Trgovina in Svetovalnica: info@vaporizer.si / 031 444 200 | Vaporizerji so za suha zelišča. Niso elektronski cigareti in niso tobačni/nikotinski izdelki.

Titan Ena Vaporizer

Titan Ena Vaporizer

8 Reviews

Vaporizer Titan-I One je nov model, ki je postal popularen v začetku leta 2014 in predstavlja “trn v peti” mogočnih proizvajalcev znanih vaporizerjev, saj se vse več ljudi odloča za cenejši, a prav tako zmogljiv vaporizer Titan One.

79,90 

Ni na zalogi

Opis

titan-I oneTitan-I Ena Vaporizer | Predstavitev

Titan One je model vaporizerja iz 2014, ki je postal izjemno popularen predvsem zaradi kombinacije nizke cene in visoke kvalitete. Na raznih testih, opisih in primerjavah dosega izjemno visoke ocene, njegovo učinkovitost pa je moč primerjati z modeli vaporizerjev najboljših blagovnih znamk (DaVinci, Airis (Viva) Pinnacle, Arizer), kljub temu, da je Titan-I One vsaj trikrat ugodnejši.
Titan One je v letošnjem letu postal pravi »trn v peti« mogočnih proizvajalcev, saj se vse več uporabnikov odloča za nakup prav tako dobrega, a ugodnejšega vaporizerja Titan One.

Vaporizer je zelo atraktivnega videza, pohvali pa se lahko tudi z zmogljivo Litijevo Ion baterijo, možnostjo nastavitve treh različnih temperatur, z zmogljivo pečico iz nerjavečega jekla , ter zaščitnim sistemom avtomatskega izklopa po 10 minutah, v primeru pozabe.
Izdelek v naši ponudbi je originalen, ter izdelan za Evropsko tržišče. Ponaredki niso primerljivi z originalnim Titan-I One.

V kompletu vaporizerja Titan Ena boste prejeli:

 • Titan-I One vaporizer
 • USB polnilec
 • Opozorili so nas, da se na trgu pri nepreverjenih prodajalcih pojavljajo ceneni ponaredki Titan One vaporizerja. Mi vam originalnost Titan-I One vaporizerja.

  Opozorili so nas, da se na trgu pri nepreverjenih prodajalcih pojavljajo ceneni ponaredki Titan One vaporizerja. Mi vam garantiramo originalnost Titan-I One vaporizerja.

  3x krajši ustnik

 • 2x daljša ustnika
 • 3x dodatne filtrirne mrežice
 • Ščetko za čiščenje
 • Navodila za uporabo

Titan Ena Vaporizer | Avtomatičen izklop

Titan-I One se ima vgrajen sistem samo-izključitve naprave po 10 minutah zaradi pozabe ali drugih pripetljajev. Ta sistem preprečuje, da bi se zaradi naše napake naprava pregrela ali uničila, hkrati pa bateriji nudi daljšo življenjsko dobo.

Titan-I Ena Vaporizer | Nastavitev želene temperature

Vaporizer Titan omogoča trojno nastavitev temperature po vaši želji. Temperaturo spreminjamo s preprostim pritiskom sredinskega gumba za 2-3 sekunde. Titan omogoča spreminjanje temperature med samo vaporizacijo.
Rdeča lučka (185°C) pomeni najnižjo izmed treh možnih nastavitev temperature.
Zelena lučka (200°C) pomeni srednjo izmed treh možnih nastavitev temperature.
Modra lučka (220°) pomeni najvišjo izmed treh možnih nastavitev temperature.

Različne temperature uporabnikom omogočajo prilagoditev inhalacije lastnim zmožnostim ali potrebam. Lahko izberete najnižjo temperaturo in inhalirate serijo manjših vdihov z manj pare, lahko izberete sredino, ki omogoča vaporizacijo za povprečnega uporabnika, ali pa se odločite za najvišjo temperaturo, ki bo nudila manj izjemno močnih vdihov.
Izkušeni uporabniki pa se vedno pogosteje odločajo za kombinirano izbiro temperature, tako da začnejo z najnižjo temperaturo in med inhalacijo postopoma oziroma po potrebi višajo temperaturo, končajo pa z najvišjo.

