Brezplačni mlinček | Hitro Pošiljanje | Zastonj Poštnina nad 29€ | info@vaporizer.si

Adventurer

Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 0
Primerjaj
9
EXPERT OCENAPoglej oceno

Na zalogi v gun metal barvi.
159,90€
 akcijska cena le 139,90€ + Brezplačna poštnina 


– Vodni filter Adventurer v akciji. 24,90€ 19,90€

 

139,90 

Ni na zalogi

Opis

Adventurer

Vaporizer Adventurer – nov, edinstven in domiselno zasnovan prenosni vaporizer,

naložen z mnogo uporabnimi funkcijamivaporizer-adventurer

Predstavljamo vam najnovejši sorodni vaporizer priljubljenega Focusvape PRO, ki ponuja vse in še več, kar si bi izkušeni uporabniki želeli – vaporizer Adventurer.
Vaporizer Adventurer je eden izmed prvih vaporizerjev na trgu, ki imajo vgrajen vodni filter oz. H2O ustnik. Izkušnjo uparjevanja naredi še toliko bolj prijetno.
Vodni filter je v napravi vgrajen – zato so tradicionalne vodne pipe za vaporizer preteklost! Tak način omogoča še tako diskretno opcijo, ki jo doslej še niste videli.

Si pripravljen na novo avanturo?

Visokokakovostna premium naprava pride z vsemi potrebnimi dodatki, ki jih potrebujete za osnovno uparjevanje. Vsekakor pa nudimo tudi rezervne in dodatne dele za napravo, ki jih lahko kadarkoli naročite.

OLED ekran, menjava baterije, sistem vibriranja, ogromna keramična grelna komora, do stopinje natančna regulacija temparature, vgrajen vodni filter in še in še več.
Kot pri sorodnih napravah (Focuvape, Focusvape PRO) ima tudi Adventurer visoko zmogljivo menjalno baterijo Samsung/LG (1865), katera se polni hitro preko USB kalba ali zunanjega polnilca (*zunanji polnilec ni priložen). Ima široko temperaturno skalo vse od 80°C pa do 240°C, kar zmore le nekaj prenosnih vaporizerjev.

ADVENTURER VGRAJEN VODNI FILTER

Prvi vaporizer na trgu, ki ima že v osnovi vgrajen vodni filter. Ta je diskretno nameščen v napravi, med samo uporabo se vidi skozi manjše okence, pri katerem je tudi ves čas prižgana nepogrešljiva zelena led lučka, katera pripomore pri že tako neverjetno elegantnem videzu naprave. Prednost pred drugimi je tudi v tem, da zaradi naprednega sistema je vodni filter vgrajen tako, da se vodavgrajen-vodni-filter

v njem ne more politi ali pronicati v napravo.

Uporaba:
Odstranimo zgornjo silikonsko zaščito in magnetna vratca, ki se nahajajo na dnu naprave. Potisnemo vodni filter iz naprave – ga napolnimo z zelo majhno količino vode, ga vstavimo v napravo in namestimo ustnik. Lahko izbirate med navadnim Pyrex ustnikom (podobnim, kot pri sorodni napravi Focusvape) ali ravnim ”stealth” ustnikom. Na spodnjem delu naprave še dodajte poljubna suha zelišča. Naprava se vključi pri 3-kratnem pritisku gumba – nastavite temperaturo  – in ste že pripravljeni za nepozabno avanturo!

VELIKA GRELNA KOMORA

Na dnu naprave Adventurer je ogromna grelna komora, kot je še pri prenosnih vaporizerjih niste videli. Njena oblika pa omogoča, da se vsebina uparjuje enakomerno.

NASTAVITEV TEMPERATURE

Adventurer uporabnikom zagotavlja natančno nastavitev temperature z OLED ekranom. Temperaturna skala omogoča široko paleto za uporabnike – nastavitve vse od 80°C pa do 240°C  – omogoča, da najdete svojo sladko točko. Za uporabnike, ki uživajo v toplejšem načinu uparjevanja, pa je način z vgrajenim vodnim filtrom še toliko bolj priljubljen, saj ta onemogoči draženje pri visokih temperaturah.
Vodni filter ohladi paro in medtem ohranja naravne arome zelišč, zato je odličen tudi za tiste, ki jim je prioriteta naravna aroma.

ADVENTURER VIBRACIJA

Adventurer uporabnika na pripravljenost opozori kar z vibriranjem. Precej praktična lastnost, ki si je poleg Focusvape-a ne prislužuje skoraj nobena Adventurer vibracijadruga naprava na trgu. Ko se zelišča v napravi segrejejo na želeno temperaturo, naprava zavibrira. Ta lastnost z uporabo naprave doma pred kavčem morda ni najbolj nujna, a pride še kako prav pri zunanji oziroma terenski uporabi.

STEKLEN PYREX USTNIK

Ustnika, s tako učinkovitim sistemom filtriranja in Pyrexovega stekla, še nismo videli. Kombinacija zlate kovine in stekla naredi ustnik tudi vizualno privlačen, zaradi preprostega navoja, pa so sestavni deli na notranji strani ustnika preprosto dostopni. V notranjosti je sestavljen na način dvojne ali trojne filtracije na način fina mrežica + keramični filter + groba mrežica. Zaradi ustnika je para še toliko bolj prijetno ohlajena.

