Brezplačni mlinček | Hitro Pošiljanje | Zastonj Poštnina nad 29€ | info@vaporizer.si

ADVENTURER VODNI FILTER

Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 0
Primerjaj

Focusvape Adventurer dodatni filter

19,90 

Ni na zalogi

Opis

ADVENTURER VODNI FILTER

Prvi vaporizer na trgu, ki ima že v osnovi vgrajen vodni filter. Ta je diskretno nameščen v napravi, med samo uporabo se vidi skozi manjše okence, pri katerem je tudi ves čas prižgana nepogrešljiva zelena led lučka, katera pripomore pri že tako neverjetno elegantnem videzu naprave. Dodaten Adventurer vodni filter pa vam omogoči, da ga zamenjate v najkrajšem času in se tako izognete nakupovanju nove naprave.

Prednost pred drugimi je tudi v tem, da zaradi naprednega sistema je vodni filter vgrajen tako, da se voda v njem ne more politi ali pronicati v napravo.

Uporaba:
Odstranimo zgornjo silikonsko zaščito in magnetna vratca, ki se nahajajo na dnu naprave. Potisnemo vodni filter iz naprave – ga napolnimo z zelo majhno količino vode, ga vstavimo v napravo in namestimo ustnik. Lahko izbirate med navadnim Pyrex ustnikom (podobnim, kot pri sorodni napravi Focusvape) ali ravnim ”stealth” ustnikom. Na spodnjem delu naprave še dodajte poljubna suha zelišča.
Naprava se vključi pri 3-kratnem pritisku gumba – nastavite temperaturo  – in ste že pripravljeni za nepozabno avanturo!

Mnenja (0)

Ocene Uporabnikov

0.0 od 5
0
0
0
0
0
Napiši oceno

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi, ki bo ocenil “ADVENTURER VODNI FILTER”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

| Vaporizer
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Primerjaj izdelke
  • Total (0)
Primerjaj
0