Pozor! Proizvajalcev vaporizerja Titan-I One je več (kopije), kvaliteta pa je pri nekaterih vprašljiva, zato pri nakupu priporočamo izbor pristnega in preverjenega prodajalca. VapoReview13

Titan-I EnaVaporizer | Zmogljiva baterija

Litijeva Ion baterija je s svojimi 2200mAh in 4,2V (min 3,2V) je izjemno zmogljiva in vzdržljiva, napetost (vzdržljivost) baterije pa se lahko primerja z najdražjimi prenosnimi vaporizerji na trgu. Odvisno od uporabnika in načina vaporizacije, baterija zdrži med 50 in 80 minutami, kar je dovolj za večkratno vaporiziranje pred ponovnim polnjenjem. Baterijo v vaporizerju polnimo s priloženim USB polnilcem.

 


Dobro je poznati navodila uporabe in upoštevati naše nasvete!

  • Vaporizer Titan-I One vključimo s 5-kratnim pritiskom na glavni gumb.
  • Glavni gumb se bo po vklopu posvetil rdeče, kar pomeni da se vaporizer segreva na želeno temperaturo.
  • Temperaturo spreminjamo z držanjem glavnega gumba (dokler se ne spremeni barva spodnje lučke: rdeča -> zelena -> modra ).
  • Ko glavni gumb spremeni barvo iz rdeče na zeleno, je vaporizer pripravljen za uporabo.
  • Če želimo uporabljati srednjo temperaturo, je priporočljivo vaporizer segreti na najvišjo temperaturo in jo nato spremeniti na srednji nivo (hitrejše izhlapevanje).
  • 10 minut po vklopu, se bo vaporizer izklopil (varnostna prepreka). Če želimo nadaljevati, ga ponovno vklopimo (glej prvo točko), tokrat se bo segrel v nekaj sekundah.
  • Ko želimo prenehati, ga izklopimo s 5-kratnim stiskom glavnega gumba (isto kot pri vklopu).
  • Titan-I One lahko uporabljamo tudi med samim polnjenjem naprave.
  • Potrebna je skrb za čistost. Redno ali občasno (po potrebi) čiščenje filtrirne mrežice, sploh pri slabo posušenih ali vlažnih zeliščih.
  • Garancija na izdelek velja 12 mesecev in 6 mesecev na baterijo. Obraba nekaterih delov (ustnik, filtrirne mrežice..) je normalna, zato jih v kompletu prejmete več.
  • Natančnejša navodila (korak za korakom), prejmete skupaj z vaporizerjem. (odprete pa jih lahko tudi na TEJ POVEZAVI)

Dodatne informacije

Barva

,

Čas

60 minut

Delovanje

Kovinska pečica

Čas priprave

45-60 sekund

Temperatura

3 možnosti

Prostornina

Za 0.4g

Polnjenje

Micro usb, 3 ure, Kabel priložen

Avto izklop

Po 8 minutah

Dimenzije (mm)

135 x 25 x 25

Teža (g)

80

Preprostost

Zelo preprosta uporaba – 5/5

Navodila

Slovenska, Angleška

Garancija

12 mesecev

Morda vam bo všeč tudi

 • Lativa

  Lativa

  Lativa ima enake specifikacije kot sorodna Viva, vendar nudi možnost dokupa originalne vodne pipe ali polnilne postaje.Podjetje Airis ...
  109,90 
  Arizer Air
  Akcija!

  Arizer Air

  Arizer Air je popolnoma nov model proizvajalca Arizer (Solo, Extreme Q..), ki je na evropski trg prišel v začetku leta 2015, ter prej ...
  259,90  244,90 
  Airistech Viva

  Airistech Viva

  Vicod je nov, inovativen in tehnično izpopolnjen vaporizer, ki se je na ameriškem trgu pojavil komaj v začetku ...
  79,90 
  Titan-II Two HEBE
  Akcija!

  Titan-II Two HEBE

  Titan-II Two vaporizer, imenovan tudi Hebe, je novejši model vaporizerja (z LCD ekranom), ki je prišel na trg v začetku poletja 201 ...
  59,90  49,90 

Sprejmem uporabo piškotkov & Shranjevanje podatkov GDPR & Sem starejši/a od 18 let.

- Dovoljujem uporabo piškotkov (Preberi več) - Sprejmem shranjevanje podatkov (piškotki, skripte) po zakonodaji GDPR - Star sem več kot 18 let

Zapri