Clevea

Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 0
Primerjaj

109,90€ akcijska cena le 99,90€ + Brezplačna poštnina 


– “Atomizer za smole” v akciji. 24,90€ 14,90€ 

 

99,90 

Ni na zalogi

Opis

Clevea

Clevea Vaporizer je nov in edinstven vaporizer za ljubitelje suhih zelišč in smol. Je tudi eden izmed prvih vaporizerjev na trgu (in eden izmed edinih v naši ponudbi), ki za segrevanje uporabljajo kremensko grelno komoro, ki omogoča uporabniku izkušnjo 100% pare in 0% dima!

Na voljo v črni ali modri barvi.

Pohvali se lahko z zmogljivo baterijo, kareta je kar 2200mAh, nastavljiv je pa na 5 različnih temperatur. Baterija in grelna komora za uparjevanje zelišč sta dva sestavna dela, ki sta priložena pri nakupu naprave, dokupite pa lahko dokupite glavo za uparjevanje smol po akcijski ceni (14,90€).

Ker je Clevea še tako sveža v svetu vaporiranja in je bila izdelana za ameriški trg, ima temperaturo nastavljeno v fahrenheitih (do največ 435°F, kar je 223°C).

Uporaba vaporizerja Clevea je zelo enostavna –  za vklop 4x zapored hitro pritisnite gumb za vklop, z enim samim pritiskom pa regulirate temperaturo. Indikator temperature so led lučke ob vsaki vrednosti. Naprava se segreje v kar 10ih sekundah.

Če imate dodatek (glavo) za uparjevanje smol enostavno odvijte baterijo in grelno komoro narazen in pritrdite mod za uparjevanje smol. Tako baterija zazna »mod« in se prilagodi uparjevanju smol in olj. Ko je že pritrjena jo vključite enako, kot prej – 4x hitro na gumb za vklop. In že ste pripravljeni na fantastično vape avanturo.

Vaporizer Clevea je lahek prenosljiv vaporizer za uporabo suhih zelišč in je po strukturi »pen vaporizer« za suha zelišča.

Baterija

Clevea se lahko pohvali z 2200mAh litijsko baterijo, ki ima daljšo življenjsko dobo v primerjavi z drugimi uparjevalniki nižjega cenovnega ranga. Ima tudi varnostni sistem  petih minut – to pomeni, da se po 5ih minutah uporabe naprava sama izključi. Za nadaljno uporabo pri tem primeru ponovno zaženite napravo s 4-kratnim pritisku na gumb.
Indikator za stanje baterije je na dnu naprave. To je moderna LED lučka z tremi barvami, ki se pokaže ob začetku uparjevanja in ob polnjenju naprave. Ko je stanje baterije pod 10% bo lučka z rdečo barvo utripnila 5x. Takrat je potrebno polnjenje naprave.

Polnjenje

Ob nakupom naprave boste zraven prejeli USB kabel s katerim se naprava polni. Polnite jo dokler ne indikatorska lučka baterije posveti zelene barve. Takrat je naprava napolnjena.
Prvo polnjenje naj bo nekoliko daljšo  – od 3 do 4 ure. Za polnjenje baterije uporabljajte priložen USB kabel. Uporaba kakšnega drugega USB kabla lahko povzroči uničenje baterije. Takrat garancija na napravo (12 mesecev) ne velja!

 

Grelna komora

Clevea ima v osnovnem paketu priloženo glavo/mod ali grelno komoro za uparjevanje suhih zelišč. Komora je narejena iz kremena. To je eden izmed najcenejših vaporizerjev na trgu, ki imajo kremensko grelno komoro. To omogoča izjemno kvalitetno uparjevanje suhih zelišč. Omogoča ka 100% čisto paro brez dodatnega dima, kar je bistvenega pomena pri napravah za uparjevanje zelišč.
Za vse ljubitelje vodnih nastavkov je ustnik naprave prilagojen na univerzalno velikost – to pomeni, da je kompatibilen z večino vodnih pip ali vodnih filtrov za prenosne vaporizerje. V paketu boste prejeli tudi silikonski pokrov, s katerim bo uparjevanje še toliko lažje.

Glava za uparjevanje smol in gostejših olj ni priložena v kompletu

 

Vaporizer za smole

Clevea vaporizer je v osnovi namenjena za uparjevanju zelišč. Po akcijski ceni (14,90€) pa lahko dokupite glavo, s katero se lahko vaporira smole. To je eden izmed redkih vaporizerjev, katerim se lahko menja glava in omogoča dva različna načina. Baterija je ob priključitvi »moda za smole« dovolj zmogljiva za takšno alternativo.

 

Prefinjen metaličen dizajn

Clevea je preprosto odličnega videza. Led lučke, kot indikator baterije še dodatno popestrijo njen videz.
Naprava je odlična ideja za darilo za ljubitelje vaporiranja suhih zelišč in smol.
V kompletu boste poleg osnovne naprave in silikonskega nastavka prejeli še kovinsko magnetno bazo, ki poskrbi za lažjo uporabo naprave. Uporabite jo tudi lahko, kot pripomoček, če uporabljate vodni filter.
P.S.: Clevea je kompatibilna z večino klasičnih bongov ali vodnih pip!

Lasnosti naprave:
– kromirana grelna komora
– zmogljiva vgrajena baterija (kompatibilna z »modu« za suha zelišča ali za smole)
– univerzalni ustnik za vodne filtre
– nastavljiva na 5 različnih stopinj (375°F,390°F,405°F,420°F,435°F)
– 3 volt nastavitve (ob priključku moda za smole) (3.7V, 3.9V, 4.2V)
– kapaciteta baterije: 2200mAh
-5 minutni varnostni izklop
– segrevanje v kar 10 sekundah
– magnetna baza

V kompletu boste prejeli:
1*kromirana grelna komora
1*2200mAh baterija
1*USB kabel
1*magnetna baza
1*silikonski nastavek
1*palčka za čiščenje naprave

| Vaporizer
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Primerjaj izdelke
  • Total (0)
Primerjaj
0