Davinci

Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 0
Primerjaj
8.5
EXPERT OCENAPoglej oceno

Davinci je moderen vaporizer z mnogimi novostmi, kot je digitalni ekran na napravi in nov sistem vstavljanja suhih zelišč. Z mnogimi novostmi je Davinci hitro postal eden izmed najbolj prodajanih vaporizerjev na svetu. Proizvajalci Davincija so predstavili novejši in še bolj izpopolnjen model Ascent DaVinci.

Predviden rok dobave po oddaji naročila: 1-2 tedna

169,90 

Ni na zalogi

Opis

DaVinci Vaporizer | Predstavitev

DaVinci Vaporizer je nov model vaporizerjev in se poleg odličnih karakteristik naprave lahko pohvali z edinstvenim in privlačnim dizajnom. DaVinci je znan kot kompakten, zmogljiv »all in one« vaporizer, ki je hkrati eden izmed najboljših in najpogosteje uporabljanih vaporizerjev v ZDA.
Notranja grelna pečica je sestavljena iz nerjavečega jekla, ki nudi hiter prenos energije, učinkovito segrevanje in kvalitetno paro. 3 Litijeve Ion baterije pa nudijo 13,5 Volta in dovolj energije, da bo vaš DaVinci pri normalni uporabi zdržal tudi več kot eno uro!
Z mnogimi funkcijami, kot so digitalni nadzor temperature, notranja shramba za zelišča, vzdržljiva in fleksibilna slamica (ustnik), dvojni predalček za zelišča, avtomatski izklop po 10 minutah neuporabe (zaščita proti pozabljivosti), je to vodilni prenosni vaporizer , ki na testih in primerjavah prejme le najvišje ocene.

DaVinci Vaporizer | Kompakten a zmogljiv

Teža DaVinci vaporizerja je le 150g oziroma 0,15kg, zaradi svojih majhnih dimenzij (10cm x 6cm x 2,5cm), pa boste zanj našli prostor v vsaki prenosni torbi, torbici ali nahrbtniku, v žepu pa bo nemoteč. Zunanje ohišje predstavlja ergonomsko obliko in dotik, kar nudi še dodatno zaščito notranjim komponentam.

DaVinci Vaporizer | Hitrost segrevanja & Avtomatičen izklop ob pozabi

Ker so komponente segrevanja iz nerjavečega jekla, vaporizer nudi širok izbor želene temperature v pečici, povprečen čas segrevanja zelišč in priprave na inhalacijo je le 1 minuta in 30 sekund.
Varnostni sistem pa bo napravo sam izklopil ob nespremenjeni uporabi 10 minut, ter tako preprečil izpraznitev baterije ali pregrevanje naprave.

V kompletu DaVinci boste prejeli

  • DaVinci vaporizer
  • Baterijski adapter
  • Orodja za čiščenje
  • 3x Dodatne filtrirne mreže
  • 2x Predalček za olja (npr. za tekočino elektronskih cigaret)
8.5EXPERT OCENA
DaVinci Vaporizer
Davinci je moderen vaporizer z mnogimi novostmi, kot je digitalni ekran na napravi in nov sistem vstavljanja suhih zelišč. Z mnogimi novostmi je Davinci hitro postal eden izmed najbolj prodajanih vaporizerjev na svetu. Proizvajalci Davincija so predstavili novejši in še bolj izpopolnjen model Ascent DaVinci. Predviden rok dobave po oddaji naročila: 1-2 tedna
Hitrost priprave in uparjevanja
9
Baterija
7.5
Okus in kakovost pare
7

Dodatne informacije

Specifikacije: Davinci

Zaslon

Da

Barva
Uporabno za
Nastavljiva temperatura

Od 38°C do 207°C

Čas priprave

Prostornina komore

0,3 g

Tip komore

Kondukcijski

ECA™ (Easy Care Airpath)

Ne

Čas polnjenja

2 h

Avto izklop

Da

Dimenzije (mm)

100 x 41 x 20

Teža (g)

158

Proizvajalec
Garancija

24 mesecev

Videoposnetki

Videoposnetki: Davinci

You may also like…

| Vaporizer
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Primerjaj izdelke
  • Total (0)
Primerjaj
0