Imag Junior

Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 0
Primerjaj

Vaporizer Imag Junior je eden izmed najmanjših in zato tudi najbolj diskretnih vaporizerjev na svetu, pohvali pa se lahko tudi z lepim in sodobnim kovinskim ohišjem. Na voljo je v zlati in srebrni barvi.

Opis

Zlat Imag JuniorImag Junior | Predstavitev izdelka

Vaporizer Imag Junior je eden izmed najmanjših in zato tudi najbolj diskretnih vaporizerjev, pohvali pa se lahko tudi z lepim in sodobnim kovinskim ohišjem. Na voljo je v zlati in srebrni barvi.

Imag Junior je učinkovit zaradi preprostosti in hitrosti uporabe. Le napolnite grelno pečico, vključite glavni gumb in začnete inhalirati.
Izdelek v naši ponudbi je originalen, ter izdelan za Evropsko tržišče.

Imag Junior | Učinkovitost

Vaporizer je nastal zaradi potrebe po majhnih in diskretnih vaporizerjih s hitro uporabo, katerih para je zadovoljive kakovosti. Vaporizer ni primeren za uporabo več oseb hkrati, saj baterija zadošča za nekaj več kot eno kvalitetno vaporiziranje ene osebe. Odlikujeta ga hitrost in preprostost uporabe.

V KOMPLETU IMAG UNIOR BOSTE PREJELI

– Vaporizer Imag Junior
– Čistilno krtačko
– Tlačilno orodje
– Navodila

 

Uporabniki, ki z vaporizerji nimajo izkušenj, kot svoj prvi vaporizer pogosto iščejo cenejšo oziroma testno različico vaporizerja. Imag Unior je primeren, saj je para lahko primerljiva.
Na tem mestu odsvetujemo (cenejše) vaporizerje tipa “PEN”, ki lahko uporabniku uničijo prvo izkušnjo vaporiziranja, saj so bili ustvarjeni za tekočine ter olja in ne za suha zelišča.

You may also like…

| Vaporizer
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Primerjaj izdelke
  • Total (0)
Primerjaj
0