Izpostavljen! - 36%

Focusvape PRO S – Black

(15 mnenj strank)
Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 5
Primerjaj
9
EXPERT OCENAPoglej oceno

Focusvape Pro S je z dobrim razlogom najbolj prodajana naprava v naši ponudbi. Vaporizer nudi vse, kar bi si lahko želeli.

Zadnja verzija FOCUSVAPE PRO je obdana z gumijasto imitacijo usnja, ki napravo še dodatno ščiti, uporabniku pa nudi boljši oprijem.

 

139,90  89,90 

 • Kovinski vložek za smole za Focusvape Pro S - 9,90 
  Kovinski vložek za zelišča za Focusvape Pro S - 6,90 
  Ustnik (Navoj in steklo) Focusvape PRO - 16,90 
  Keramična vložka za smole Focusvape Pro 2kos - 9,90 
  Keramični filter za Focusvape Pro S - 4,90 
  Neprodušni obesek za vložke Focusvape - 2,50 
  Pribor za čiščenje Focusvape - 6,90 
  Premium vodni filter Focusvape - 24,90 
  Silikonska zaščita za ustnik Focusvape - 2,90 
  USB ADAPTER 5V/1A - 3,90 

Product total

Options total

Grand total

Opis

Focusvape Pro S

Focusvape PRO vaporizer SlovenijaNovi Focusvape PRO z Oled ekranom nudi vse in še več, kot bi si lahko novi ali izkušeni uporabniki želeli. Visokokakovostna premium naprava Focusvape pride v kompletu z vsemi osnovnimi pripomočki, ki jih potrebujete za uparjevanje, po želji pa lahko pri naročilu dodatno naročite še druge priročne dodatke kot so rezervna baterija, adapter za bong, rezervni filter, avto polnilec
Focusvape in Focusvape Pro sta ta trenutek najbolj vroča izdeleka med vejperji po celem svetu, saj je edina Premium naprava, ki za tako nizko ceno nudi prav vse in še več! LCD ekran, Menjava baterije, sistem vibriranja, velika keramična komora, do stopinje natančna regulacija temperature in še in še. Z nakupom dodatka, pa je primeren tudi za uparjevanje olja in smole in kot tak je tudi eden izmed najzmogljivejših premium 3 v 1 (olja, smole, zelišča) vaporizerjev na trgu.

OLED ekran

Focusvape Pro ima vgrajen kakovosten OLED ekran, kateri prikazuje temperaturo ter nivo baterije. Uporabniku omogoča hitro in enostavno kontroliranje temperature med 150°°C in 240°C, do stopinje natančno. Tako si lahko vsak uporabnik popolnoma prilagodi gretje naprave lastnim potrebam, saj nekatera zelišča potrebujejo višjo temperaturo za izhlapevanje kot druga, hkrati pa se z različno temperaturo spreminja tudi gostota pare.

Zmogljivejša baterija

Kljub dobri zmogljivosti baterije pri osnovni Focusvape napravi, ima novi Focusvape Pro zmogljivejši sistem, ki omogoča uporabo ene izmed najzmogljivejših Samsungovih 18650 baterij, s kar 3200mAh kapacitete.

Večina konkurenčnih vaporizerjev ima integrirano baterijo, ki s časom izgubi del moči, hkrati pa se lahko zgodi, da je naprava prazna, ravno ko jo najbolj potrebujete.  Menjava baterije v vaporizerju je bila dolga leta le želja, vsi pa smo vedeli, da bo razvoj tehnologije slej kot prej omogočil menjavo in slutili, da bo to predstavljalo manjšo revolucijo na področju prenosnih vaporizerjev. Focusvape se lahko pohvali s preprosto menjavo originalne Samsung baterije, rezervno pa lahko naročite že pri nakupu naprave ter naknadno na vaporizer.si

Do stopinje natančen prikaz temperature

Pri Focusvape Pro lahko izbirate med katerokoli poljubno temperaturo med 150°C in 240°C ali pa jo preprosto kontrolirate z gumboma za višanje > in nižanje < temperature, tudi med samo uporabo. Način uporabe je zaradi OLED ekrana in jasnega prikaza temperature precej preprost in funkcionalen.

Materiali

Sestavljen je iz precizno obdelanih barvnih kovin, ki oddajajo zlat lesk, ter iz stekla, keramike in kakovostne gume, ki imitira usnje. Focusvape je obdan z eleganco iz vseh strani, v roki pa je čutiti zelo kakovosten, težak in neuničljiv. Gumijasta imitacija usnja pa napravo še dodatno varuje pred udarci in praskami kar v kombinaciji z močnimi kovinami napravo resnično naredi skoraj neuničljivo.

