Fenix Mini – Wooden

Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 0
Primerjaj

Vrhunski novi Fenix Mini 2018/2019 je najbolj vroča naprava, ki za tako nizko ceno nudi najboljšo tehnologijo zračnega segrevanja. Ob naročilu lahko naročite dodatke. Opisi dodatkov so na dnu strani!

 

Ni na zalogi.

Opis

FENIX Mini Predstavitev

FENIX Mini je izjemno inovativen ter privlačen majhen prenosni vaporizer, z izjemnimi lastnostmi. Za segrevanje uporablja najnovejšo konvekcijsko “Air heating” tehnologijo, kar pomeni, da zelišča segreva s segretim zrakom in ne grelno komoro. Fenix Mini zračno segrevanje airheating vaporizerTo novo lastnost, ki nudi izjemno okusno paro, ima le še pešica konkurenčnih naprav, veliko višjega cenovnega razreda. Upravljanje naprave je sila preprosto, pohvali pa se lahko tudi s sodobnim ustnikom in velikim ter natančnim ekranom, ki poleg nastaavljene temperature prikazuje tudi čas delovanja, ki ga je prav tako mogoče prenastavljati. Naprava se po vklopu segreje zelo hitro, na uporabo je Fenix Mini pripravljen že slabih 20 sekund po vklopu. Že v osnovnem kompletu prejmete tudi vložek za smole in zgoščena olja.

Tako dobrega vaporizerja za tako nizko ceno, še nikoli nismo imeli v ponudbi. S ponosom predstavljamo Fenix Mini, ki tako rekoč nima slabih lastnosti, ter je zato postal zelo vroča izbira.Ekipa Vaporizer.si, 2018

Velik in kakovosten OLED ekran

Ekran je na samem vrhu naprave in z veliki modrimi črkami jasno prikazuje nastavljeno temperaturo naprave, nivo baterije in čas do avtomatičnega izklopa. Mnogi novejši konkurenčni vaporizerji imajo ekran, a je ta običajno majhen z manj natančnim prikazom, medtem ko je ekran na Fenix Mini zelo očiten in berljiv. Ekran je zaščiten z elegantno črno odsevno zaščito, ki nudi atraktiven izgled in hkrati varuje ekran pred morebitnimi padci in poškodbami.

Atraktiven izgled Fenix Mini

Fenix Mini Vaporizer

Fenix Mini je po mnenju mnogih eden izmed najlepših in najbolj atraktivnih prenosnih vaporizerjev na trgu. Na voljo ni le v različnih barvah, pač pa v odličnih barvnih kombinacijah, zaradi katerih je Fenix Mini hitro postal zelo priljubljena naprava med izkušenimi in novimi uporabniki. Poleg običajnih barv, se lahko brez dodatnega plačila odločite za model v imitaciji lesa ali pa za čudovit vzorec marmorja.
Ohišje je kovinsko in zelo varno, zato je Fenix Mini znan kot zelo vzdržljiva naprava.

TEHNOLOGIJA 4.generacije vaporizerjev

Konvekcijsko delovanje – AIRHEATING – Zračno segrevanje

Gretje z zračnim segrevanjem predstavlja revolucijo med vaporizerji. Namesto, da bi se segrevala celotna grelna komora, kot pri večini konkurenčnih naprav, se segreva le svež zrak (ločen zračni vhod), ki zelišča upari veliko bolj enakomerno in pri tem nudi veliko boljši okus pare, ki se po zračni poti do ustnika že prijetno ohladi. Poleg boljšega okusa, nudi nova 2018 “airheating” tehnologija tudi manjšo porabo baterije, ter hkrati zniža potrebo po čiščenju naprave oziroma komore. Konkurenčne naprave z isto tehnologijo zračnega segrevanje so običajno vsaj dvakrat ali celo trikrat dražje.

Preprosto upravljanje in rokovanje s Fenix Mini

Fenix Mini je zelo preprost za rokovanje in uporabo, zato je priporočljiv tudi za starejše osebe, ki niso vešče v tehnologiji. Ima en glavni gumb za vklop in izklop naprave (z zaporednim hitrim stiskom petkrat zapored) in dva gumba, le za višanje in nižanje temperature. Temperaturo lahko poljubno nastavljate do stopinje natančno med 160°C in 221°C.
Prvič ko ga vključite, je potrebna prenastavitev v Celzije (°C), to pa storite z istočasnim pridržanjem glavnega gumba, ter gumba za nižanje temperature za 2-3 sekunde. To storite le prvič, nato pa si bo naprava zapomnila nastavitev za vse nadaljne uporabe.

