Trgovina in Svetovalnica: info@vaporizer.si | Vaporizerji so za suha zelišča. Niso elektronski cigareti in niso tobačni/nikotinski izdelki.

Yocan iShred

yocan-ishred
keramicna-grelna-komorayocan-ishred-mlincek

Yocan iShred

0 Reviews

Izjemni Yocan iShred ima na dnu naprave kar grinder ali mlinček.

le 89,90€ + Brezplačna poštnina 

89,90 

Na zalogi

Opis izdelka

Yocan iShred

Yocan iShred je prenosni vaporizer namenjen uparejvanju suhih zelišč. Od drugih vaporizerjev se loči po svoji unikatni obliki in dizajnu. Na dnu naprave je mlinček ali “grinder”, ki zelišča zmelje v perfektno velikost za uporabo. Velika keramična grelna komora enakomerno segreje zelišča in je ključ do čiste in okusne pare. Ustnikov posebni filtrerni sistem ima mrežico s posebno mešalno buciko, ki omogoča, da lahko vsebino med uporabo premešamo.

Keramična grelna komorayocan-ishred-grelna-komora

Yocan iShred nudi veliko grelno komoro, v katero lahko spravite do 0.35g. Grelna komora je narejena iz keramike, ki nudi čisto in okusno paro zelišč, brez izgorevanja. Zelišča se segrejejo enakomerno že nekaj sekund po vklopu naprave. Vsebino komore lahko med uporabo premešate – enostavno zavijte ustnik, brez da ga snamete, saj je pod njem posebna mešalna bucika, ki poskrbi tudi za lažji zračni pretok.

Mlinčekyocan-ishred-mlincek

Unikatna lasnost te naprave je seveda mlinček, ki se nahaja na dnu naprave. Mlinček je sestavljen iz dveh delov; del z zobniki in filtrirna mreža za mikro delce, kamor lahko spravite nekaj zelišč za na pot.

Temperatura

Temperatura je nastavljiva in vidna na OLED ekranu, ki prikazuje indikator baterije, odštevalni čas do prenehanja ogrevanja in temperaturo. Precizno nastavljiva temperatura omogoča, da si uporabnik najde najboljšo točko za uparjevanje.
Priporočljiva pa je nastavitev na 180°C.
Napravo nastavimo v °C tako, da pridržimo gumb za vklop in gumb za povečanje temperature hkrati.

Varnostni sistem

Naprava preneha s segrevanjem po 5tih minutih. Za nadaljno uporabo še malo pridržite gumb za vklop.
Baterija
Yocan iShred ima zmogljivo vgrajeno baterijo kapacitete 2600mAh standarda 18650. Napravo polnite s priloženim USB kablom – polnjenje traja 3 ure. Polnjenje naprave z kabli drugačne napetosti lahko poškoduje baterijo in napravo – v takih primerih garancija ni več mogoča.
Naprava opozori, ko je baterija prazna z indikatorjem lučke, ki začne utripati.

 

Uporaba:
Ko prejmete napravo, priporočamo, da jo 3x sterilizirate. To naredimo tako, da napravo vključimo in nastavimok na najvišjo temperaturo. Pustimo, da se segreva sama do 3 seje.
Napravo vključimo tako, da 5x hitro zaporedoma pritisnemo gumb za vklop, pridržimo še 3 sekunde, da se naprava prične segrevati. Temperaturo enostavno refguliramo z gumbi < >.
Naprava se preneha segrevati po 5ih minutih uporabe, zaradi varnostnega sistema. Za nadaljno uporabo in segrevanje še za 3 sekunde pridržimo glavni gumb.
Med uporabo je priporočljivo, da rahlo zavijete z ustnikom (brez da ga snamete), da notranja mešalna bucika premeša zelišča, za večji izkoristek.
V paketu boste prejeli:
1* napravo Yocan iShred
1* Mikro USB kabel
1* Krtačka
1* Navodila: Slovenka in angleška

Sprejmem uporabo piškotkov & Shranjevanje podatkov GDPR & Sem starejši/a od 18 let.

- Dovoljujem uporabo piškotkov (Preberi več) - Sprejmem shranjevanje podatkov (piškotki, skripte) po zakonodaji GDPR - Star sem več kot 18 let

Zapri