Vibracija

Focusvape uporabnika na pripravljenost opozori kar z vibriranjem. Precej praktična lastnost, ki si je poleg Focusvape-a ne prislužuje skoraj nobena druga naprava na trgu. Ko se zelišča v napravi segrejejo na želeno temperaturo, naprava zavibrira.
Ta lastnost z uporabo naprave doma pred kavčem morda ni najbolj nujna, a pride še kako prav pri zunanji oziroma terenski uporabi.

Nastavljiv zračni pretok

Dobesedno pika na i, v svetu vaporiziranja. S Focusvape-om si lahko sedaj nastavimo želen zračni pretok oziroma reguliramo količino svežega zraka, ki ga spustimo skozi uparjena zelišča. Zapremo lahko 1/3, 2/3 ali kar 3/3 oziroma celoten zračni pretok, na pari se to pozna v gostoti in okusu, uporabniku pa nudi dodatne užitke in možnosti uporabe.

Steklen Pyrex ustnik

Ustnika, s tako učinkovitim sistemom filtriranja in Pyrexovega stekla, še nismo videli. Kombinacija zlate kovine in stekla naredi ustnik tudi vizualno privlačen, zaradi preprostega navoja, pa so sestavni deli na notranji strani ustnika preprosto dostopni. V notranjosti je sestavljen na način dvojne ali trojne filtracije na način fina mrežica + keramični filter + groba mrežica. Zaradi ustnika je para še toliko bolj prijetno ohlajena.

Ločen zračni pretok

Focusvape je eden izmed edinih vaporizerjev, ki za mešanje pare uporablja popolnoma ločen vhodni zračni sistem od kakršnihkoli drugih notranjih delov (čipov ipd.) naprave, ter tako nudi paro brez napake. Okus je vedno bogat in aromatičen, saj se k pari ni primešalo nič drugega, kot sveži zrak in zelišča. To ni toliko prednost Focusvape, kot slabost konkurenčnih naprav, tudi tistih, iz veliko višjega cenovnega ranga.

Polnjenje

Focusvape lahko polnimo na dva načina, s priloženim polnilcem ali pa s skritim Micro USB vhodom, ki ga najdemo pod premičnim navojem zračnega toka.
Tako polnilec kot naprava, bosta napolnjeno baterijo sporočila s spremembo led luči v zeleno.

Dodatki in Rezervni deli

Pri samem naročilu je moč naročiti mnogo dodatkov ali pa rezervnih delov. Pri tem upoštevajte, da so nekateri izmed dodatkov že v osnovnem paketu, a so zaradi obrabljivosti tudi v dodatni ponudbi.

 

samsung-18650-3200mah-batteryBaterija Samsung – Focusvape nudi možnost menjave baterije, zato je napolnjena rezervna baterija v žepu vedno dobra ideja. Baterija je original 18650 Samsung, 3200mAh.


Vaporizer Olja in SmoleVložek za Smole
– Keramični nepogrešljiv dodatek za v grelno komoro, ki omogoča enostavno segrevanje smol. Z nakupom dodatka postane Focusvape primeren za uporabo aromatičnih smol v namene aromaterapije.

Kovinski vložek za olja – Kovinski vložek omogoča uparjevanje olj in tekoči, saj vsebuje vato za vpoj tekočine. zamašek pa poskrbi, da se vsebina v napravi ne poliva.


Naboj za Zelišča FocusvapeNaboj za zelišča
–  Naboj se po velikosti popolnoma prilega velikosti grelne komore na napravi, izdelan pa je iz nerjavečega jekla. Terenska menjava suhih zelišč, z vnaprej napolnjenim nabojem, vzame le nekaj sekund časa. Naprave po uporabi z nabojem ni potrebno niti čistiti, saj zelišča izgubijo neposreden stik z grelno komoro.

Focusvape silikonski nastavekSilikonski ustnik/nastavek – Klub popolnosti Focusvape-ovega ustnika s prvovrstno Pyrex stekleno konico, nekateri uporabniki raje inhalirajo skozi gumiran mehkejši ustnik, kot skozi steklen nastavek. Hkrati pa vas lahko lasten silikonski ustnik brani pred bacili, v kolikor napravo med uporabo s kom delite.

