiziran grelni system vam bo omogočil uživanje ob okusih in aromah vaših najljubših zelišč.

V kompletu Arizer Air boste prejeli:

Širok spekter delov in dodatkov za Arizer Air vam omogoča več različnih načinov uporabe, ki bodo prišli prav v različnih situacijah.

– Naprava Arizer Air
– Baterija
– Polnilec z evropskim vtičem
– 2x steklen difuzor
– Steklena posoda za aromatiziranje prostora
– Prenosna torbica
– Bel zaščitni silikonski ovitek
– Tlačilno & mešalno orodje iz nerjavečega jekla

9EXPERT OCENA
Arizer Air
Arizer Air je najpopularnejši model proizvajalca Arizer (Solo, Extreme Q..), ki je na evropski trg prišel v začetku leta 2015, ter prejel mnogo pohval in pozitivnih opisov. Mnenje mnogih uporabnikov je, da je Arizer Air še vedno najboljši oziroma eden izmed najboljših prenosnih vaporizerjev. Rok dobave: 7-14 delovnih dni Ni na zalogi.
Hitrost priprave in uparjevanja
8.5
Zmogljivost baterije
9
Okus in kakovost pareOkus in kakovost pare
9.5

Dodatne informacije

Specifikacije: Arizer Air

Zaslon

Da

Barva
Uporabno za
Nastavljiva temperatura

Od 180°C do 210°C

Čas priprave

Prostornina komore

0.15 g

Tip komore

Hibridni

ECA™ (Easy Care Airpath)

Ne

Čas polnjenja

2 – 3 ure

Avto izklop

Da

Dimenzije (mm)

122 x 29

Teža (g)

90

Proizvajalec
Garancija

24 mesecev

Videoposnetki

Videoposnetki: Arizer Air

You may also like…

| Vaporizer
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Primerjaj izdelke
  • Total (0)
Primerjaj
0