Trgovina in svetovalnica: 031 444 200 | Delavni čas: Pon. - Pet. med 9 - 16h

Pinnacle Pro

Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 0
Primerjaj

Pinnacle Pro je izboljšana različica predhodnega vaporizerja Pinnacle Clasic. Pinnacle zaradi svojih lastnosti in zmogljive baterije, na trgu ostaja eden izmed najbolj prodajanih vaporizerjev. Hkrati je to prvi in zaenkrat edini prenosni vaporizer, na katerega lahko namestimo vodno pipo oz. bong, ki jo dokupimo v kompletu Pinnacle Pro Dlx (Deluxe).

Dobava: Izdelek trenutno ni dobavljiv.

229,00 249,00 

Počisti
SKU: N/A Kategorije: ,

Opis

pinnacle proPinnacle Pro | Predstavitev

Pinnacle Pro prenosni vaporizer je najnovejši model v znani kolekciji proizvajalca VaporBLUNT. Pinnacle Pro je bil izdelan na podlagi izjemno uspešnega starejšega modela Pinnacle Classic, v novem modelu pa so predstavljene tudi mnoge izboljšave in novosti. Pinnacle Pro je primeren tako za uparjevanje suhih zelišč kot eteričnih olj, kakršna se uporabljajo tudi pri elektronskih cigaretih.
Pinacle Pro je konceptno zelo kompakten, preprost in priročen, zato je primeren tako za zunanjo kot za domačo uporabo. Zmogljiva Litijeva Ion baterija, omogoča hitro segrevanje keramičnega grelnika in možnost inhaliranja že 90 sekund po vklopu naprave.
Predalčki za suha zelišča ali eterična olja so snemljivi, kar omogoča hitrejšo polnjenje, menjavo zelišč in preprostejše čiščenje.
Pinnacle Pro je prvi prenosni vaporizer, ki nudi možnost dokupa vodne pipe (DLX komplet). Voda še dodatno ohladi paro, ter nudi izjemne užitke pri inhaliranju.

Pinnacle Pro Vaporizer | Nastavljiva temperatura

Pinnacle Pro prenosni vaporizer omogoča pet različnih nastavitev temperature, kar skupaj z zmogljivo baterijo nudi skoraj eno uro neprekinjene uporabe.
Predalček, kamor vstavite tobak ali zelišče, je ločen od naprave oziroma snemljiv, saj tako omogoča bolj preprosto menjavo zelišč in preprostejše čiščenje po končani uporabi. Ob nastavitvi najvišje temperature lahko vanj namesto predalčka za suha zelišča, vstavite tudi predalček za aromatična olja, npr. tekočino za elektronske cigarete.
Z napravo lahko izbirate med prikazom temperature v Fahrenheiti (°F) in Celziji (°C). Nastavitve temperature so sledeče: 188°C, 200°C, 215°C, 230°C in 245°C.

Pinnacle Pro Vaporizer | Avtomatična izključitev

Dodatna novost vaporizerja Pinnacle Pro je sistem za avtomatično izključitev naprave po 8 minutah nespremenjene uporabe. Tako vam tudi ob manjši pozabljivosti ni treba skrbeti, da bi se vam izpraznila baterija ali pa pokvarila naprava. Za ponovno vključitev preprosto pritisnete gumb »Power« za 2 sekundi.

Pinnacle Pro DLX | Vodna pipa

V kompletu Pinnacle Pro DLX boste prejeli še snemljivo vodno cev/pipo oziroma bong, v katerega natočite vodo in ga pritrdite na ustnik vaporizerja. Paro dodatno ohladi in tako nudi izjemne užitke pri inhaliranju. Pinnacle Pro DLX je v združenih državah Amerike, poleg PAX-a in Da Vinci-ja, najbolj prodajan vaporizer v letošnjem letu, hkrati pa je edini prenosni vaporizer, ki nudi dodatek vodne pipe.

Komplet Pinnacle Pro vsebuje:

  • Pinnacle Pro Vaporizer
  • Stenski polnilec
  • Predalček za suha zelišča
  • Predalček za olja
  • Dodatek za čiščenje
  • Krtačka za čiščenje
  • Navodila za uporabo

You may also like…

| Vaporizer
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Primerjaj izdelke
  • Total (0)
Primerjaj
0

Sprejmem uporabo piškotkov & Shranjevanje podatkov GDPR & Sem starejši/a od 18 let.

- Dovoljujem uporabo piškotkov (Preberi več) - Sprejmem shranjevanje podatkov (piškotki, skripte) po zakonodaji GDPR - Star sem več kot 18 let

Zapri