Vodni Filter FocusvapePremium Vodni filter – Vodni filter Fosucvape PRO pride v lastni embalaži in je eden izmed najbolje ocenjenih vodnih filtrov za vaporizerje. Poleg kakovosti in dobre filtracije ga odlikuje preprostost uporabe. Nakup filtra je ugodnejši ob nakupu naprave, kot posamično. (Opomba* pred uporabo preberite navodila – snamete lahko le narobe/”na glavo” obrnjen filter, da voda prej odteče)

Zunanji Polnilec Focusvape – V kolikor ne želite naprave polniti le prek USB polnilnega kabla, lahko dodatno naročite zunanji polnilec, v katerega kar vstavite baterijo, za lažje polnjenje. Polnilec pride z 1m kabla in evropskim vtičem.

Avto adapter – Elegantnost avto usb adapterja sovpada z videzom naprave Focusvape. Avto adapter je na voljo v črni in beli barvi.. Barvo želenega avto adapterja dopišite v komentar pri oddaji naročila, sicer pošljemo črnega. (Opomba* kabel je prilžen v osnovnem Focusvape kompletu)


Focusvape filter mrežiceRezervne mrežice
– V osnovnem paketu prejmete 3 rezervne (in 1 že vstavljeno) filter mrežico/plošček. V filter/ustnik lahko vstavite največ 2. Ker se lahko obrabijo, med čiščenjem izgubijo ali pa se vam jih ne ljubi čistiti, lahko naročite dodatne. (Opomba * Čiščenje je izjemno preprosto s čistilom THcleaner)

Nastavek za bong (steklen) – Focusvape PRO je mnoge prepričal že samo s preprostostjo nastavka za na ustnik, ki lahko napravo poveže z bongom. Namesti se ga namesto steklenega Pyrex ustnika. Na voljo je 14mm in 18mm.


Bong Adapter Vaporizer FocusvapeNastavek za bong (kovinski)
– Kakovosten, iz nerjavečega jekla in univerzalnim dizajnom, je ravno ta nastavek hitro pospešil popularnost same naprave Focusvape. Ima lastni navoj s filtrom in se ga namesti enako kot ustnik. Za mnoge ljubitelje travniških zelišč je ta adapter prelomna točka v plus vaporiziranju nad drugimi metodami uživanja. Univerzalna velikost za 14 in 18mm.


Stekleni ustnikRezervni ustnik
– Stekleni del ustnika je narejen iz kakovostne Pyrex steklovine. V osnovnem paketu je priložen 1 rezervni ustnik, z obkljukanjem tega dodatka lahko naročite dodatnega.


Čiščenje vaporizerja Krtačka in TlačilkaKrtačka & Tlačilka
– Tlačilno orodje/tlačilka je sestavljena iz nerjavečega jekla in je masivnejša od vseh konkurenčnih, z dovolj širokim držalom za močan prijem. Krtačka pa je le krtačka, dovolj dolga da jo lahko uporabnik preloži na pol za enostavnejše krtačenje.

Čistilo THcleaner – Čistilo 500ml prihaja od kakovostnega Nizozemskega proizvajalca in je specializirano za čiščenje vaporizerjev, bongov in pip. Z “namakanjem čez noč” odlično razmasti in očisti olja ter smole vseh zelišč iz ustnika, filtra in filtrirnih mrežic. Količina nenevarnega čistila zadostuje za 1-2 leti.

 

V osnovnem kompletu Focusvape PRO boste prejeli:

1 * focusvape PRO naprava
1 * Original Samsung 3,200mAh high-drain battery
1 * Micro usb polnilni kabel (5pin)
1 * Rezerven stekleni ustnik
1 * Pripomoček za odstranjevanje/tlačenje
1 * Silikonski nastavek za ustnik
1 * Krtačka
3 * Filter mrežice
1 * Navodila za uporabo (Slo, Ang, Nem Špa, Fr)

9EXPERT OCENA
Focusvape Pro S je z dobrim razlogom najbolj prodajana naprava v naši ponudbi. Vaporizer nudi vse, kar bi si lahko želeli. Zadnja verzija FOCUSVAPE PRO je obdana z gumijasto imitacijo usnja, ki napravo še dodatno ščiti, uporabniku pa nudi boljši oprijem.  
Hitrost priprave in uparjevanja
9
Beterija
10
Okus in kakovost pare
9.5
PREDNOSTI
 • Menjalna baterija
 • Primeren za smole in koncentrate
 • Preprosta uporaba
SLABOSTI
 • Kompleksen filter, ki zahteva več čiščenja

