Brezplačni mlinček | Hitro Pošiljanje | Zastonj Poštnina nad 29€ | info@vaporizer.si

VOLCANO SOLID VALVE SET BALONOV

Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 0
Primerjaj

Set balonov za namizni vaporizer Volcano

Opis

Volcano Solid Valve set balonov za Storz and Bickel namizne vaporizerje vam ponujamo, saj se baloni po velikokratni uporabi zrabijo ali pa se strgajo, vam ponujamo dodatno naročilo rezervnih balonov.

VOLCANO SOLID VALVE SET BALONOV

Solid Valve je komplet vseh potrebščin za uporabo nemškega prestižnega vaporizerja Volcano Classic ali Volcano DIGIT. Solid Valve je namenjen izkušenim in naprednim uporabnikom, ki si lahko s kompletom Solid Valve izdelajo lastne poljubno velike balone. Poleg Solid Valve obstaja še Easy Valve, ki ima drugačne prednosti in je namenjen začetnim uporabnikom.

OPIS IZDELKA SOLID VALVE KOMPLET ZA VOLCANO

Volcano od Storz & Bickel (Nemčija) je znan po tem, da je najbolj kakovosten in po mnenju mnogih tudi najbolj prestižni namizni vaporizer na trgu. Nemški proizvajalec z 15-letno tradicijo izdelovanja in razvijanja vaporizerjev, je poskrbel, da je izdelek sestavljen iz najbolj kakovostnih materialov in delov, posledično pa nudi paro najvišje možne kakovosti, ki nudi neopisljive užitke pri inhaliranju na balon. Izbirate lahko med dvema kompletoma vaporizerja Volcano. Easy Valve, katerega prednost je preprostost uporabe (preprosta sklopka z balonom), ter Solid Valve, namenjen naprednim uporabnikom, ki želijo določati velikost uporabljenega balona (nekoliko težji način uporabe). Volcano uporablja sistem polnjenja balonov/vrečk, ki uporabnika ne vežejo k zadrževanju ob sami napravi, saj je balon prenosljiv. Sistem z balonom pare se je izkazal kot najbolj učinkovit, hkrati pa je zelo primeren za kakšne zabave ali druženja, saj ga lahko uporablja večje število ljudi.

VOLCANO SOLID VALVE SET BALONOV

Preprostost uporabe je ena izmed prednosti vseh Volcano vaporizerjev. S kompletom Solid Valve si lahko uporabnik pripravi balone po lastnih željah. Ustnik se nikoli ne izrabi in ga ni treba zavreči, saj lahko pri kompletu Solid Valve zamenjamo le star balon z novim.

Delovanje je preprosto: napolnite posodo s suhimi zelišči (ali aromatično tekočino), zaprite posodo, vključite segrevanje, namestite vrhnji komplet (Easy Valve ali Solid Valve) in po nekaj sekundah vključenega ventilatorja, se bo balon že začel polnit z okusno in aromatično paro. Ko je balon poln le izključite ventilator, namestite ustnik in uživate v inhaliranju polnega balona.
Namestitveni set Solid Valve, pride v kompletu s 3m dolgo tubo, iz katere pridobimo balone dimenzij po lastnih željah. Solid Valve je tako bolj ekonomičen od Easy Valve, saj prejmete “več” balona za isti denar. Z Solid Valve boste več kot zadovoljni.

V KOMPLETU SOLID VALVE PREJMETE

  • Solid Valve
  • Ustnik
  • Komora za zelišča
  • Komplet filtrirnih mrežic
  • Vožek za olja in smole
  • Čopič/krtačka za čiščenje
  • 3m tuba balona

V PONUDBI IMAMO TUDI EASY VALVE

Easy Valve je zelo preprost za uporabo in tako bolj primeren za začetnike, saj komplet vsebuje že prirejene balone z ustniki, ki jih le namestimo na vaporizer in začnemo z uporabo Easy Valve komplet za Volcano

Mnenja (0)

Ocene Uporabnikov

0.0 od 5
0
0
0
0
0
Napiši oceno

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi, ki bo ocenil “VOLCANO SOLID VALVE SET BALONOV”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

| Vaporizer
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Primerjaj izdelke
  • Total (0)
Primerjaj
0