Brezplačni mlinček | Hitro Pošiljanje | Zastonj Poštnina nad 29€ | info@vaporizer.si
USPEŠNICA!

USPEŠNICA!

Extreme Q Arizer

Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 0
Primerjaj

Vaporizer Extreme Q Arizer je edini namizni vaporizer (uparjevalnik), ki nudi, poleg cevi, tudi možnost uporabe z balonom/vrečko. Vaporizer lahko upravljamo tudi z daljincem, pohvali pa se lahko s posebnimi modrimi lučmi (daljinsko nastavljivimi), ki dodajo vaporizerju tudi izjemno moderen in futurističen izgled.

 

199,90 

Ni na zalogi

SKU: 10004 Kategorije: , ,

Opis

Extreme Q Arizer | Predstavitev

Vaporizer Extreme Q Arizer je (poleg Vulcana) edini namizni vaporizer (uparjevalnik), ki nudi možnost inhalacije na balon/vrečko in hkrati edini, ki nudi opcijo uporabe tako z balonom kot s cevko, vendar je to le ena izmen mnogih prednosti tega vaporizerja. Extreme Q Arizer lahko upravljamo tudi z daljincem, pohvali pa se lahko s posebnimi modrimi lučmi (daljinsko nastavljivimi), ki dodajo vaporizerju tudi izjemno moderen in futurističen izgled. Pohvali se lahko s kanadsko kvaliteto izdelave.
Njegova uporaba je kljub mnogim funkcijam zelo preprosta, vse osnovne funkcije pa je moč spreminjati z daljincem.
Pri Extreme Q Arizerju vas nikoli ne rabi skrbeti za vzdržljivost baterije, saj je samo-stoječi oziroma “namizni” vaporizer, ki je priključen v hišno vtičnico.
Ima večjo stekleno grelno komoro, ki omogoča nemoteno uporabo tudi za večje število oseb, zato je še posebej primeren za razne družabne dogodke in zabave, njegovi raznorazni dodatki (cev, vodna pipa, balon) pa poskrbijo za ne-monotono delovanje.
Črka “Q” v imenu vaporizerja Extreme Q Arizer, predstavlja besedo “quiet”, ki v Slovenščini pomeni “tiho”. Extreme Q Arizer ima vgrajen enega izmed najboljših in najbolj tihih ventilatorjev na svetu.

Uporabniki so nas opozorili, da nekatere prodajalne (tudi slovenske) prodajajo cenene kopije/ponaredke te naprave. V kolikor nakupa ne želite opraviti pri nas, ki zagotavljamo original, od prodajalca zahtevajte vse originalne serijske številke na napravi, da jo lahko registrirate pri proizvajalcu na http://arizer.com/warranty.
V kolikor vam prodajalec tega ne more zagotoviti, ne opravite nakupa. Ponarejene naprave ne delujejo pravilno.

Extreme Q Arizer | Komplet

V kompletu prejmete vse potrebne dodatke za trojno delovanje.
Prvi način je uporaba daljše cevi, katero namestite na vrh vaporizerja ter na drugi cevi inhalirate paro. V tem načinu priporočamo, da je ventilator (ang.”fan”) izklopljen. Za nameščanje ali dodajanje drugih steklenih dodatkov na cev, priporočamo, da jo zaradi manjše možne lomljivosti pred tem segrejete s toplo vodo.
Drugi način je uporaba namiznega vaporizerja Extreme Q Arizer z balonom, katerega prejmete v kompletu. V ta namen je v kompletu steklen nastavek s krajšo plastično cevjo, na katero le pripnete balon, vključite ventilator (3 hitrosti ventilatorja), ki bo balon napolnil s paro. Ko balon snamete, s prstom zatesnite izhod pare, med inhalacijo pa le umaknite prst.
Tretji način je steklena posodica, katere namen je osvežitev zraka ali prekrivanje slabega vonja v prostoru. V odprto posodico lahko vstavite različna suha zelišča, ki jih lahko po želji osvežite z aromatičnimi olji. Za tretji način prav tako kot pri drugem, vključite ventilator.

Extreme Q Arizer | Nastavitve

Na napravi so 4 gumbi. Eden za vklop in izklop naprave, drugi za upravljanje menija, tretji in četrti pa sta za višanje in nižanje želene temperature ali spremembe v meniju.
Meni ima 6 različnih nastavitev, med katerimi brskamo z večkratnim zaporednim pritiskom gumba meni (ali pa z daljinskim upravljalnikom). V prvem meniju lahko vklopimo ali izklopimo zvok naprave, v drugem meniju lahko nastavljamo čas, v katerem se bo naprava sama avtomatično izklopila (priporočamo 1h). V tretjem meniju lahko spreminjamo želeno temperaturo, vendar za to funkcijo, ni potrebno uporabljati meni, saj lahko temperaturo vedno nastavljamo z tretjim in četrtim gumbom. V četrtem meniju lahko nastavljamo vklop/izklop in hitrost delovanja ventilatorja, ki ima tri hitrostne razrede. V kolikor se vam ne mudi, priporočamo hitrost 1, ki je najpočasnejša, vendar poskrbi za najvišjo kakovost pare. V petem meniju lahko vklopite ali izklopite modre LED lučke (priročno ponoči), v šestem meniju pa izbirate med stopinjami Celzija (°C) in Fahrenheiti (°C).

Extreme Q Arizer | Daljinski upravljalnik

S priloženim daljincem, lahko vse zgoraj opisane nastavitve spreminjate preprosto in z enim gumbom. Daljinski upravljalnik je visoke kvalitete in dober domet do naprave.

Extreme Q Arizer | Rezervni deli, garancija in dodatki

Spletna trgovina vaporizer.si nudi vse obstoječe dodatke in rezervne dele. V kolikor ponesreči zlomite kakšen steklen dodatek ali pa potrebujete nov filter, daljinec in podobno, ste lahko brez skrbi. Extreme Q prihaja od Kanadskega proizvajalca Arizer, ki na izdelek nudi enoletno garancijo.

Videoposnetki

Videoposnetki: Extreme Q Arizer

You may also like…

| Vaporizer
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Primerjaj izdelke
  • Total (0)
Primerjaj
0