Dodatne informacije

Specifikacije: Focusvape PRO S – Black

Zaslon

Da

Barva
Uporabno za
Nastavljiva temperatura

Od 150°C do 240°C

Čas priprave

Prostornina komore

0,3 g

Tip komore

Hibridni

ECA™ (Easy Care Airpath)

Ne

Čas polnjenja

2 h

Avto izklop

Da

Dimenzije (mm)

172 x 230

Teža (g)

150

Proizvajalec
Garancija

12 mesecev

Videoposnetki

Videoposnetki: Focusvape PRO S – Black

Mnenja (15)

15 ocen za Focusvape PRO S – Black

5.0 od 5
15
0
0
0
0
Napiši oceno
Prikaži vse Najbolj Koristno Višje ocenjeni Nižje ocenjeni
 1. Marjanca (preverjena stranka)

  Odlično.

  Koristno(0) Nekoristno(0)You have already voted this
 2. Mit

  Zanima me, Ker želim opustiti klasične cigarete, katera zelišča ali tobak si naj kupim za vaporizer focus V pro?
  Hvala

  Koristno(0) Nekoristno(0)You have already voted this
 3. Tone

  Se že ve, kdaj bo objavlen Tourist? Komaj čakamo!
  PRO me je tako navdušil, da morem probat tut Tourista

  Koristno(0) Nekoristno(0)You have already voted this
 4. MojcaKavcic

  Dokupila vložek za smole in vodni filter. Inovativen način za dabbat 🙂 priporočam vsem “zeliščarjem” pa tut tistim, ki vsake tolk uporablljate mal smole, vodni filter nardi dabbanje še tolk bol fino 😉
  Mojca iz KR, pozdrave in pohvala ekipi!

  Koristno(0) Nekoristno(0)You have already voted this
 5. Rojc

  Kupil še za svojo punco. Odličen je

  Koristno(0) Nekoristno(0)You have already voted this
 6. velikistef

  nic ni za skritizirat, dobra naprava

  Koristno(0) Nekoristno(0)You have already voted this
 7. simon.feld (preverjena stranka)

  Focusvape je zelo praktičen za zelišča, sem zadovoljen, pa tudi dizajn je odličen, za pohvalit.

  Koristno(0) Nekoristno(0)You have already voted this
 8. vaporizer

  Pozdravljeni,
  veseli nas, da ste zadovoljni z nakupom.
  Hkrati pa se opravičujemo, da komentarja nismo odobrili že prej, zaradi tehničnih težav.
  Lep pozdrav, Admin
  vaporizer.si

  Koristno(0) Nekoristno(0)You have already voted this
 9. Gregor.zup

  Zdravo! Para je res fenomenalnega okusa, tiste menjalne baterije pa nabojčki so pa pika na i… pohvale tudi ekipi..naročim, drug dan že vejpam! 🙂 5/5

  Koristno(0) Nekoristno(0)You have already voted this
 10. DRoky

  Glihkar dobu Zelooo navdušen nad vodnim filtrom pa bong priključkom to je res svetovno zame naprava pa tut dela k urca 🙂 najs

  Koristno(0) Nekoristno(0)You have already voted this
 11. Lamaman

  Zadevca je odlična, vedno je z mano 🙂 res zadovoljen… lp

  Koristno(0) Nekoristno(0)You have already voted this
 12. Mancii

  Ga uporabljam že dolgo in je super. Zdaj smo še poskusili s smolo in je res zakon!!

  Koristno(0) Nekoristno(0)You have already voted this
 13. Dare2Mare

  Zdravo,
  jaz sem kupil pri vas focusvape in mi zelo ustreza, zdaj imam navadnega črnega bi vzel punci belega proja ker sem redna stranka ali lahko kaj popusta?? Pa vam pridem še en boljši opis napisat 😛

  čaoo, mare

  Koristno(0) Nekoristno(0)You have already voted this
 14. asidj

  to je to

  Koristno(0) Nekoristno(0)You have already voted this
 15. vaporizer

  5

  Koristno(0) Nekoristno(0)You have already voted this
 16. fokus

  Odlična stvar

  Koristno(0) Nekoristno(0)You have already voted this

  Dodaj svojo oceno

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  | Vaporizer
  Logo
  Login/Register access is temporary disabled
  Primerjaj izdelke
  • Total (0)
  Primerjaj
  0