Trgovina in Svetovalnica: info@vaporizer.si | 040 585 215 (9-18ure) | Vaporizerji so za suha zelišča. Niso elektronski cigareti in niso tobačni/nikotinski izdelki.

Snoop Dogg G Pro

snoop-dogg-g-pro
snoop-dogg-g-pro

Snoop Dogg G Pro

0 Reviews

Snoop Dogg G Pro 2.0.  je odličen vaporizer za začetnike in tudi za redne uporabnike

 

Opis izdelka

Snoop Dogg G Pro

Snoop Dogg G Pro  je enostaven vaporizer priznanega ameriškega glasbenika Snopp Dogg/a, ki je svoje oboževalce razveselil s svojim vaporizerjem. Naprava je primerna za začetnike in vse, ki želijo čim enostavnejšo uporabo. Po obliki spominja na Titan Hebe, dizajn naprave pa je izpopolnjen po kriterijih znanega glasbenika.
Glavno novost modela Snoop Dogg G Pro predstavlja LCD ekran, na kateremu lahko do stopinje natančno določimo katerokoli temperaturo med 90°C in 225°C, vaporizer pa jo bo dosegel v rekordnem času. Rast in višino temperature lahko vedno, tako med pripravo in segrevanjem, kot pri sami uporabi, spremljamo na ekranu. Napravo lahko nastavimo na celzije (°C) ali fahrenheite (°F)

Vaporizer je zelo atraktivnega videza, pohvali pa se lahko tudi z zmogljivo Litijevo Ion baterijo, možnostjo nastavitve treh različnih temperatur, z zmogljivo pečico iz nerjavečega jekla , ter zaščitnim sistemom avtomatskega izklopa po 10 minutah, v primeru pozabe.

Izdelek v naši ponudbi je originalen, ter izdelan za Evropsko tržišče. Ponaredki niso primerljivi z originalnim Snoop Dogg G Pro.

 

Lasnosti

Snoop Dogg G Pro 2.0. je zaradi visoke kvalitete izdelave, dobrih materialov in sodobne oblike. zelo prijeten na dotik, kljub naprednim možnostim nastavitve temperature, pa uporabniku omogoča popolno upravljanje naprave le z eno roko.

Vaporizer Snoop Dogg G Pro 2.0.  ima nekoliko večjo pečico od Snoop Dogg G Pro 1.0., hkrati pa ima izboljšan oziroma uporabniku bolj prijazen način vstavljanja suhih zelišč – večja grelna komora – zato je vstavljanje zelišč hitrejše in preprostejše.

 

Baterija

Vaporizer se lahko pohvali tudi z visokokakovostno pečico iz nerjavečega jekla, zmogljivo Lit-Ion baterijo (2200mAh), varovalom pred pregrevanjem (avtomatični izklop), hitrim segrevanjem in pripravo, hitrim USB polnjenjem in zelo modernim videzom.

 

Opozorili so nas, da se na trgu pri nepreverjenih prodajalcih pojavljajo ponaredki Snoop Dogg G Pro 2.0. vaporizerja. Mi vam originalnost Snoop Dogg G Pro 2.0. garantiramo s certifikati.

 

V KOMPLETU SNOOP DOGG G PRO 2.0. BOSTE PREJELI:

– Snoop Dogg G Pro 2.0. vaporizer

– USB polnilni kabel

– 3 rezervne filter mrežice

– 2 daljša silikonska ustnika

– 3 krajše silikonske ustnike

– krtačko za čiščenje

– premium embalažo

– navodila za uporabo (Slovenska!)

– garancijo

 

DOBRO JE POZNATI NAVODILA UPORABE IN UPOŠTEVATI NAŠE NASVETE!

-Vaporizer Snoop Dogg G Pro 2.0. vključimo s 5-kratnim pritiskom na glavni gumb.

-Izbiramo lahko med prikazom stopinj v celzijih (°C) ali fahrenheit (°F)

-Na ekranu je poleg temperature vidna tudi polnost baterije.

-Želeno temperaturo lahko do stopinje natančno (90°C–220°C) nastavljamo z gumboma < in > na -napravi.

-Ko nastavimo želeno temperaturo, s spustom 3 sekundnega pridržanja glavnega gumba, sprožimo gretje v pečici.

-Po približno 1 minuti, bo naprava pripravljena za uporabo.

-10 minut po vklopu, se bo vaporizer izklopil (varnostna prepreka). Če želimo nadaljevati, ga ponovno vklopimo (glej prvo točko), tokrat se bo segrel v nekaj sekundah.

-Ko želimo prenehati, ga izklopimo s 5-kratnim stiskom glavnega gumba (isto kot pri vklopu).

-Titan-II Two HEBE lahko uporabljamo tudi med samim polnjenjem naprave.

-Potrebna je skrb za čistost. Redno ali občasno (po potrebi) čiščenje filtrirne mrežice, sploh pri slabo posušenih ali vlažnih zeliščih.

-Garancija na izdelek velja 12 mesecev in 6 mesecev na baterijo. Obraba nekaterih delov (ustnik, filtrirne mrežice..) je normalna, zato jih v kompletu prejmete več.

-Natančnejša navodila (korak za korakom), prejmete skupaj z vaporizerjem. (odprete pa jih lahko tudi na TEJ POVEZAVI)

 

Sprejmem uporabo piškotkov & Shranjevanje podatkov GDPR & Sem starejši/a od 18 let.

- Dovoljujem uporabo piškotkov (Preberi več) - Sprejmem shranjevanje podatkov (piškotki, skripte) po zakonodaji GDPR - Star sem več kot 18 let

Zapri