Trgovina in Svetovalnica: info@vaporizer.si / 031 444 200 | Vaporizerji so za suha zelišča. Niso elektronski cigareti in niso tobačni/nikotinski izdelki.

Mlinček za zelišča – Grinder – Gratis ob nakupu vaporizerja

Mlinček za zelišča – Grinder – Gratis ob nakupu vaporizerja

0 Reviews

Grinder ali Mlinček je namenjen drobljenju suhih zelišč v manjše kose. Na voljo je v živopisanih barvah, pokrov je pritrjen z magnetkom. Na spodnji strani grinderja se nahaja prostor za shranjevanje.
Ob vsakem nakupu vaporizerja v naši spletni trgovini vaporizer.si, vam bomo en grinder skupaj z vaporizerjem poslali brezplačno!

2,90 

IZBERI BARVO MLINČKA

Izberi barvo želenega mlinčka, sicer bomo poslali naključno.

Opis

Grinder ali Mlinček za zelišča

Grinder oziroma mlinček je majhna naprava, namenjena drobljenju nekoliko večjih kosov suhih zelišč v manjše in zdrobljene kose, ki so bolj primerni za uporabo. V naši ponudbi imamo kakovostne dvodelne Akrilne Grinderje z magnetom, ki preprečuje izgubo ali razpad enega dela grinderja. Vsi grinderji so v čudovitih živopisanih barvah. Premer grinderjev je 42mm.

Grinder | Gratis darilce ob vsakem nakupu!

Ob vsakem nakupu vaporizerja v naši spletni trgovini vaporizer.si, vam bomo en grinder skupaj z vaporizerjem poslali brezplačno! Gratis grinderja ne dodajajte v košarico, le v komentarju/opombi pri zaključku naročila, nam napišite želeno barvo grinderja, sicer bomo naključno barvo izbrali sami. V kolikor boste en ali več grinderjev dodali v košarico, bodo obračunani po rednem ceniku, v paketu pa boste poleg naročenih grinderjev prejeli en gratis grinder.

    • Modra
    • RumenoZelena
    • Rdeča
    • Prozorna

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mlinček za zelišča – Grinder – Gratis ob nakupu vaporizerja”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Sprejmem uporabo piškotkov & Shranjevanje podatkov GDPR & Sem starejši/a od 18 let.

- Dovoljujem uporabo piškotkov (Preberi več) - Sprejmem shranjevanje podatkov (piškotki, skripte) po zakonodaji GDPR - Star sem več kot 18 let

Zapri