Z-Top Vaporizer

Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 0
Primerjaj

Ztop vaporizer odlikuje predvsem preprostost uporabe. Sestavljen je le iz dveh delov ter preprosto snemljivega ustnika, zato je uporaba vaporizerja Ztop hitra in izjemno preprosta. Zaradi večje pečice je bolj primeren za več oseb (kajenje v krogu).

Izdelek smo umaknili iz naše ponudbe. Rezervni deli (za naše kupce) so še na voljo.

89,90 

Ni na zalogi

Opis

ZtopZ-Top Vaporizer | Predstavitev

Ztop vaporizer odlikuje predvsem preprostost uporabe. Sestavljen je le iz dveh delov ter preprosto snemljivega ustnika, zato je uporaba vaporizerja Ztop hitra in izjemno preprosta. V enem koraku ga napolnite s tobakom ali suhimi zelišči, nato ga le vklopite, počakate nekaj sekund in že je pripravljen na uporabo. Nato si lahko po želji le še zvišate temperaturo segrevanja.
Pečica je sestavljena iz nerjavečega jekla, zelišča pa segreje na temperaturo med 190-210°C. Naprava se po dveh minutah samodejno izključi, vendar ji stanje delovanja samo z pritiskom gumba lahko vedno dodatno podaljšate za 2 minuti.

Ztop Vaporizer | Uravnavanje temperature

Vaporizer nima natančnega vzdrževanja želene temperature, pač pa je sistem nekoliko bolj preprost za uporabo. Ko napravo vključite, bo pečico segrela na 185°C. V kolikor opazite, da to ni dovolj (šibka para), pa lahko temperaturo z držanjem glavnega gumba 10 sekund, dvignete za 10°C.
Postopek lahko ponavljate dokler vam vaporizer ne bo nudil želene temperature oziroma največ 5x, kar bo temperaturo v pečici dvignilo na 220°C.

You may also like…

| Vaporizer
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Primerjaj izdelke
  • Total (0)
Primerjaj
0