ARIZER GO (ArGo)

Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 0
Primerjaj
9
EXPERT OCENAPoglej oceno

Arizer GO, ki mu pravimo tudi ArGo je najnovejši član družine Arizer. ArGo je izjemno majhen in lahek prenosni vaporizer, ki kljub majhnosti nudi velik zaslon, vrhunsko kakovost pare in celo menjalno baterijo.

Rok dobave: 7-14 delovnih dni

219,90 

Opis

ARIZER GO (ArGo)

Arizer GO, ki mu pravimo tudi ArGo je najnovejši član družine Arizer. ArGo je izjemno majhen in lahek prenosni vaporizer, ki kljub majhnosti nudi velik zaslon, vrhunsko kakovost pare in celo menjalno baterijo.

OPIS IZDELKA ARIZER GO ALI ARGO

Arizer GO, ki mu pravimo tudi ArGo je najnovejši član družine Arizer. ArGo je izjemno majhen in lahek prenosni vaporizer, ki kljub majhnosti nudi velik zaslon, vrhunsko kakovost pare in celo menjalno baterijo. Je eden izmed najmanjših vaporizerjev na trgu, s tako visokimi specifikacijami in s toliko odličnih pohval.

Vsi izdelki kanadskega proizvajalca ARIZER so znani po resnično visoki kakovosti izdelave in zelo čisti ter okusni pari. Tudi ArGo (Arizer GO) ni izjema, saj nudi zelo čisto, okusno in dobro paro, izparevanje pa je enakomerno. Čiščenje naprave je izjemno preprosto, saj z zelišči napolnimo stekleno komoro, ki jo izvzamemo iz naprave. Tako se notranji deli naprave nikoli ne umažejo ali obrabijo.

ZLOŽLJIVO OHIŠJE – IZJEMNO KOMPAKTEN

Steklenega ustnika po uporabi ni potrebno odstraniti iz naprave, saj se s pritiskom enega samega gumba, naprava preprosto raztegne do prekritja vrha in tako zaščiti stekleni ustnik. Ko želimo ArGo uporabljati, pa ohišje le stisnemo skupaj, dokler da ne slišimo klik.

ARIZER GO (ArGo) ZMOGLJIVA BATERIJA

Argo uporablja eno izmed najzmogljivejših 18650 baterij na trgu. Menjalna baterija 18650 s kapaciteto kar 3000 mAh v kombinaciji z varčevalnim sistemom naprave, nudi možnost uporabe tudi do 90 minut. Napravo polnimo s priloženim polnilcem oziroma Micro USB kablom ter stenskim adapterjem, primernim za slovenske vtičnice.
Ob nakupu prejmete tudi Arizer GO torbico, katera ima poleg prostora za napravo, tudi žepek za ustnik ter žepek za rezervno baterijo in tlačilno orodje. Torbico se lahko uporablja pri vsakem prenašanju naprave, lahko pa se jo pritrdi na pas.

VELIK ZASLON

Ima jasen in zelo velik (večji od arizer AIR II) OLED zaslon, ki prikazuje nastavljeno temperaturo v napravi ter natančen nivo baterije. Uporaba naprave je zelo preprosta, saj lahko temperaturo preprosto uravnavamo do stopinje natančno od 50°C do 220°C z gumboma + in -. Spreminjamo lahko tudi mnoge druge lastnosti, kot je svetlost ekrana, čas do avtomatičnega izklopa, čas do začetka segrevanja, glasnost obvestil ter menjavo med Fahrenheiti (°F) in Celziji (°C).

EDINSVENA GRELNA KOMORA

ArGo za segrevanje na zelo inovativen način uporablja kondukcijsko grelno komoro. Zelišča se napolnijo kar v spodnji del steklenega ustnika, ki ga izvzamemo iz naprave in tako nimajo neposrednega stika z grelno komoro oziroma grelnimi telesi. Zelišča se tako s pomočjo „hot air“ tehnologije in edinstvene komore, enakomerno segrevajo in uparjujejo iz vseh strani. Okus in kakovost pare sta naravnost fantastična.

KAJ VSE PREJMETE V KOMPLETU?

  • 1x Naprava Arizer GO – ArGo (zagotovljeno najnovejša serija)
  • 1x 18650 baterija
  • 1x Polnilec – Adapter + USB kabel (Za slovenske vtičnice)
  • 2x Steklen ustnik za zelišča
  • 2x Silikonski pokrov za steklen ustnik
  • 1x Torba za nošenje (+2 žepa, +možnost pritrditve na pas)
  • 1x Orodje za tlačenje iz nerjavečega jekla
  • 4x Rezervne filtrirne mrežice
  • 1x Navodila za uporabo
9EXPERT OCENA
ARIZER GO (ArGo)
Arizer GO, ki mu pravimo tudi ArGo je najnovejši član družine Arizer. ArGo je izjemno majhen in lahek prenosni vaporizer, ki kljub majhnosti nudi velik zaslon, vrhunsko kakovost pare in celo menjalno baterijo. Rok dobave: 7-14 delovnih dni
Hitrost priprave in uparjevanja
8.5
Zmogljivost baterije
9.5
Okus in kakovost pare
9.5

Dodatne informacije

Specifikacije: ARIZER GO (ArGo)

Zaslon

Da

Barva
Uporabno za
Nastavljiva temperatura

Od 50°C do 220°C

Čas priprave

Prostornina komore

0,2 g

Tip komore

Hibridni

ECA™ (Easy Care Airpath)

Ne

Čas polnjenja

2 – 3 ure

Avto izklop

Da

Dimenzije (mm)

90 x 50 x 25

Teža (g)

96

Proizvajalec
Garancija

24 mesecev

Videoposnetki

Videoposnetki: ARIZER GO (ArGo)

You may also like…

| Vaporizer
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Primerjaj izdelke
  • Total (0)
Primerjaj
0