ZUNANJOST NAPRAVE

Adventurer ima značilno ”škatlasto” obliko, ki je med vejperji še toliko popularna. Naprava se odlično prilega v roko in omogoča diskretno uporabo vodnega filtra, kot je še ni bilo.
Prihaja v treh barvah: črna, modra in elegantno siva, ob sami uporabi pa ima vklopljeno zeleno led lučko, katera naredi napravo še toliko bolj atraktivno.

ZMOGLIVA BATERIJA

Kljub dobri zmogljivosti baterije pri osnovni Focusvape napravi, ima aDVENTURER zmogljivejši sistem, ki omogoča uporabo najzmoglivejše  Samsungove / LG 18650 baterij, s kar 3200mAh kapacitete.

Večina konkurenčnih vaporizerjev ima integrirano baterijo, ki s časom izgubi del moči, hkrati pa se lahko zgodi, da je naprava prazna, ravno ko jo najbolj potrebujete.  Menjava baterije v vaporizerju je bila dolga leta le želja, vsi pa smo vedeli, da bo razvoj tehnologije slej kot prej omogočil menjavo in slutili, da bo to predstavljalo manjšo revolucijo na področju prenosnih vaporizerjev. Focusvape se lahko pohvali s preprosto menjavo originalne Samsung baterije, rezervno pa lahko naročite že pri nakupu naprave ter naknadno na vaporizer.si

ADVENTURER POLNENJ

Adventurer lahko polnimo na dva načina, z zunanjim polnilcem (*ni priložen) ali pa s skritim Micro USB vhodom.

Tako polnilec kot naprava, bosta napolnjeno baterijo sporočila s spremembo led luči v zeleno.

DODATKI IN REZERVNI DELI ZA ADVENTURER

Pri samem naročilu je moč naročiti mnogo dodatkov ali pa rezervnih delov. Pri tem upoštevajte, da so nekateri izmed dodatkov že v osnovnem samsung-18650-3200mah-batterypaketu, a so zaradi obrabljivosti tudi v dodatni ponudbi.

Baterija Samsung – Adventurer nudi možnost menjave baterije, zato je napolnjena rezervna baterija v žepu vedno dobra ideja. Baterija je original 18650 Samsung, 3200mAh.ustnik

Ustnik/nastavek – Klub popolnosti Adventurerjevega ustnika s prvovrstno Pyrex stekleno konico, nekateri uporabniki raje inhalirajo skozi gumiran mehkejši ustnik, kot skozi steklen nastavek. Hkrati pa vas lahko lasten silikonski ustnik brani pred bacili, v kolikor napravo med uporabo s kom delite.

Zunanji Polnilec Adventurer – V kolikor ne želite naprave polniti le prek USB polnilnega kabla, lahko dodatno naročite zunanji polnilec, v katerega kar vstavite baterijo, za lažje polnjenje. Polnilec pride z 1m kabla in evropskim vtičem.Čiščenje vaporizerja Krtačka in Tlačilka

Rezervni ustnik – Stekleni del ustnika je narejen iz kakovostne Pyrex steklovine. V osnovnem paketu je priložen 1 rezervni ustnik, z obkljukanjem tega dodatka lahko naročite dodatnega.

Krtačka & Tlačilka – Tlačilno orodje/tlačilka je sestavljena iz nerjavečega jekla in je masivnejša od vseh konkurenčnih, z dovolj širokim držalom za močan prijem. Krtačka pa je le krtačka, dovolj dolga da jo lahko uporabnik preloži na pol za enostavnejše krtačenje.thcleaner

Čistilo THcleaner – Čistilo 500ml prihaja od kakovostnega Nizozemskega proizvajalca in je specializirano za čiščenje vaporizerjev, bongov in pip. Z “namakanjem čez noč” odlično razmasti in očisti olja ter smole vseh zelišč iz ustnika, filtra in filtrirnih mrežic. Količina nenevarnega čistila zadostuje za 1-2 leti.

V osnovnem kompletu ADVENTURER boste prejeli:

1* Adventurer naprava
1* Original LG 2500mAh baterija
1* Micro USB polnilni kabel (5pin)
1* Ustnik s steklenim vrhom
1* Diskretni ustnik
1* Mrežica za zelišča
1* Krtačka, tlačilno orodje in pinceta
1* Navodila za uporabo (Slo, Ang, Nem, Špa, Fr)

paket-adventurer

9EXPERT OCENA
Adventurer
Na zalogi v gun metal barvi. 159,90€ akcijska cena le 139,90€ + Brezplačna poštnina  - Vodni filter Adventurer v akciji. 24,90€ 19,90€  
Hitrost priprave in uparjevanja
9
Zmogljivost baterije
9.5
Okus in Kakovost Pare
9

Dodatne informacije

Specifikacije: Adventurer

Zaslon

Da

Barva
Uporabno za
Nastavljiva temperatura

Od 80°C do 240°C

Čas priprave

Prostornina komore

0.15 g

Tip komore

Hibridni

ECA™ (Easy Care Airpath)

Ne

Čas polnjenja

2 h

Avto izklop

Da

Dimenzije (mm)

137 × 55 × 23

Teža (g)

190

Garancija

12 mesecev

Videoposnetki

Videoposnetki: Adventurer

| Vaporizer
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Primerjaj izdelke
  • Total (0)
Primerjaj
0