Svetovanje: info@vaporizer.si (24/7) | Naročanje: 040 585 215 (09.00-18.00) | Vaporizerji so za suha zelišča. Elektronskih cigaret/tekočin ne prodajamo.

Fenix 2.0 | Vaporizer 2018 – AIR HEATING

Vaporizer Vaporizator Fenix 2.0
Vaporizer Vaporizator Fenix 2.0Fenix 2.0 Črna barva blackFenix 2.0 Črna barva VaporizerFenix 2.0 Ustnik vaporizatorFenix 2.0 Vaporizer KompletVaporizer Fenix 2.0 z menjalno Grelno KomoroFenix 2.0 VaporizerFenix 2.0. Gun Metal barvaFenix 2.0. Menjalna Konvekcijska komoraFenix Ustnik RezervniVaporizer Fenix Suha Zelišča

Fenix 2.0 | Vaporizer 2018 – AIR HEATING

2 Reviews

Fenix 2.0. je revolucionaren 2018 vaporizer z tehnologijo zračnega segrevanja ali konvekcije.
Izjemno močna baterija, 2 velika ekrana, menjalna grelna komora in še več vrhunskih specifikacij.
199,90€ sedaj le 179,90 + brezplačna poštnina

5 out of 5 based on 2 customer ratings
199,90  179,90 

Na zalogi

Izberi Barvo

Izberite želeno barvo naprave, sicer bomo poslali naključno.

Po želji lahko naročiš dodatke

Preden izdelek dodaš v košarico, lahko izbereš še druge praktične dodatke ali rezervne dele (poleg priloženih) in ga nato dodaš.
NOV IZDELEK – DODATKI BODO NA VOLJO V OKTOBRU 2018

Opis izdelka

Fenix 2.0 Predstavitev

Fenix 2.0. je na trgu komaj od poletja 2018 in je že postal znan kot eden izmed najbolj inovativnih vaporizerjev na trgu. Je eden izmed prvih prenosnih vaporizerjev, z najnovejšo tehnologijo zračnega segrevanja.

Created with GIMP

Konvekcijska tehnologija gretja suhih zelišč je način zračnega segrevanja, katerega lahko najdemo med najnovejšimi namiznimi vaporizerji in novimi prenosnimi vaporizerji višjega cenovnega razreda.

Proizvajalec in profesionalec Weecke je presenetil trg z visokokvalitetnim naprednim prenosnim vaporizerjem Fenix 2.0. z “airheathing” tehnologijo 4. generacije. Fenix 2.0. definirajo neverjetne lasnosti kot so konvekcijski način gretja, 4400 mAh baterija, 2 ekrana – 4 prikazi ter precizno nastavljiva čas in temperatura. Povrh tega ima še menjalno komoro za suha zelišča.

Vaporizer 4. generacije

Fenix 2.0. uporablja način konvekcijskega gretja zelišč, kar pomeni, da je grelno telo nameščeno pod komoro za zelišča. Topel zrak potuje skozi zelišča in jih enakomerno upari. Pametni indikator in senzorčni protektor pa poskrbita, da med uparjevanjem ne pride do žganja zelišč. Uporabljeni materiali so neškodljivi za zdravje in varni za uporabo, s tem proizvajalec v celoti izpolnjuje svojo zdravstveno odgovornost. Weecke zagotavlja Nemško kakovost, designed in USA.

Konvekcijska tehnologija gretja

Kljub številnim odličnim lastnostim naprave Fenix 2.0. je največja in najbolj genialna patentirana oblika zračnega segrevana AIR HEATING® . To prinaša nove rezultate pri izparjevanju suhih zelišč. Učinkovita tehnologija zagotavlja vaporizacijo na novi ravni. Kjer drugi vaporizerji padejo, Fenix zagotavlja odlične rezultate pri vseh temperaturah. Izhlapevanje brez izgorevanja je brezhibno in nudi popoln okus pare.

Uživaj v dolgih sejah vaporiziranja z močno baterijo

Naslednja brilijantna lasnost naprave je baterija. Vgrajena 4400 mAh baterija vam omogoča, da vaporizacija traja povprečno 75 minut po enem polnjenju. Litij-ionska baterija se polni zelo hitro. Zato se lahko poslovite od nadležnea neprestanega polnjenja naprave že po parih sejah.

Hitro polnjenje naprave

Polnjenje traja približno 2,5 ure. Medtem, ko drugi prenosni vaporizerji zahtevajo 4 ure ali več.

Fenix 2.0. se polni s priloženim USB kablom. Polnite ga lahko s 5V/2A hitrim polnilcem oz. s “quickloaderjem”, kot ga imajo najnovejši pametni telefoni. Polni se lahko tudi na računalniškem USB vtiču, s priloženim kablom (počasneje).
Polnjenje z polnilci drugačne napetosti, kot je predpisano, lahko zmanjšajo življensko dobo naprave ali baterije.

Izolirana zračna pot

Zračna pot je v celoti izolirana in ločena od notranjosti. To omogoča varno vaporiziranje, saj so materiali narejeni iz visoko-kvalitetnega nerjavečega jekla.
Inovativen sistem hlajenja ohladi paro kljub njeni gostoti. Para je zaradi edinstvenega načina zračnega segrevanja in ločene poti zraka, zelo čistega in prijetnega okusa.

4 prikazi na ekraanu in precizne nastavitve

Fenix ima 2 zaslona, oba z dvema prikaza. Sedaj lahko precizno nastavljate čas delovanja in želeno temperaturo segrevanja.

Prenosni vaporizerji suhih zelišč do sedaj še niso omogočali takšnega nadzora in kontrole nad temperaturo in časom. Temperatura je nastavljiva do 1°C natančno in sega do 220°C.

Poljubne nastavitve časa omogočajo nastavitev trajanja seje, stanja pripravljenosti in izklopa gretja.

Paket Fenix 2.0. vsebuje:

1* napravo Fenix 2.0.
1* Komora za zelišča iz titana
1* Pripomoček za menjavo komore
1* Krtačka za čiščenje naprave
1* USB kabel
1* Navodila v Slovenščini (ter And, Nem)

 

Video predstavitev Fenix 2.0.(V nemškem jeziku – Slovenska video predstavitev v izdelavi):

Sprejmem uporabo piškotkov & Shranjevanje podatkov GDPR & Sem starejši/a od 18 let.

- Dovoljujem uporabo piškotkov (Preberi več) - Sprejmem shranjevanje podatkov (piškotki, skripte) po zakonodaji GDPR - Star sem več kot 18 let

Zapri