Vrhunski ustnik z LED osvetlitvijo

Ustnik za Fenix Mini je visoko funkcionalen ter prav tako privlačen na pogled. Zunanji del ustnika je sestavljen iz kakovostne plastike, ki se ne segreva, notranjost pa odlikuje osvetljeno steklo. Med segrevanjem bo svetila rdeča svetloba, ko pa je naprava pripravljena na uporabo, pa posveti lepa zelena svetloba. V kolikor med uporabo ustnik snamemo in premešamo zelišča za boljši učinek, bo komora za zelišča osvetljena, kar je izjemna prednost pri uporabi v temnejšem prostoru. Je edina naprava z osvetljeno komoro.
Fenix Mini ima vrhunski “airflow” oziroma dobro zračno prehodnost, kar pomeni, da z zelo majhnim potegom pridobimo veliko pare.
OPOZORILO. Proizvajalec odsvetuje odstranjevanje ustnika pri segreti napravi. Zaradi boljšega učinka, pa uporabniki pogosto snamejo ustnik in premešajo zelišča med uporabo, vendar na lastno odgovornost.

Ob naročilu izdelka lahko dokupiš razne dodatke in rezervne dele

Fenix Mini Filter Silikon in mrežicaDodatni Filter – Filter je sestavljen iz dveh delov; silikonskega nastavka/tesnila in nerjaveče filtrirne mrežice. Z naročilom dodatnega filtra, prejmete celoto. Odvisno od pogostossti uporabe Fenix Mini, je filter priporočljivo menjati vsake nekaj tednov ali nekaj mesecev.

Komora za smole in oljaDodatni Vložek za Smole in Olja – Vložek napolnite s koncentratom kot je smola ali zgoščeno olje, ter zaprete s priloženim tesnilnim pokrovom, nato pa ga vstavite v grelno komoro na Fenix Mini. Vložek je priložen že v osnovnem kompletu, ker pa gre za obrabljiv del, lahko ob naročilu naročite dodatnega.

Usnik za Fenix MiniDodatni Ustnik – Ustnik (komplet) je sestavljen iz treh delov; ohišja iz kakovostne plastike, notranjost ohišja je steklena, na dnu ustnika pa je filter (silikonsko tesnilo + nerjaveča filter mrežica). Ob naročilu dodatnega ustnika, prejmete cel komplet.

USB adapter FENIXUSB adapter za stensko EU vtičnico – V osnovnem kompletu je priložen kabel USB – Micro USB, za polnjenje na klasičnih USB 2.0. vtičnicah. Kot dodatek lahko naročite USB adapter za EU vtičnice (5V/1A) za direktno polnjenje na vtičnici. (Slika je simbolična – adapter se lahko razlikuje od modela iz slike)

Torbica za nošenje vaporizerja FenixTorbica za nošenje – Klasična univerzalna črna torbica na zadrgo, ki ima na notranji strani prišit en večji žep ter dva manjša in je primerna za prenašanje naprave Fenix Mini ter morebitnih dodatkov ali grinderja.

THcleaner – Kakovostno nizozemsko čistilo za čiščenje THCleaner in razmehčevanje smolnatih madežev. Posoda drži 500ml, čistilo pa je primerno za večkratno uporabo. Dele, kot je filter, čez noč namočimo v THCleanerju, nato pa ga le oktačimo, speremo z vodo in obrišemo.

 

Povzetek prednosti naprave:

[list_arrow_point]

 • Kompaktna velikost
 • 4.generacija, uparjevanje s toplim zrakom
 • Atraktiven videz v izjemnih barvnih kombinacijah
 • Kovinsko vzdržljivo ohišje
 • Velik in lep OLED ekran
 • Preprost za uporabo
 • Uporaba za suha zelišča in zgoščena olja/smole (že v osnovnem kompletu)
 • Osvetljen ustnik in komora za zelišča
 • Močan zračni pretok “airflow”
 • Nizka cena

[/list_arrow_point]

V kompletu boste prejeli:

 • 1x Fenix Mini naprava
 • 1x Ustnik z menjalnim filtrom
 • 1x Quartz Tank za smole
 • 1x Čistilna krtačka
 • 1x USB kabel za polnjenje
 • 1x Pinceta
 • 1x Tlačilno orodje
 • 1x Navodila za uporabo And, Nem in v Slovenskem Jeziku

 

Video Predstavitev (V nemškem jeziku, v Slovenščini kmalu)

Dodatne informacije

Specifikacije: Fenix Mini – Wooden

Zaslon

Da

Barva
Uporabno za
Nastavljiva temperatura

Od 160°C do 210°C

Čas priprave

Prostornina komore

0.15 g

Tip komore

Konvekcijski

ECA™ (Easy Care Airpath)

Ne

Čas polnjenja

2 h

Avto izklop

Da

Dimenzije (mm)

80 x 50 x 27

Teža (g)

135

Proizvajalec
Garancija

12 mesecev

| Vaporizer
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Primerjaj izdelke
 • Total (0)
Primerjaj
0