Trgovina in Svetovalnica: info@vaporizer.si / 031 444 200 | Vaporizerji so za suha zelišča. Niso elektronski cigareti in niso tobačni/nikotinski izdelki.

Davinci

Davinci

0 Reviews

Davinci je moderen vaporizer z mnogimi novostmi, kot je digitalni ekran na napravi in nov sistem vstavljanja suhih zelišč. Z mnogimi novostmi je Davinci hitro postal eden izmed najbolj prodajanih vaporizerjev na svetu. Proizvajalci Davincija so predstavili novejši in še bolj izpopolnjen model Ascent DaVinci.

Predviden rok dobave po oddaji naročila: 1-2 tedna

169,90 

Opis

davinciDaVinci Vaporizer | Predstavitev

DaVinci Vaporizer je nov model vaporizerjev in se poleg odličnih karakteristik naprave lahko pohvali z edinstvenim in privlačnim dizajnom. DaVinci je znan kot kompakten, zmogljiv »all in one« vaporizer, ki je hkrati eden izmed najboljših in najpogosteje uporabljanih vaporizerjev v ZDA.
Notranja grelna pečica je sestavljena iz nerjavečega jekla, ki nudi hiter prenos energije, učinkovito segrevanje in kvalitetno paro. 3 Litijeve Ion baterije pa nudijo 13,5 Volta in dovolj energije, da bo vaš DaVinci pri normalni uporabi zdržal tudi več kot eno uro!
Z mnogimi funkcijami, kot so digitalni nadzor temperature, notranja shramba za zelišča, vzdržljiva in fleksibilna slamica (ustnik), dvojni predalček za zelišča, avtomatski izklop po 10 minutah neuporabe (zaščita proti pozabljivosti), je to vodilni prenosni vaporizer , ki na testih in primerjavah prejme le najvišje ocene.

DaVinci Vaporizer | Kompakten a zmogljiv

Teža DaVinci vaporizerja je le 150g oziroma 0,15kg, zaradi svojih majhnih dimenzij (10cm x 6cm x 2,5cm), pa boste zanj našli prostor v vsaki prenosni torbi, torbici ali nahrbtniku, v žepu pa bo nemoteč. Zunanje ohišje predstavlja ergonomsko obliko in dotik, kar nudi še dodatno zaščito notranjim komponentam.

DaVinci Vaporizer | Hitrost segrevanja & Avtomatičen izklop ob pozabi

Ker so komponente segrevanja iz nerjavečega jekla, vaporizer nudi širok izbor želene temperature v pečici, povprečen čas segrevanja zelišč in priprave na inhalacijo je le 1 minuta in 30 sekund.
Varnostni sistem pa bo napravo sam izklopil ob nespremenjeni uporabi 10 minut, ter tako preprečil izpraznitev baterije ali pregrevanje naprave.

V kompletu DaVinci boste prejeli

 • DaVinci vaporizer
 • Baterijski adapter
 • Orodja za čiščenje
 • 3x Dodatne filtrirne mreže
 • 2x Predalček za olja (npr. za tekočino elektronskih cigaret)

Morda vam bo všeč tudi

 • Arizer Air
  Akcija!

  Arizer Air

  Arizer Air je popolnoma nov model proizvajalca Arizer (Solo, Extreme Q..), ki je na evropski trg prišel v začetku leta 2015, ter prej ...
  259,90  244,90 
  Titan-II Two HEBE
  Akcija!

  Titan-II Two HEBE

  Titan-II Two vaporizer, imenovan tudi Hebe, je novejši model vaporizerja (z LCD ekranom), ki je prišel na trg v začetku poletja 201 ...
  59,90  49,90 
  Ascent Da Vinci

  Ascent Da Vinci

  Ascent DaVinci Vaporizer je nov model DaVinci vaporizerja z mnogimi izboljšavami in boljšimi komponentami. Poleg odličnih karakteris ...
  229,90 
  Extreme Q Arizer
  Akcija!

  Extreme Q Arizer

  Vaporizer Extreme Q Arizer je (poleg Vulcana) edini namizni vaporizer (uparjevalnik), ki nudi možnost inhalacije na balon/vrečko in ...
  199,90  189,90 

Sprejmem uporabo piškotkov & Shranjevanje podatkov GDPR & Sem starejši/a od 18 let.

- Dovoljujem uporabo piškotkov (Preberi več) - Sprejmem shranjevanje podatkov (piškotki, skripte) po zakonodaji GDPR - Star sem več kot 18 let

Zapri